Tvättid

Nu har jag hunnit ätit och slängt in tre maskiner med tvätt eftersom jag har tvättid idag. Dagen har varit bra, inte så ansträngande eftersom man kan säga att vi hade ungefär två lektioner varav båda var väldigt lugna. Jag och Anna var upp på stan och kikade på lunchen och jag hittade en såå fin bikini, jätte glad över mitt köp. Och inga solglasögon hittade jag, tråkigt. Men det kommer nog det med. Ikväll blir det nog till att åka hem till Astrid, får se vad som händer, man vet aldrig! Och blir kvar där över natten, ska försöka lägga mig i tid eftersom vi har nationella i svenska imorgon bitti, och hur det går återstår att se! Jag känner mig ganska osäker inför det men jag gör ju självklart mitt bästa. Efter skolan blir det till att gymma en stund, ska bli skönt och sen ska jag nog bara hem.

Och nästa vecka har vi lov, och det ska bli så himla skönt. Åker förmodligen till Madde och hälsar på eftersom att hon nu nyligen flyttat till Rimbo, så där ska jag hälsa på henne och Micke och se hur hon har det. Det ska bli riktigt trevligt faktiskt, och komma bort en stund också, dock inte länge men :) Sen får vi se vad som mer händer, har inte riktigt något planerat!



<3


Kväller

Sitter hemma just nu och tog mig en liten tupplur i ett par timmar. Det var ju såklart inte meningen att det skulle bli några timmar men vad ska jag göra när jag sover. Iallafall så har dagen varit bra, även fast jag varit väldigt trött så hade jag och Anna kul, speciellt sista tiden på dagen. Det var någon som tjuvringde mig (verkar vara populärt) iallafall så fulade sig Anna som vanligt och jag lovar att det var ett tag sen jag fick mig ett sånt skratt, puss på dig anna! Efter skolan träffade jag en annan Anna och vi gick en stund inne på Selma, trevligt. Och sen tog jag cykeln och cyklade hem och pluggade lite och sen sov.

Ska nog ta att fixa mig inför sängen strax men först lägger jag upp bilder från Våga Vara Egen mässan :)
Jag hade verkligen så kul!! =) Jag vill tillbaka!










Apråpå ingenting...
Du är bara så otroligt skrattretande!


Skolan

Jag är tröööött! Och det är inte bara jag som är det, hela klassen är nästan som zombisar, iförsig är vi bara ungefär halva klassen här dock. Men dagen ska väl gå för det, finns dagar då man är trött. Just nu har vi svenska och det finns inget jag riktigt kan jobba med just nu så jag skriver ett litet inlägg här. Efter svenskan har vi lunch, och jag är ganska hungrig men det är mindre god mat idag, tråkgit nog. Efter lunchen har vi nästan bara slapp lektioner kvar förutom socialkunskapen som är sista, vet iförsig inte vad vi ska göra idag men det brukar vara en ansträngande lektion.

Efter skolan ska jag cykla raka vägen för att plugga ich sen även äta något lätt (vågar inte äta normalt än efter tandläkar besöket), så det blir antagligen youghurt eller liknande. Ska nog även försöka hinna med att gå ut och gå en sväng, tror dock inte jag hinner det.


Nu ska jag springa tillbaka till klassrummet!


Jag vill ha sommar!

Hemma igen

Imorse ringde väckarklockan 05.20 och därifrån började min dag. Klockan sju åkte vi från Enköping till Uppsala till Våga vara egen mässan, jag och mitt UF företag och det gick bra även med släpet där bak. Klockan åtta halv nio var vi på plats och då var det bara att börja bygga ihop vår monter, och det gick så bra och jag blev riktigt nöjd med vår monter. Bordet fick dock inte plats men det löste vi med en stege och ett lakan på, så det gick bra. Det tog cirka 1-2 timmar att bygga ihop allt och efter det fick vi tid att varva ner osv innan kunderna släpptes in. Klockan tolv var det insläpp och i början var det mycet kunder men sedan blev det mindre och sen mer, ja det varierade väldigt mycket. Vi fick även några säljarkompisar skulle man väl kunna kalla dom, dom stog snett framför oss, ett riktigt trevligt grabbgäng! Och mitt emot oss stog ju ingen mindre än min bästa vän med henne uf företag, helt oväntar men riktigt kul! Så ja våran plats för min del var riktigt bra. Dagen flöt sedan bara på och vi sålde ganska bra. Runt sex fick vi börja plocka ihop montern och det gjorde vi kanske på max 20 minuter så det var skönt. Sen åkte vi hem och nu sitter jag här. Bilder från montern kommer senare!

