Underbart!

Nu är jag hemm från att nästan ha varit i en annan värld...Jag hade så sjuuuuuuuukt kul alltså på kryssningen plus att vi var ut igår på Escobar i Uppsala! Måste tacka alla som var med för jag hade så kul! Blev iallafall inte många timmar till sängs sammanlagt. Astrida camera försvann på båten, super tråkigt eftersom vi hade tagit massor utav kort. Lindas plånbok försvann men hittades dagen efter i receptionen, skönt!

Vi ville inte avsluta vår lilla tripp där utan vi gick ut på Escobar i Uppsala där det inte var jätte roligt men umgänget gör allt. Och en sak till jag förstår inte var min enetgi kom ifrån? Jag var på G från kl 10.00 den dagen och jag höll igång, jag förstår inte! Men jag hade kul..<3

Måste verkligen tacka för de här dagarna ALLA som var med, jag hade så roligt <3

Snart dags att fixas!

Sitter här och är lite pirrig inför våran lilla tripp, men det kommer bli så roligt :)

Gårdagen var det maskerad och jag var fransyska, det trodde ni aldrig va? Det var smarta Becca som kom på idén, rätt bra faktiskt! Iallafall så var kvällen roligt dock inte så roligt som jag förväntat mig men med rätt människor så blir allt kul! Kom hem strax efter tre tror jag klockan var, Och ni ska bara veta hur hungrig jag var där innan vi åkte hem! Jag höll på att döö rätt ut sagt! Fast när vi kom närmare stan tog jag mig två french hotdog och snodde även lite mat från Martin, moahha!

Nu ska jag springa iväg och fixa mig, önska oss att ha kul nu! :D:D


Här är jag och snyggisarna:



(Bilderna blev inte så snyggt uppladdade men hinner inte fixas nu)

Snart där!

Har precis sminkat klart mig, eller det jag tänkte sminka nu, jag sminkar mig helt klart hemma hos Astrid tror jag! Iallafall så tror jag man ser ut såhär om man är en sån jag ska vara, får höra med tjejerna senare! Det ska iallafall blir rligt..Snart kommer baby och hämtar upp mig och då måste jag först springa upp till min svärfar och hämta lite stuff jag lämnade och sen bussen och hem till mig, packa upp, packa ner och ta fram lite grejer inför morgondagen, kanske fixa håret eller så gör jag det hos Astrid och sen beger jag mig ner mot stan för att börja festen och sen drar vi och röjjer!

Jag längtar till imorgon då vi drar iväg på äventyr på finska havet! Haha. Fyfan vad roligt vi ska ha!!




Maskerad ikväll!

Nu ska jag alldeles strax gå ut och gå med Madde och förmodligen Mulle och sen tänkte jag träna ryggen. Får se om jag kanske redan efter det börjar fixa i ordning mig lite smått så jag inte blir för stressad senare, vi får helt enkelt se vad klockan blir. Jag har nog bestämmt mig vad jag ska vara och det var tack vare tjejerna som kom på vad jag skulle vara som jag kunde bestämma mig..men det får bli en överraskning, ni som är där ser och ni andra får antagligen se bilder :)Så det löser sig. Baby kommer hit ut och hämtar mig efter att han slutat jobba och så åker vi in mot stan och jag tar bussen hem och sen till Astrid. Ska bli roligt med maskerad faktiskt!

Får se om det kanske blir någgon övningskörning idag, jag hoppas det (a) Det var så kul att köra..Men vi får se vad som hinns med! Och imorn är det KRYSSNING!! längtaaar.:)

Nu tror jag nog Madde klätt på sig inför promenaden så ska kila och fixa mig jag med :) hejhopp!

Övningskörning

Har varit ute och övningskört för ungefär första gången nu och ja det var roligt. Började köra lite lungt på grusvägen för att lära känna av hur allt känns osv. Det gick bra, fortsatte så en bit. En bit längre fram på vägen så kommer en STOR älg, och jag kan ju säga att älgar är något jag är rädd för men det gick bra tills nästa varv då samma älg eller någon annan älg står mitt på vägen framför mig och Madde blir jätte rädd och säger åt mig att stanna. Dock blev jag inte rädd eftersom jag fråb början inte såg älgen. Älgen stog kvar och gick inte därifrån..Madde bad mig att smyga fram lite med bilen så älgen skulle rädd, och älgen blev rädd vill jag lova. Jag hoppade fram med bilen jag tills den sprang iväg. Efter detta åkte jag även lite på bilvägen, jag tycker om att åka bil! Många skratt i dagens övningskörning!

Rallyt baby var på i Söndags gick jätte bra och de fick köra själva mycket mer än jag trodde de skulle få och det var super bra. Vi var där 13.30 och var klara att åka därifrån lite senare än väntat med det gjrode inget. Baby såg ut att ha kul så att jag höll på att frysa ihjäl gjorde inte mig något! Senare åkte vi hem och hade myskväll tillsammans med godis och film<3

Imorgon ska jag på maskerad med mina finaste tjejer och jag vet inte riktigt vad jag ska vara, har tänkt lite fram och tillbaka men inte besämmt mig riktigt än, men jag har en plan B så ingen fara än. Men kul ska det bli! Och snart är det Onsdag då det är kryssning som gäller, ska försöka ta det lungt imorn så jag orkar med kryssningskvällen :)

På självaste halloween kvällen kommer jag att vara hemma hos min älskade Astrid på tjejmiddag även då maskerad men då ska jag satsa lite mer eftersom jag har tid att förbereda mig tills dess, det ska bli så kul <3



Jag har bilder från hela helgen och jag lägger upp allt när jag får tid för det!

Trötter

Sitter just nu hos Jonna och gör inte mycket alls, egentligen hade vi inte tänkt oss att det skulle bli såhär sent men eftersom jag ser att mamma har kul så vill jag inte åka. Men när vi väl åker så tror jag vi åker till Alex om vi orkar, annars åker vi väl hem och myser, but we´ll see!

Imorgon är det rally som gäller mesta dels av dagen! Ska bli så roligt att vara med alla tillsammans. Sen käkar vi väl ute och sådär, hittar på något kanske?

Nu kommer mamma och säger att vi ska åka, så det gör vi nog då :)






-Det är kul att du inser med tiden att det finns faktiskt andra saker att göra..