Ska alldeles snart gå och lägga mig faktiskt, jag är helt slut efter den här dagen. Och imorgon är det skola och det ska bli helt okej. Efter skolan måste jag dock hem och plugga, inte lika okej. Nationella prov på Onsdag och det känns sådär eftersom allt vd jag ska plugga på känns inte klart riktigt än, men det går som det går mer kan jag inte göra.

Nu ska jag fixa mig för natten och sen lägga mig framför tvn, pussgodnatt!


Anna, Jens, Jag och Linda, mitt UF företag på Lindas 18 årsdag!


Torsdag

Idag har jag ju som sagt varit ledig hela dagen med tanke på mitt tandläkarbesök imorse. Besöket gick bra, Astrid satt bredvid mig hela tiden. Ingreppet tog cirka 40 minuter och det gick bra. Tanden togs av i flera olika delar eftersom den gått av, han borrade i den sista delen så att han lättare skulle få bort den. Min tandläkare var så himla duktig, riktigt bra, är glad att jag fick honom. Det var ganska jobbigt att se allt blod som kom på handskarna och instrumenten och sådär, den såg jag ju när tandbitarna kom bit för bit. Stackars Astrid, tänkte jag! När de nästan var klara kände jag nästan hur tårarna kom, eftersom nu var ju tanden faktiskt borta, men jag höll det inne. Jag fick även sy två stygn efter att dragit ut tanden, och dom ska jag ta bort om cirka tio dagar. Efter tandläkaren följde jag med Astrid till småprat eftersom hon praktiserade och efter ett tag gick jag hem för att vila eftersom jag hade så himla ont för bedövningen höll på att släppa. Det blev bättre av att ligga i Astrids säng ett tag. Sen gick jag och mötte Isabella och vi satt på småprat ett tag och sen kom även Becca =) Efter det att Astrid slutat satte vi oss på torget på en bänk och solade, skönt!

Sen gick jag iväg och köpte glass, youghurt och nudlar eftersom jag inte får äta något smuligt på några dagar. Imorgon efter praktiken åker jag hem till Astrid direkt och vi ska då börja fixa oss för att åka till Uppsala och gå ut på Kristallen med Anton och Emil, ska bli riktigt skoj!

Nej nu ska jag lägga mig i sängen och tycka synd om mig själv och kolla tv, godnatt!


Onsdag

Idag är det Onsdag, och jag lovar att det inte har varit en bra dag för mig, iallafall inte sen klockan 11.50. Jag ska berätta varför. Jag hade tandläkar tid idag och skulle bara fixa det sista på min rotfyllning, göra en sista lagning (trodde jag). Jag var ju dit en gång på en akut tid eftersom jag trodde att tanden gått av, men tydligen var det bara en bit av tanden som lossnat. När jag kom dit idag så röntkade de tanden några gånger, och till slut sätter hon sig bredvid mig och säger "Jadu Lisa, det här ser inte alls bra ut!" Och då blev jag väldigt nervös och efter detta säger hon "Vi måste dra ut tanden". Hur tror ni det kändes? Det var nog bland de värsta ögonblicken jag varit med om, nästan iallafall. Tankarna for igenom huvudet och det enda jag kunde tänka var att hur fan kommer jag se ut? Som tur är så är det den nästa sista tanden längst bak så det syns ju inte, men jag kommer känna det. Det kommer kosta mig fem-sex tusen att göra en ny tand och ja det blir ju ett senare bekymmer eftersom jag kan inte ens tänka mig att betala den summan just nu.