Lördag

Sitter och har jätte mysigt här med älskling, vi dricker kaffe och han kolla på "Polisskolan 5" och jag här. Vi har klistrat in massor utav bilder i vår bild bok som vi har tillsammans med våra minnen <3 Idag komma några vänninor till Madelene plus familjer, bland annat lilla Amanda och Linus, roligt. Vi ska äta mat tillsammans och sådär när de kommer och sen åker jag och älskling hem till min mamma och vi åker med dom till min syster på avskedsfest :) Roligt att träffa alla, dock kommer inte mina bröder eftersom den ena ska till Finland på spahelg och den andra till Norge till sin flickvän, avundsjuk på spahelgen? hmm JA! Sen iallafall så åker vi till Västerås igen och hem till Alex på lite fest, blev inte till att festa med Astrid och tjejerna eftersom blir krångel med skjuts och grejer eftersom jag ska ju åka till Strängnäs med baby och familj för att han ska köra rally menmen det går fler tåg :) Ja vi ska iallafall hem till Alex efterår och det blir nog kul!

Igår blev det till att åka till Bella och Pärtha på inflyttningsfest och det var roligt, så länge sen jag träffade de folket så det var kul. Blev mycket skratt och allvarliga talks med det brukar det bli. Ni är underbara <3 Bilder kommer!

Kryssning bokad och klar!!!! Åh vad jag längtar ska bli sjukt kul alltså! Onsdag kväll åker vi iväg på en kväll jag kan lova vi sent glömmer, längtar! :)


Snuvig och jävlig

Usch vad snuvig jag blev nudå! Fyfarao..Blev det direkt efter jag kommit hem efter praktiken. Min underbara dag på praktiken :) Glömde skriva förra gången att det kanske blir en liten kryssning för mig på mitt lov också, blev frågad idag och jag hoppas det går för det skulle vara super!! Nya båten, Galaxy och allt :)



Nu vill jag gå och lägga mig och mysa med älskling snart, mysmyspysss <33

Underbart!

Haft praktik idag och det gick super bra, jag och min "chef" satte oss ner och pratade om allt möjligt kring mig och min praktik där, vad jag ville lära mig mer av osvosv. Jag fick bara höra jätte bra saker om mig och sälvklart blir man jätte glad av att höta sånt, OCH JAG FICK ÄVEN EXTRA JOBB! Och jag blev då sjukt glad, och det gjorde mig dag underbar. Känns jätte bra, jag börjar veckan efter lovet, tacktacktack!! :) Jag hade ett leende på läpparna hela tiden efter det, jag lovar! Jag älskar ju skor, och jag får hålla på med det både torsdag och fredag och nu även mer!

Efter praktiken sprang jag runt och försökte hitta något  fint plagg eftersom jag kände mig förtjänt av det men hittade tyvärr inget som passade min smak då, imorn kanske?

Imorn är det Fredag och det känns jätte bra! Jag ska äta godis och kolla på bra filmer och ha jätte mysigt med mig själv och Mulle! Sen kommer Lördag då vi ska säga hejdå till min syster, sorgligt, ska bli roligt men ändå tråkigt! Och sen Söndag, dit jag längtar massor, när baby ska köra rally och alla vi får en hel dag tillsammans att ha kul och av att bara umgås med varandra <3



Här är förövrigt mina skor jag köpte förut och en bild på mig :)

Snart praktik

Strax ska jag kila ner till bussen eftersom den går kvart i en bit härifrån! Jag har sovit bra inatt förutom de mardömmar jag haft..menmen. GRATTIS ANDREAS!!!! Så glad för din skull! :)

Nu ska jag fixa det sista och springa ner till bussen...

..

Nu ska jag gå och tvätta bort sminket, borsta tänderna och byta om till pyjamas och sen bara ta det lungt och vänta på baby :)


Godnatt!

Saknar honom!

Nu har jag äntligen ätit och det var gott, sitter just nu bara och väntar på att baby ska komma hem eftersom jag saknar honom massor!! Ungefär två timmar kvar tills han kommer.. Sen blir det mys och sen sova!

Imorgon är det praktik och sen hem och ta det lungt, vet inte riktigt vad som händer! Det visar sig vad jag orkar och inte orkar, kan hända att jag är jätte trött efter praktiken som slutar klockan 17.00. Kan inte gå ut och gå iallafall eftersom jag inte tog med mig skor hemifrån, skulle bli så mycket att bära annars och det jag hade räckte!



Snart mat

Kom precis hem från att ha lämnat tillbaka Mathias telefon på lagning efter att ha hämtat den för en halvtimme eftersom den var på lagning då med! Vad är det för mobile man tillverkar nu förtiden? Och just den här telefonen har knapparna gått sönder på de flesta jag känner som har likadan modell hm, byta ut knappsats helt? Har inte hänt så mycket annat riktigt, vi har dansat i tre timmar idag på idrotten och ja faktiskt då var det rikitgt kul, med rätt människor så blir allt kul! Sen blev jag hämtad av Stefan och vi åkte hem hit och nu gör jag inte så mycket. Väntar på att maten ska bli klar eftersom jag är suuuper hungrig!! Ingenting förutom ett äpple har jag ätit sen klockan elva imorse! Så det ska bli gott..

Längtar till älskling kommer hem, känns som om det var evigheter sen vi träffades! Så det ser jag fram emot om jag är vaken när han kommer hem, men det tror jag nog faktiskt.  


Politiker?

Sitter iskolan och har precis skrivit ett brev till vår politiker angående våra datorer här i skolan, just för att de är så himla sega. Och jag hoppas de tar tag i detta och kanske bryr sig lite eftersom många av våra lektioner blivit förstörda p.g.a. våra datorer och för att vi inte kommi tin på vår inloggning innan en timme få lektionen oftast är slut. Iallafall så har jag sovit jätte skönt inatt och klockan ringde, så jag försov mig inte hehe! Fick gå till skolan idag eftersom jag åker direkt till Västerås efter skolan och usch vad jobbigt det var med två stycken tunga väskor. Hade ju gympa kläder med mig också, jätte jobbigt. Men jag kom fram till slut. Kom på när jag kom till skolan att jag har dans idag på idrotten från klockan 13.00-16.00. Och det får man ju tycka vad man vill om, dans i tre timmar? Hmm..

Imorgon är det praktik och det ser jag fram emot eftersom jag var inte där förra veckan p.g.a. av att jag mådde illa den veckan, har även mått illa denna veckan lite till och från men jag klarar mig. Och snart är det helg, ska bli jätte skönt :) Fredag blir jag nog själver hemma hos Madde eftersom alla ska bort, och baby jobbar till elva. Men innan det borde hon ha kommit hem. Eller jag har ju Mulle hemma hos mig så helt själv är jag inte.. Jag längtar till godiiiset!!


Tvättstugan ikväll!

Idag är det tvättstugan som gäller för min del. Hade sjukt mycket tvätt, eler inte jag men pappa hade, plus massa handdukar, lakan och ja allt vad som finns i ett hem. Ska bli så skönt att slippa se de fulla tvättkorgarna eftersom det är bland det värsta jag vet Skulle egentligen behövt städat här hemma MEN eftersom det är pappa soms tökat ner och haft sig så får han ta undan och städa efter sig, vilket jag är lite skeptiskt mot. Iallafall så var jag ut och gick idag och Martin följde faktiskt med den här gången, kul eftersom det inte händer så ofta ;) Nejdå maritin, skojjar bara med dig! Det är kul att du ens vill. Det gick iaf bra och vi gick i lite raskare takt idag, upplevde jag det iallafall. Det tror jag nog Martin gjorde också, märks att han inte varit med på ett tag! "Vart är vi? Har vi gått här? Nej, Lisa här har vi aldrig gått, det här är en annan väg!" Haha du är knäpp du. Sen gik jag ner till affären för att handla sköljmedel och det blev den blåa Softlan tror jag de heter, luktar undderbart! Och sen till tvättstugan.. Ringde även min bror idag för att höra om han ville köpa Riskkapital lapp utav mig (sådana säljer vi i vårt företag för att ha råd att köpa in våra varor), och ja det ville han! Han slog på det största, 250 kronor skänker han, kul! Även min andra bror köpte för 250 kronor, tack så mycket!! Pengarna behövs kan jag ju säga..Någon fler som vill köpa? Man behöver inte köpa för 250 utan du kan köpa ör 10 kronor, 50 kronor, 100 kronor också, sugen? Som sagt så behövs det.

Imorgon är det Onsdag och det menas att jag åker till Västerås för att sedan praktisera torsdag och fredag, vi får se om jag packar med mig en väska att ha md mig till skolan, känns skönast för då slipper jag cykla hem igen och blir så krångligt med allt, vi får se hur jag gör!

Nu ska jag springa ner till tvättstugan!



Kolla förövrigt hur min kompis tycker jag skulle se ut! HAHA

Skolan

Har nu "Ledarskap i butik" med vår lärare Maggan. Lektionen i sig är inte så vitkig bara man har allt gjort i rätt tid! Så jag är här men skriver lite först. Skolan idag har gått lagom fort, imorse gick det segt. Jag försov mig i morse förresten, iförsig bara 40 minuter men ändå, jag brukar aldrig göra det. Men ändå jag var super trött igår när jag gick och la mig och glömde därför ställa klockan. Men jag kom i hyffsad til till skolan..

Idag ska jag hem och tvätta efterskolan, och ut och gå. Sen läsa ett kapitel som är i läxa till imorgon och sen ta det lungt. Nej nu ska jag fortsätta jobba eftersom att det behövs! Tjollahopp!

Vill ha helg!

Sitter här och tänker bara på helg, jag vill ha helg! En helg fylld med godis och film haha! Låter ju suveränt. Har inte riktigt planerat helgen men vi får se hur det blir, Lördag blir det iaf att åka till min syster eftersom hon har avskedsfest innan hon rycker in i lumpen, det ska bli kul, familj och vänner kommer. Senare blir det även lite fest, får se om jag och baby är kvar då, det vet vi inte. Och söndag ska min älskling köra rally och det ska bli kul, komma bort för en dag och bara vara och ha kul, vi pratade även om att kanske göra något efter rallyn men det tar vi sen, det är ju trots allt nästan en vecka kvar! Men jag längtar faktiskt :) En heldag liksom. Fredagen är inte riktigt bestämd men har lite planer, vi får se!

Nu ska jag nog avsluta här och lägga mig och kolla tv :) Nattinatti!

Hemma och tar det lungt

Som sagt är jag nu hemm och bara tar det lungt, jätte skönt! Har hunnit med att gå ut och gå, dock själv men jag måste iallafall, var till affären en sväng och nu sitter jag här. Ungefär så har de gått till. Har ätit också, köpte en sån här grandiosa mini pizza, jag tycker den är underbart god alltså. Märker att jag inte alls har mycket att skriva om, hmm! Jag får nog tänka ett tag och se om jag kommer på något och skriva sen kanske, eller kanske en vääldigt tidig kväll? Vi får se :)




Du är mitt liv, min värld och min livsglöd <3






Jag är rädd, jag hoppas på det bästa!


Måndag

Sitter iskolan och skriver ut en varsin affärsplan till all ai företaget så vi kan visa folk hur den ser ut. Skrev även ut en till min bror som jag ska skicka en riskkapital lapp till så han får lite hum om vad han ger sig in i! Tror även att jag ska göra det till min andra bror. Skolan har gått ganska snabbt idag faktiskt, skönt. Efter skolan ska jag upp på stan och utföra några ärenden sen hem och direkt ut och gå med en kompis. Sola var något jag kanske tänkte göra idag eftersom att jag nog inte hinner det imorgon. Vi får se vad klockan blir. Måste hinna sätta mig ner och ta det lungt också, det är viktigt!!



You light up the day <3

Kebabtallrik, namnam!

Nu har jag lagt upp de flesta bilderna från Fredagskvällen på bilddagboken, gå dit om ni vill se alla, lägger upp ett par stycken här :) Annars har jag inte kommit hem för så länge sen. Astrid och jag satt och käka kebabtallrik i 3 timmar, hmm! Nej vi åt inte hela tiden men vi satt där och snick snackade om allt möjligt. Sen gick vi hem till Astrid och satt ett tag sen kilade jag vidare hem och nu sitter jag här, tack Astrid för att jag fick låna en kofta hihi du är så söt <3 Imorgon är det skola och det känns ingenting faktiskt, känns ganska bra eftersom vi inte har så mycket att plugga, en läxa har vi fått, jätte skönt! Angående spinningen på Tisdag så vet jag inte om jag kan vara med, kanske. Jag kom på att jag har tvättstuga också och då kanske jag kan vara med om jag slänger in några maskiner innan jag går. Det skulle ju funka, vi får se, ska prata lite med Anna om det också!



Här följer lite bilder från Fredags kvällen:

Här är jag och mina klasskamrater som har UF tillsammans!


Missade jag något igår?