Imorgon klockan 10.10 har jag tid och då ska vi dra ut den, Astrid är med mig som moraliskt stöd. TACK! Det jobbiga är inte att dra ut tanden, utan det är hur det kommer vara efteråt. 19 år och tandlös, det känns inte bra! Jag kan tänka mig att många av er tänker att det är väl inte världens största problem, men jag tycker det är jobbigt eftersom jag vet att det inte kommer växa ut en tand osv. Men jag hoppas verkligen att allt går bra och att det inte syns, vilket jag inte tror.

Iallafall så har denna dag gått bra eftersom vi bara haft en lektion och det var idrott, då vi hade beep-test. I ettan och tvåan i gymnasiet klarade jag till nivå 6.1 och denna gång klarade jag 6.3, riktigt nöjd. Så VG har jag iallafall. Efter skolan träffade jag Bella, Becca, Marta och Kajsa och vi satt på Papillon ett tag och sen gick jag Bella och Kajsa vidare till småprat för att hälsa på Astrid. Såklart blev jag kvar till stängning men det var faktiskt ett tag sen jag träffade Astrid en längre stund. Efter det gick jag och Astrid hem och jag fick smaka en bit tårta hon fått av sin mamma, jätte god. Och sen runt nio gick jag hem. Och nu sitter jag här och ska snart lägga mig, har dock ingen brådska eftersom jag kan sova ut imorn. Hela dagen har jag fått galna MMS av en kompis, ganska kul ändå! Tänkte bara säga det, hehe.

Nu ska jag snart ta och lägga mig framför tvn, snälla tänk på mig imorgon strax efter tio och önska mig lycka till! Godnatt på er!


Här har vi Astrid på småprat!

Trött, trött och åter trött!

Jag är jätte trött!! Jag förstår inte. Som idag på sista lektionen, jag slumrade till flera flera gånger mitt i lektionen när vi kollade film, det är inte ofta det händer mig. Och nu har jag hållt igång hela dagen med att tvätta och stryka och allt vad det är, men nu är det klart så nu kan jag ta det lungt och så har jag sovmorgon imorgon, jätte skönt! Har dock tandläkare imorgon klockan 11.50 då vi ska göra en sista lagning på min rotfyllning förmodligen. Lite roligt är det eftersom Anna har tid 11.30, hihi, så vi kan gå dit samtidigt. På idrotten imorgon så har vi beep-test och vi får väl se hur det går denna gång. Efter idrotten tänkte jag springa upp till gymmet och gymma lite om jag inte är alltför slut och sen gå till småprat och träffa pinglorna och sen hem och ta det lungt!


"Doftljus för alla tillfällen"
Här har ni några produkter av det vi säljer på mässan på Söndag, vi säljer såklart inte bara där så om du skulle vilja köpa så är det bara höra av dig :)
[email protected]





Nej nu ska jag nog göra mig iordning för sängen strax och krypa ner och mysa =) Pussgodnatt!

Måndag

Dagen idag har gått bra, har varit lite trött men det gick bra endå. Vi har spenderat två lektioner idag till att förbereda till UF mässan vi har på Söndag på fyrishov i Uppsala, jätte roligt ska det bli. Slutade klockan fyra som vanligt och då kom pappa och hämtade mig och jag fick skjuts hem och då lagade jag mat och pluggade lite och jag kände att jag inte hade orken, jag har prov imorgon och skulle verkligen behöva plugga. Jag tänkte kolla igenom instuderingsfrågorna en gång till och sen får vi se hur det går imorgon, hoppas verkligen det går bra endå. Har precis kokat en kopp kaffe till mig, gott! Ska snart gå ner till pappa för att duscha och sådär och sen träffa Astrid och sådär, känns som om det var ett tag sen, konstigt. Imorgon är det Tisdag och det blir till att tvätta och sen får vi se vad som händer, slipper plugga iallafall, väldigt skönt.

Nej nu ska jag springa ner till pappa, puss!


Jag och Astrid från i sommras!