Hade ni kul i Sävsta igår? Jag är rädd att jag missade värsta grejen, men jag hade inte ork till att åka dit eftersom mådde inge bra på hela dagen, usch och blä. Åkte till Västerås igår, och vi tog det mest lungt. Åkte hem till Maud och Leif (babys mormor och morfar) och vi fikade och sådär, Madde var också där och hon berättade om hur det gick hos "sågumman" vet inte vad det heter men läskigt eftersom det mesta stämde! Jag funderar på att också gå till henne, skulle vara så spännande! Vi får se. Sen åkte vi och handlade chips och ostbågar och dipp och åkte hem och åt tacos och sen käka massa gott, namis! Sen gå och sova för att vakna idag, vet inte riktig vad som händer idag eftersom baby åker till Köping på match, åker hem tror jag och kan förhppningsvis träffa Astrid, vi får se :) Sen hem och lägga upp bilder från i fredags om jag hinner! Och hoppa i säng i tid, skönt.

Kollar Idol just nu eftersom jag inte såg de i Fredags!


Lördag nudå!

Usch måste jag säga och jag blir så ledsen. Imorse när jag vaknade mådde jag super illa av någon anleding, (visst jag drack alkohol igår men jag drack inte mer än vanligt), jag satte mig upp i sängen och pratade med min syster och kände sen att jag MÅSTE springa in på toan och spy. Och det kan jag säga det har jag inte gjort på länge! Men det är någonting som går tror jag eftersom att jag har mått illa mesta delen utav veckan. Vi får se vart det slutar!

Gårdagen var jätte trevlig, jag och Anna satt hemma hos min syster innan vi gick vidare till Linda, jag fixade mig och vi pratade om allt möjligt osvosv, trevligt var det. Sen skrev Jens att "han" skulle komma och hämta oss och visst inte tackar man väl nej eller? så vi gick ner till affären och där satt Jens och hans kompis och väntade och Jens var i fullgång redan så jag och Anna låg lite efter men kom ikapp ganska snart. Väl hemma hos Linda så kom jag på att vi glömt henne födelsedags present vilket inte var så smart, men hon får den iskolan senare. Jag sjöng singstar och det var kul, jag vann aldrig men. Eller en gång med Anna när vi körde mot killarna. Iallafall så skulle vi dra oss ner till joar och då mötte jag upp Martin, Putte, Affe och Jocke och vi gick vidare till joar där jag inte kom in de två första gångerna men sen gick det till slut. Väl uppe på dansgolvet ett tag inpå så hände det grejer, jag ställer mig frågan "Vad finns det för männisor egentligen? Vad gör de på en klubb när folk är där för att ha kul om de ändå ska förstöra kvällen?" Jag blev arg, frågande och mycket rädd av denna personen. Han fick inte vara kvar och det glädjer mig eftersom man vet aldrig med sånna typer men även att han inte kunde göra samma sak mot andra som han gjorde mot oss. Efter det här sa jag hejdå till min vän eftersom hon ville hem efter detta. Men jag gick in igen och hade kul, lite rädd för att han hade kompisar som kunde göra något men det blev lungt. Jag dansade pratade och umgicks med mina vänner och senare gick vi hemåt, jag tog sällskap med Putte och Martin eftersom vi ändå skulle till samma ställe :) Tackar för det! Kvällen var rolig men skrämmande, jag är glad att jag har dig Anna <3

En bild från Joars hemsida hittade jag där jag var med!

Bilder kommer, har inte lagt upp de på datorn än


WIHOO!


PARTY IKVÄLL FÖR LINDA HAR FYLLT 18!!!

Snart kommer baby hem!

Har precis duschat av mig lite och slängt på lite smink och bara klätt på mig lite mysigt, man vill ju vara lite fräsch innan baby kommer hem. Vi åker ut till Hällsa strax efter han kommit tror jag och jag ska handla lite sen tar jag bussen hem, jag vill inte lämna dig egentligen älskling, men vi ses på söndag igen! Jag åker då hem och duschar och sådär börjar fixa mig lite smått kanske, vi får se. Sen kommer Annis och då fortsätter vi fixa oss, så kul!

Men just nu längtar jag bara till min älskling kommer hem! Om en timmer ungefär får jag spendera min tid med honom, mypysigt! Kan inte förklara hur bra han är :) puss på honom :*


Nu ska jag kolla på desperate housewifes! Hejdå.




God morgon!

Vaknade rätt så tidigt idag med, 08.48 stod klockan på när jag vaknade. En timme mer än igår iallafall. Har sovit gott och jag drömde om lösnaglar? Kanske för att jag tänkte köpa det till ikväll, hehe lite kul. Känns skönt att det är fredag, och ikväll ska vi ha så kul. Hoppas jag bara inte får den där må-illa-känslan som jag haft nu. Usch, igårkväll under tidenoch efter jag ätit mådde jag jätte illa,känns inte som om jag ska spy liksom då men känns som om jag kan spy om ett tag om ni förstår hur jag menar? det är liksom inte akut menmen vi får se om det går över. Pratade nyss medmin bästis och hon berättade att hon också varit hemma i två dagar nu för att hon haft magsjukan trodde hon fast hon inte spytt, kanske liknande som mitt? Ja jag vet inte, hoppas det försvinner bara.

Imorgon fårjag träffa min bästis (när jag ändå skriver om trollet), det ska bli kul! Det är inte ofta vi ses efteer min flytt. Men nu har vi setts en den den sista tiden iallafall. Och det känns skönt! Ska bli så kul imorgon när alla nior ska träffas, vi brukade ha så kul när vi bodde i Fjärdhundra, och jag hoppas det blir fler sånna här träffar!

Ikväll blir det till att sjunga karaoke och jag tycker det ska bli så kul! Men först ska jag och Annapanna fixa oss hemma hos mig och sen vidare till Lindis! :)


Jag, förra nyår :)


Varför finns det så konstiga människor?


Imorgon är det Freedag :) :)

Jag och Daniel åkte och skulle försöka hitta vart kursen kan ha varit, hittade vi den tror ni? Nejnej icke sa nicke! Vi var på rött plats enligt baby men vi hittade verkligen inte, vi åkte bilen flera gånger för att hitta den, vi gick ut ur bilen för att försöka hitta den. Men nej jag förstår inte! Jag tror inte det är meningen att jag ska gå på den kursen, första gången försov jag mig andra gången hittar jag inte dit, nu kommer det säkert inga fler kurser! Jag blir så less...

Ja just nu är jag helt själv hemma eftersom Mathias och Fanny följde med Stefan till affären och Daniel är på sin träning, men om kommer snart hem. Då får vi väl se vad som händer! Ska ta mig något att äta men inte än. Blev så himla trött efter att vi kommit hem och letat efter kursen. Babyälsklings träning slutar nog vid nio trodde han så då ska jag vara vaken och sen ska vi lägga oss och bara mysa efter han ätit såklart. Jag älskar honom så mycket <3




Min syster ska förretsen göra lumpen om snart en vecka
så nästa Lördag blir det avskedsfest för henne!






Snart kurs!

Sitter här duschad, sminkad och klar klädd och ska snart åka på kursen, tänkte att jag skriven en rad innan. Daniel skjutsar dit mig sen får vi se hur jag kommer hem, det vet jag inte än. Hur ska jag egentligen orka och sitta och lyssna från 17.00-18.30? Ja jag vet inte..Får se hur det går är iallafall trött nu. Efter kursen ska jag väl hem och ta något lätt att äta sen kolla tv och sådär, inget speciellt I guess. Nu ska jag nog gå och börja klä på mig ytterkläderna så jag har tid att leta vart jag ska! hehe. Hejdå!

blabla

Nu har jag städat toan och sådär, skurat golvena förutom i mitt och daniels rum och mathias rum har jag inte gjort något. Men eftersom Mathias nu håller på att skruva ner hans bord för att han ska ha nytt databord i sitt rum, men jag ska damsuga när han fått ner det. Sen kommer väl Daniel hem lagom när vi är klara och då antar jag att vi ska äta något och jag ska försöka hinna duscha och fixa mig lite innan kursen som är klockan 17.00. Kanske inte har sagt det med jag ska gå på den här kursen för att lära mig hur jag kan lägga in mina timmar på internet då jag kan jobba, eller då kan de ringa mig och jag ska vara beredd på att jobba, ett ganska bra system faktiskt.

Det är så skönt när allt blivit städat och det blir så mycket fräschare överallt och man slipper tänka på de. Har ont i huvudet nu efter allt städande, jag får skylla mig själv men jag kände att jag ville fixa till. Jag kom även på att jag måste ner till tvättstuganoch ta en tid eftersom det är hur mycket tvätt som helst, så blir det! Ska nog kila ner nu faktiskt innan jag glömmer bort det, hejsvej!

Skön dag!

Idag är jag hemma från praktiken eftersom jag inte känner mig så bra, mår illa osvosv. Har gjort det under en tid nu och även haft den där huvudvärken som höll på att ta död på mig o Måndags på Kick offen. Får se vad som händer, sjuk eller inte! Jag har iaf städat här hemma (hos stefan) idag, disckat och dammsugit och dammtorkat så nu är det fräscht, skulle behöva plocka upp och sådär också egentligen får se om jag har ork till det nu efter jag tagit det lite lungt, eller så blir det så att man blir jätte trött istället hehe.

Gårdagen var jätte mysig med mig älskling, skrev igår men tänkte berätta lite mer. Det kändes liksom annorlunda på något sätt som om vi var nykära. Det var jätte mysigt på bion och filmen var jätte bra, rolig var den verkligen! Sen åkte vi och handlade lite i affären och sen hem och kolla lite tv med stefan och sen la vi oss och bara myste jätte mycket, super mysigt var det! Jag är så lyckligt lottad måste jag säga som har en sån bra pojkvän <3

Ihelgen blir det party båda dagarna. Imorgon åker jag hem till min syster (hon är inte hemma) och så kommer Anna också, så ska vi fixa oss och sådär innan vi går till Linda och äta något litet och sådär, sen går vi hem till Linda där det är födelsekalas för henne :) Det kommer bli jätte kul, och senare går vi ner på Joar och sjunger karaoke!! Jag som verkligen älskar karaoke haha, inte bästa rösten men det är kul!

Nu ska jag försöka komma på något att förriva tiden med tills baby kommer hem :) :)

Stepbrothers

Nu är vi hemma från bion och den var super bra, jätte rolig var den! Har hört att den var dålig men tvärtom den var bra! Jätte mysigt var det att gå på bio med älskling. Nu ska vi kolla Efterlyst :) Sen ska vi lägga oss och mysa <3

Godnatt!


Klara med affärsplanen, so good!

Nu blev vi precis klara med vår affärsplan som vi hållt på med så länge och det känns så skönt. Linda gick precis och lämnade in den så vi kan vara med i tävlingen "Årets bästa affärsplan" men sen vet vi ju inte alls hur det kommer gå, jag är glad att den är klar iallafall och det räcker för mig. Nu börjar vår lektion snart och vi har Personlig försäljning och idag hade vi en läxa att vi ska kunna så mycket som möjligt om en tv-apparat, och då undrar jag egentlligen vad vi ska göra. Jag kan inget om tv-apparater, jag kan inte deras uppbyggnad osvosv, och det känns jobbigt. Men har hört de andra i klassen och det verkar inte vara så många som gjort det här faktiskt så vi får se, hoppas bara man inte ska sitta och berätta om den! 

Idag ska jag på bio med min älskling eftersom vi har ett och ett halvt år idag, myspys! Jag älskar dig mitt hjärta <3



Hinner skriva en rad nu

Jag skrev precis ett mail till Bemanningstjänst där jag är anställd som extra arbetare för de har en kurs på Torsdag och jag vet inte var så ar tvungen att höra med dom och då tänkte jag att jag hinner skriva en rad här med då. Fast jag egentligen har jätte bråttom, och jag vet intd jag ska ha för kläder och jag hatar det problemet!! Men vi får se vad det blir. Somnade ganska sent mot vad jag brukar göra, somnade vid elva och jag som brukar lägga mig vid nio, så jag är lite trött nudå men hoppas det går över när jag kommer till skolan, så brukar det vara!

Nu måste jag kila och klä på mig och borsta tänderna och sminka klart mig :) Hejsvej!

Kan det nästan.

Nu känner jag att klockan är för mycket för att jag ska kunna ta in någon information alls eftersom jag är alldeles för trött, nu måste jag bara ha sömn och resten får lösa sig självt. Imorgon kanske allt går åt skogen men då får det göra det för jag kan inte mer än att försöka.

Dagen har varit ganska bra, först skola sen hem för att byta och sen åka till spinningen Jonna, den gick bättre än förra gången men fortfarande är det jobbigt, jag ska orka hela det där passet innan jag slutar!! Anna och sara var även där och det är alltid lika kul att träffas eftersom jag tycker om dom små. När spinningen var klar gick jag och Jonna och solade och sen åkte vi hem och jag började bara direkt och plugga men jag känner att jag har inte ork efters skolan, menmen. Och nu sitter jag här och ska snart borsta mina tänder och byta om till pyjamas och sen lägg mig och kika tv och somna till det, hur sköönt som helst!