<3





Här är två bilder på pappa och en på mamma i lite yngre dar, ganska kul!
Jag älskar er, bättre finns inte <3


Myser

Idag har jag inte gjort mycket alls, blev en liten tripp ner på stan med Bella som skulle sola, jag orkade inte göra det så jag tar det en annan gång. Sen gick vi hem igen och jag lagade mat åt mig, jätte gott var det. Sen dess har jag mest suttit här och kikat igenom bilder på datan (är uppe hos min syster), man hittar alltid några bilder man inte tidigare sett eller bara glömt bort. Tänkte lägga in några bilder också. Har precis kokat lite kaffe så det dricker jag nu, gott var det! Får se vad som händer ikväll, kanske bara blir en hemma kväll framför tvn, Beck kommer ju så det ska jag nog se.

Imorgon är det Måndag och jag ska till skolan som vanligt. Imorgon kommer även mamma hem, hon har varit i Finland ett par dagar och jag hoppas hon har med sig en parfym till mig :) Vi får se! Sen efter skolan måste jag nog plugga lite för att klara provet vi har på Tisdag i religion.


Jag på avslutningen i nian

Jag och min syster på avslutningen

Jag och grabbarna i klassen på avslutningen

Jag och Noah (brorson)

Noah

Jag och Evelina en sommar

Jag en sommar när vi var och fiskade


Söndag

Söndag idag och helgen har varit bra för min del. Fredagen blev toppen, vi var hemma hos Astrid och hade trevligt och innan vi gick ut på joar så gick vi och tog en öl på Fernandos, där Christoffer jobbade den kvällen, jätte trevligt :) Där satt vi i ungefär en timme, en och en halv kanske. Sen gick i iallafall till Joar och där var det trevligt. Tack tjejer, för kvällen <3

Lördagen spenderades med Lalla och de andra tjejerna på dagen. Det blev pizza för mig, Jennifer och Lalla, det var gott! Efter detta gick vi till Pappillon eftersom Gabriella jobbade och där satt vi en stund. Sen åkte tyvärr min älskling hem (Lalla). På kvällen gick jag över till Isabella där vi satt och kollade på tv och sådär, hade mysigt. Och hem gick jag ungefär runt ett.

Idag är det Söndag och jag vet inte riktigt säkert än vad som händer, tänkte att jag skulle hinna plugga lite idag men jag orkar nog faktiskt inte det. Vi får helt enkelt se vad som händer :)

Ska nog snart hoppa in i duschen och gör något utav dagen! Puss


Ledig

Sitter hemma nu eftersom att jag är ledig, jätte skönt! Idag blir en dag då jag ska ta hand om mig själv lite, måla naglarna och sånt där, ni vet? Ska även iväg och sola idag. Senare idag ska jag fixa mig och sen gå ner till Astrid där vi ska partajja lite, jag, Astrid, Jennifer, Carro, Anna och Bästis Lalla! Ska blir riktigt roligt faktiskt. Sen blir det joar senare också, och hoppas på att det kommet bli kul med.

Märkte att jag inte har mycket mer att skriva så jag ska gå och fixa nu, puss!


Ikväll är det vi!

Avklarat!

Nu är det jobbigaste på nästan hela skolåret avklarat, det nationella muntliga i svenska. Jag säger bara, Gud vad skönt!!! Jag har varit så nervös, jag har tänkt så mycket omkring det och det har tyngt ner mig. Men så gick det hur bra osm helst. Jag var helt lugn och fick hur bra kritik som helst av min lärare, hon blev riktigt rörd av mitt "tal" och hon sa det att det var riktigt bra. Och det känns riktigt bra för mig just för att jag tycker att prata inför folk är så himla läskigt. Så det känns hur bra som helst att ha det överstökat! Dagen har varit bra idag, solen har varit framme och det gör mycket. Fick öven G på ett prov vi hade härom veckan och det känns även det skönt! Vi hade skridskor idag på idrotten och det var såå kul! Har inte åkt på hur länge som helst så det var nästan som bambi på hal is men det var riktigt skoj! Efter skolan gick jag till småprat och hade Astrid sällskap medans hon jobbade, och Carro kom även förbi en stund och vi satt och pratade lite :) Och sen åkte jag och handlade med pappsen och sen tillbaka fär att hämta min väska och sen cykla hem och laga matlådan tills imorgon till praktiken.