Imorgon är det först skolan som gäller och sen hem för att packa väskan och sen åka hem till baby och kort därefter åker vi ner på stan för att gå på bio och se filmen Stepbrothers som verkade bra! Vi har nämligen ett och ett haövt år imorgon tillsammans jag och min älskling så vi tänkte göra något vi inte brukar göra just en Onsdagskväll!

Nu ska jag sova för jag orkar inte tänka på allt plugg nu..Godnatt!


Pluggpluggpluggplugg..

Usch skolan tar död på mig, hur hinner en 18 åring med sina intressen, sätta sig ner och ta det lungt, äta h även plugga efter skolan? Jag kan säga att jag har hunnit med "mina intressen" och plugga idag, man hinner inte med! När man slutar skolan klockan fyra på efter middagen och då ska man hem och fortsätta plugga inom alla ämnen man fått i läxa eller har prov i, ska man inte få komma hem och ta det lungt och känna att man har gjort sig förtjänt för att sitta framför tv:n och bara koppla av? Jag vet att det finns de som har de värre än mig med plugget men jag tycker verkligen att det här inte fungerar. Nu tog jag en paus eftersom jag kände att jag var tvungen att sätta mig ner, inte för att jag tänker på annat, blir mest frustrerad av hur man kan lägga så mycket press på ungdomar som har så mycket annat än just bara skolan! Man får läxkor, prov även inlämningar från de flesta lektioner och så ska man bara hem och plugga efter skolan när man egentligen behöver vila ut sig inför nästa dag, en dag iskolan ÄR faktiskt jobbig. Man lär sig nya saker på de flesta lektionerna och hjärnan måste få vila..jag blir så less.

Nej nu måste jag fortsätta att läsa om mina sex författare, 30 texter och lära mig allt om en TV!


Hur orkar man?

Tisdag

Sitter iskolan nu och har religion men eftersom jag och Anna är klara med vårt arbete om Alkoholism problematiken så har jag en stund att sitta här. Jag har inte skrivit nu på några dagar men jag har tyvärr inte haft tid. T.ex. igår var vi på Kick Off med vårat företag och var inte hemma därifrån förrens vid sex-sju. Det var kul och mycket trevligt, fick även träffa bästis som också var där med sitt företag, det var roligt. Men vi ses på lördag igen då det är en återträff för alla nior som gick ut samma år som mig, även fast hon inte gick ut med oss så brukade hon vara med oss på fritiden så jag tyckte det var lämpligt att hon skulle vara med. Såklart får vem som helst komma till vår äterträff men den är framförallt för att vi ska ses. Så kom dit vettja! 50 kr inträde men det är det värt, det kan jag lova.

Om vårat UF företag:
Vi är nu i princip klara med våran affärsplan och det känns så himla skönt, för den har varit en stor del av att jag kännt mig stressad nu under den senaste tiden. Den blir förmodligen klar idag på lunchen då vi tänkte sätta oss ner och fixa det sista. Jätte skönt! Och jätte kul, jag älskar UF.

Efter skolan idag hinner jag bara hem en snabbis och byta om och sen åker jag och syster ner till idrottshuset där vi ska på spinning, även Anna och Sara är där, kulkul. Efter åker vi hem och kanske fixar till något att äta och sen måste jag plugga inför mitt prov jag har imorgon om sex stycken olika författare, i svenskan har vi detta. Hoppas det går bra, och det är då det oftast går bra. Får se på det positivt, jag behöver inga mer problem.

Nu slutar vi nog vår lektion snart och då har vi lunch då vi ska springa upp på stan och köpa present till Linda som fyller 18 på Torsdag, Grattisgrattis gumman!! Men vi ska även jobba med vår affärsplan som kommer bli ett antal sidor, hejsvej!


Bästisbästis <3

Lördag

Nu ska vi snart åka in till Västerås och jag ska bli avsläppt på Maddes jobb och Daniel åker till en kompis och jag väntar på att Madde ska sluta. När hon slutat åker vi och solar förmodligen och kanske ner på stan och beställer klipptid till henne och sen hem igen. Då jag ska gå ut och gå och träna ryggen och sen dusch aom igen och fixa mig lite och så kommer baby tillbaka och vi käkar tillsammans och sådär och sen åker vi in till Västerås igen eftersom vi ska kolla på babys match, fast att han inte är med. Kan ju vara kul att göra något. Sen köper vi godis och hyr film och sen hem och mysa!

Nu stressar han mig, måste gå!


En göra ont dag

Känner mig jätte stressad vet ej varför men hoppas attd et går över snart så jag kan få en lugn fredag. Kom för ett tag sen hit (till Stefan) och gör inte så mycket. Var på stan efter praktiken och jag hittade en helt vanlig t-shirt med den hade cool grön färg så den följde med mig och hittade även en party klänning som jag tänkte ha någon kväll nästa helg. Gå till CUBUS, där har de party kläder. Jag har letat så länge och på så många affärer osv men inte hittat något som jag har på fest men där hade de massor, jag rekomenderar! Efter tog jag bussen och jag kom hit. Praktiken idag gick bara bra, väldigt trött var jag och jag hade en ont dag, jag har världens träningsvärk från i Onsdags på idrotten då vi körde bänkpress och jag lovar värken var värre idag, jag hade ont i magen och  i ryggen eftersom jag inte tränat den träningen jag behöver för mig rygg (mitt fel) och till sist var jätte hungrig..hm sånna dagar finns ju. Annars gick det ganska bra.


Jag vill vara brun igen!


Kort praktik idag

Idag hade jag praktik och det blev env väldigt kort sådan, eftersom jag och Madde skulle på liftkörkorts utbildning vilket verkade vara väldigt givande. Jag fick veta saker jag inte hade en aning om och man fick även testa på att lyftas i en lift själv och då fick jag en helt annan syn på det hela. Att få känna hur pensionärerna känner när man lyfter upp dom och så vidare. Det var kul! Efter åkte jag och Madde hem till babys mormor och hämtade hunden (Mulle) om de varit hunvakt till och sen åkte vi och åt kebabpizza och kebabrulle, det var sådär. Jag kände mig väldigt onyttig och det gör jag fortfarande, usch. När vi ätit färdigt åkte vi till Hälla där vi handlade mat på Ica Maxi och sådär. Tog sedan bussen från hälla hem och nu är jag hemma och jag har hunnit med att putsa mina skor faktiskt eftersom jag vill att deska vara någorlunda när jag ändå praktiserar på en sko butik. Fick även en t-shirt idag från praktiken som jag ska ha på mig imorgon eftersom att det är kampanj på Gabor skor så den blir det att ha på sig imorgon då!

Imorgon efter praktiken går jag eller åker nog eftersom jag har ganska tung väska antar jag, hem till Stefan (svärfar) där jag förblir till kl nio då Madde och kommer och hämtar mig och vi åker hem till henne och jag ska slinga hennes hår, (blonda slingor). Och sen ska vi nog bara kolla tv kanske och sådär. Min baby kommer hem vid halv tolv kanske och då hoppas jag att jag är vaken därför att jag har saknat honom så himla mycket!! Lördag ska spenderas själv hemma tror jag eftersom baby förmodligen ska vara med en kompis och Madde jobbar, men kommer iförsig hem vid halv två kanske eftersom hon slutar två. Sen vet jag inte vad vi gör! Senare ska iallafall jag och baby köpa godis tror jag och jag tänker tvinga honom att vi ka hyra film eftersom vi ändå har sett alla deras 250 filmer typ. Så något nytt, tack!


Jag saknar detta..

Sova kanske

Tror jag ska ta och borsta tänderna, tvätta av sminket och byta om till pyjamas och lägga mig och mysa framför tv:n, det är ju så skönt! Jag älskar kvällar, det är min favorit dags tid. Då händer allt roligt för det mesta. Jag har upptäckt någon slags knöl bakom/under mitt högra öra och jag blir så nyfiken på vad det kan vara! Den har funnits där hur länge som helst men den har knappast varit såhär stor längre än en vecka. Den gör ont när jag rör den men inte fanken vet jag vad det är! Var till skolsyster och hörde vad hon trodde men hon trodde det var ett bett jag fått av någon slags insekt men det tror jag knappast eftersom jag har haft den såpass länge och den kliar inte alls. Pappa trodde att det var en fettknöl och då måste man gå till vårdcentralen och SKÄRA UPP där var jag har den och plocka ut knölen och så är det bra, men det låter ju bara hemskt, usch. På tal om hemskheter så fick jag tid för tandläkaren och för mitt hål jag ska laga, mitt djuuupa hål och jag vill inte. Sist de borrade i hålet så gjorde det så fruktansvärt ont eftersom de var i tandroten och borrade, och jag hade ingen bedövning och jag var inte långt ifrån att börja gråta kan jag säga. Nästa gång blir det minst 3 sprutor bedövning!! Det är en sak som är säker. Jag hade ont hela dagen i hela käken på ena sidan av munnen och tillochmed underkäken gjorde ont och ja det var inte kul, jag har aldrig haft tandläkarskräck. Men nu har jag det, ganska rejäl skräck också! Jag vill inte ens prata om det för jag får den där jobbiga känslan..

Nu ska jag hoppa i säng, godnattis <3

Kanske inte så smart!

Rensat lite utav mig garderob men det blev inte alls lika mycket om förra gången som ska bort. Men det känns så skönt eftersom att det blir mycket finare i garderoben eftersom man viker om samtidigt så det är skönt. Har även hunnit med ut och gått idag och idag var jag själv men det gick bra det med men gud vad det är mycket roligare att ha med sig någon att prata med. Menmeninte alltid man får som man vill. Har inte hunnit med så mycket mer, sprungit ner till affären och handlat lite smått och sådär. Var även upp på stan efter skolan och om man säger så att jag köpte inte alls det jag var ute efter. Jag glömde helt bort vad jag skulle köpa, jag stog och tänkte och tänkte men inte fan kom jag ihåg så blev en helt vanlig kofta från hm samt två behåar och ett par trosor fick följa med mig hem. Kom på när jag kom hem vad jag ens cyklade upp på stan för att göra, jag skulle kolla på ett par jogging skor (gympaskor) och Flux (munskölj) Men nej jag slösar en 500 på något helt annan vilket jag inte alls har råd med eftersom jag redan är skyldig pengar och har inte så mycket kvar utav lönen så nu måste jag hejda mig!

Fick även reda på idag att det är en fest främst för allt alla nior som gick ut när jag gick ut och det ska bli så himla roligt eftersom vi hade så kul när vi väl gick i nian. Jag längtar, men det kommer bli en hel helg utav fest. Eftersom på fredagen ska vi fira Lindas 18 årsdag! Men det blir kul :D



Jagälskardigochvillaldrigvarautandigälskling <3


Turism

Sitter iskolan och gör ett arbete där man ska fixa en helt egen konferens till sitt företag, ganska kul faktiskt eftersom man får välja precis vad man vill och vi har hur mycket pengar som helst att röra oss med. Vi haroftast ganska roliga uppgifter på turismen, inte några ansträngande om man säger så.

Det var ganska segt att gå upp imorse men jag kom upp ändå. Och jag hade jätte problem att välja kläder och det var jätte jobbigt, usch. Hatar när det blir så att man inte har en enda aning om vad man ska ha på sig och så står man där på morgonen och ska snart iväg, inte kul! Efter skolan ska jag hem och rensa garderoben tänkte jag och sen gå ut och gå hoppas jag!

Nu ska jag springa iväg eftersom svenskan börjar snart tror jag!

Ojojoj!

Nu måste jag verkligen pusta ut ordentligen, hur jobbigt var det med spinning? JOBBIGT! Jag kan säga såhär att ett sånt där jobbigt pass har jag då inte haft på ett par år om man säger så. Men tränaren sa det att det här kommer du inte in i förrens efter kanske tre-fyra gånger. Men dte var ganska så jobbigt och jag säger det att det var tur Anna sa att jag skulle ha med mig vatten flaska och handduk eftersom att jag kommer vara tvungen att tvätta bort svetten. Och det gjorde jag, jag torkade var och varannan minut jag. Jag ska fundera lite mekring detta om jag ska börja träna det varje vecka, vi får se. Jag testar några gånger till och sen kan jag bestämma mig. Efter spinningen gick jag och sola och det var skönt och efter traskade jag hem på egen hand.

Skolan idag gick bra, inte så ansträngande tror jag. Vi börjar få ordning på vår affärsplan till vårat företag nu och det känns bra eftersom det är det största problemet just nu!