Imorgon är det som sagt praktik och det känns helt okej, hoppas att vädret är lika bra som idag, dock kanske lite varmare! Efter praktiken tar jag bussen hem och träffar Astrid och Jennifer hemma hos mig för att äta lite mat, sen chips och till det viktigaste, planera Norge som förhoppningsvis blir av i höst. Och sen bara mysa lite såklart :)

Nu ska jag lägga mig framför tvn, PUSS!




Plugg

Nu har jag pluggat klart för idag känner jag, jag vill inte öva för mycket inför det muntliga nationella på svenskan som vi har på Onsdag. Det kan låta alldeles för inlärt då och det vill jag absolut inte, jag vill kunna säga det med egna ord och utan att läsa innantill. Jag tycker det är ganska konstigt för jag tycker inte alls om att prata inför folk men jag känner inget faktiskt inför Onsdag, dock är det bara inför fem personer men att ändå kännas alla blickar mot en, jag gillar det inte. Jag har aldrig haft lätt att prata inför folk, jätte tråkigt tycker jag. Men det skanog gå bra, det är ju trots allt bara några jag känner.

Idag gick jag och solade direkt efter skolam, dock inte med Bella eftersom hon orkade inte. Så jag solade med Jennifer och Astrid istället och det var lika trevligt. Efter det gick vi till Tammerfors och satt en stund med Sara och Bella och sen hem till Astrid och äta nudlar, mums. Sen gick jag hem med sällskap av Bella, trevligt. Och nu har jag pluggat och tänkte snart lägga mig framför tv:n.

Imorgon är det Tisdag och då har jag tvättstuga nästan hela kvällen och efter det blir det mys eftersom det inte blev av idag :) hihi. Imorgon ska jag och Anna träna på badhuset på lunchen, vi tänkte börja göra det så vi kommer igång. Tisdagar på lunchen och Onsdagar efter skolan hade vi tänkte börja, och jag ska komma igång nu!!


Nu ska jag lägga mig framför tv:n, pussgodnatt <3



Några av de bildersom verkligen väcker känslor!



















Måndag

Måndag idag och sitter iskolan nu och gör egentligen inte någonting. Jag och Anna var upp på stan och betalade avgiften inför Uf mässan som är den 29 Mars, så nu är det gjort. Och efter det här ska vi ha tursim och då får vi tydligen göra vår monter fast väldigt förminskad. Vi har en låda som vi ska fixa till och så kommer vår monter sen se ut på mässan. Efter det har vi socialkunskap och vi får se om jag blir kvar hela lektionen. När jag slutat så ska jag förmodligen träffa Bella och gå och sola, skönt. Och sen hem och plugga ett tag och senare ikväll blir det mys :)

Nu ska jag kila, puss!

<3

Söndag

Söndag idag och denna helg har varit väldigt bra faktiskt. Mestadels utav den har spenderats med Astrid tror jag. Iallafall så i Fredags blev det födelsedags firande hos Gabriella för Bella, trevligt. Och lite senare gick några utav oss vidare till joar, vilket var ett bra beslut. För väl där så hade jag och jag tror de andra hade lika kul som mig, faktiskt. Jag hade roligt! =) Och sen blev det att sova hos Arrebarre. Och så vaknar man på morgonen utav att hon fixar och trixar eftersom hon skulle iväg till jobbet men jag somnade om efter ett tag. Efter det fixade jag lite och sen gick jag ner till småprat. Senare på dagen fick vi ett erbjudande om att komma ut på lite fest ute i Haga och så blev det, jag och Astrid åkte dit med hjälp utav pappa och hem kom vi lite senare. Det var väldigt trevligt där faktiskt, väldigt långt ut på landet bara, men det var det värt. Blev inte alls försent där. Sen kom vi in till Enköping igen och då var det läggdags ganska snart efter att vi kommit fram, jätte skönt.

Idag har jag bara tagit det lungt mest. Blev en liten promenad hem idag i det fina vädret, jätte skönt. Blev nästan för varmt med min vinterjacka så vi får se om jag tar den imorgon eller inte, beror på vädret. Sen har jag suttit och pluggat och först gick det åt skogen så då cyklade jag och Bella ner och solade på badhuset, och jag fick sola i killarnas omklädningrum! Konstigt tycker jag. Efter det gick vi upp på stan och satt ett tag och njöt, jätte skönt var det. Sen handlade hon och sen gick vi hem och då satte jag igång och plugga igen och då gick det mycket bättre. Och sen har jag suttit här en stund och nu tänkte jag lägga mig och kolla på tv, ska bli skönt!