Tisdag morgon iskolan

Jaa nu har vi UF men vi har inte riktigt startat lektionen än eftersom man är lite småtrög ibörjan. Vår lärare är inte här idag eftersom han är "tjänstledig", suck! Men vi klarar oss utan honom, bättre ka jag tänka mig. Nej nu måste vi börja jobba och slita!

Hejhopp!




Trött så trött!

Ute och gått har jag varit idag med en vän. Blev inte riktigt någon power-walk men bra att börja lungt eftersom jag inte gått på några veckor nu. Men ska verkligen försöka börja med det nu. Pratar precis men en kompis och hon berättar om spinning som hon brukar gå på och ja jag ska faktiskt följa med imorgon och testa, verkar det inte kul? Ska verkligen försöka få igång mig själv nu, har blivit så himla slö sen sommaren men måste ta tag i detta nu!

Skolan idag gick helt okej. På vår UF lektion fick vi reda på att vår affärsplan tydligen skulle vara klar till ONSDAg, ja den här veckan och vi har tydligen haft en hel månad på oss! Ja klart vi haft tid men inte visste väl vi att vi skulle vara klar med den då. Och sen skulle vi tydligen registrera oss till Kick offen nästa måndag också utan att vi visste det och sista anmälningsdagen är imorgon. Ta ditt ansvar!!


Lite bilder från Leos kalas:






Skolan

Sitter just nu iskolan och har Turism, vi ska "förbereda en konferens" men bara teoretiskt då såklart. Efter den här lektionen har vi socialkundkap och sen slutar vi för dagen. Ska försöka gå ut och gå idag och så ska jag även plugga lite, och kanske rensa garderoben igen om jag hinner dvs, annars tar jag det en annan dag. Nej nu ska jag föröska sätta igång med mitt arbete annar blir det aldrig av.

Söndag

Idag är det Söndag och den har varit mysig. Började med att vi (jag och daniel) vaknade vid elva!! Och så sent sover vi aldrig, så vi fick lite bråttom eftersom han hade match 14.00 och vi skulle vara där kl 13.00 eftersom han hade samling då och så skulle vi hämta upp Madde på vägen. Men iallafall matchen var en höjdare 9-3 till Tillberga, hurrahurra! en måste säga att motståndarna spelade ett fult spel knuffades och pucklades och en skulle börja slåss med Daniel men så blev det inte, eftersom Daniel var mogen nog och fortsatte spela. En riktigt rolig match måste jag säga. Händelserik! Efter åkte vi ut till Hälla för jag skulle ha idrottskläder och det hittade vi köpfe även en rooosa vattenflaska och jag bidrog till Rosa Bandet. Efter det åkte vi hem och åt och sen kom svärfar dit och vi pratade lite och sådär sen åkte jag Mathias och Fanny med honom in till Västerås. Och nu sitter jag här och ska snart tvätta bort sminket och krypa ner i sängen..







Jobbigt beslut men det enda rätta...

Proppmätt

Sitter och kollar på Fredag hela veckan just nu, eller tittar emellanåt. Och jag är verkligen propp mätt, proppat i mig godis, chips, ostbågar och cola, fyyyfan! Hur mycket får det plats egentligen? Imorgon skjutsar baby mig till mamma och jag åker med henne till Sthlm där vi ska på kalas hos min bror vars barn fyller år. Efter det om jag hinner så ska jag kolla på babys match men vi får se. Nu ska jag gå och hänga upp tvätten jag stoppat i sen ska vi nog lägga oss och kolla film sen sova, skönt :)

Hejhopp!

I väntan på bussen

Duschat, sminkat, klätt på mig och snart ska jag packa väskan och så är jag klar snart men hann faktiskt sätta mig ner här ett tacg. ÄNTLIGEN är det fredag, inte för att jag längtat riktigt så mycket, men jag har längtat efter att få köpa massa massa godis att proppa i mig :D Vi åker förmodligen till Madde och kanske går vi på bio idag? Vi får se faktiskt. Baby kommer kanske och hämtar mig på stan efter jag slutat, kanske. Hoppas på att dagen går fort idag, men det brukar det göra eftersom jag trivs så bra. Nu ska jag fixa det sista sen springa ner till bussen, hejhopp!


6-4 slutade det med!

Nu är vi hemma från matchen vilken gick bra, 6-4 slutade det till Tillberga såklart, och ja det är babys lag. Stolt över killarna, man ser verkligen när de är på G. Det var roligt att vara där och se matchen eftersom jag inte sett någon på flera flera månader. Efter åkte jag hem med baby medans alla de andra åkte hem tillsammans. Vi stannade på Coop Extra och jag köpte en Mer och tuggummi och jag ville sååå gärna köpa godis, men jag får vänta till imorgon.

Nu är baby klar i duschen och vi ska hoppa ner i säng och myysa <33

Snurrigt

Hungrig hungrig hungrig!! Snart är maten klar, kyckling med ris! Namnnamn. Klockan 20.00 börjar babys match som vi ska gå och kolla på. Eller träningsmatch är det, seriestarten är på Lördag. Då jag bara kanske kan få se den :(:( Eftersom jag ska hem till min bror och fira min brorsson, min lilla stjärna Leo och även mamma Louise fyller år som vi ska fira! Jag hoppas ändå att jag hinner hem i tid till matchen faktiskt, vill ju se från början till slut!

Praktiken idag gick bara bra, men kände mig lite snurrig i mellan åt eftersom jag drack väldigt dåligt. Men brukar inte få sådan känsla och den sitter kvar, usch! Jag måste ha mat NU, hur hungrig som helst!


Jag saknar Astrid <3

Praktik idag

Nu har jag precis fixat iordning mig och hann sätta mig är ett tag. Idag är det praktik och det känns som om jag inte varit där på evigheter eftersom förra veckan så hade vi studie dagar torsdag och fredag. Men det ska bli kul att komma tillbaka. Jag skrev ett inlägg igår men eftersom skolans datorer är som dom är så försvann inlägget helt och hållet, skumt. Men vi hade iallafall skolfoto igår och det gick väl ganska bra, jag hann inte se så noga eftersom hela klassen står och kollar på e´n och samma dataskärm (på klassfotot) det jag hann se att jag var vääääldigt rak i ryggen och så där, men hellre det än böjd som jag sa igår.

Ihelgen har jag inte en aning om vad vi ska göra oh vart vi ska vara men det visar sig, vi har våra planer. Helgen blir lugn iallafall eftersom baby har två matcher, både lördag och söndag. Nej nu ska jag nog  gå och packa lite i min väska.

Pusskram!