Godnatt!

Bild ifrån Haga


Torsdag

Torsdag idag och praktiken har gått bra, har känt mig lite dålig till och från dock men det var bara något som kom just då för nu känner jag mig bra. Efter praktiken åkte jag hem till Madde som bjöd på middag, riktigt gott. Och stannade kvar där till ungefär åtta och då tog jag bussen hem och satte mig här för jag kände att jag inte orkade plugga! Det får bli ihelgen istället.

Imorgon tar jag 09.40 bussen istället så slipper jag gå runt i Västerås innan jag börjar, kommer dock komma lite försent men den tiden tar jag igen på slutet så att ingen tid försvinner. Efter praktiken åker jag nog hem och duschar och fixar lite och sen hem till Gabriella förmodligen om jag inte har helt fel, det ska bli roligt! Och fira Bella!! =)

Nu ska jag gå och fixa mig för sängen, puss godnatt!



Blev senare än vanligt!

Sitter här nu och kvällen blev senare än vanligt. Efter skolan gick jag upp till småprat för att umgås lite med Astrid och Jennifer och efter det gick jag och Bella till Tammerfrs där carro och Jennifer var, så där satt vi en stund och sen blev det bussen hem med Bella. Och jag hann inte mer än att äta mat och sen logga in på msn innan Bella skrev och ville gå och sola så det gjorde vi då och sen gick jag hem och satte mig här. Bestämmde mig för att ta en pluggfri dag idag och det kändes bra att slippa det, så det blir plugg imorgon istället och det känns sådär, och plugg ihelgen också, och det känns också sådär! Menmen, vad gör man inte?

Imorgon är det praktik och då ska Bella komma och hälsa på mig förmodligen, jätte kul. Det är ju hennes födelsedag då, så ska gratta henne med en stor kram!! Pluttan <3


Nej snart måste jag lägga mig så jag orkar upp imorn, godnatt!


<3


Skola

Är iskolan nu och börjar nästa liketion 12.25, alltså om ett litet tag. Får se vad vi gör på denna lektion, tror vi börjar med något nytt. Efter det har vi bara en lektion kvar, idrott och den ser jag fram emot, gymma är roligt! Anna ska gymma med mig eftersom hon inte vågar simma med sin bedövning, och ni ska bara veta vilka härliga skratt jag fått mig idag. Och ni ska bara veta hur söt hon är när hon t.ex. äter och dricker, haha. Vi får hoppas att det går över snart för hennes skull. Efter idrotten blir det solning som sagt och sen hem igen och laga mat och plugga.

Imorgon är det praktik och det ska bli roligt, sälja lite skor sitter aldrig fel :) Och efter praktiken vet jag inte vad som händer men blir antagligen plugg då med.

Nu ska jag kila iväg strax så puss så länge!



Sovmorgon

Idag har jag sov morgon till klockan tjugo över tio, och jag tänkte att det skulle bli jätte skönt eftersom jag varit så trött den här veckan! Men jag vaknar en halvtimme innan, suck. Men jag är är pigg iallafall och ska snart hoppa ini duschen och sen fixa mig lite. Sen går jag ner till skolan och har svenska och efter den har vi lunch och sen personlig försäljning, och sista lektionen är idrott då jag ska vara uppe på gymmet, och det ska bli roligt. Efter att vi slutat tänkte jag passa på att sola i badhuset och sen gå hem och laga mat och förhoppningsvis får jag en lite lugnare kväll ikväll. Jag missade till och med "Den rätte för Rosing" igår bara för att jag hade så mycket tvätt som jag var tvungen att stå och stryka till tio i nio men jag tänkte att jag ser reprisen på söndag.

Nu ska jag hoppa ini duschen, puss <3




Jag vill ha sommar!

School

Sitter iskolan och har UF just nu, och snart religion. Och förhoppningsvis går vi igenom frågorna till provet. Nu har vi bara två lektioner kvar för dagen, jätte skönt! Slutar kvart över två, som igår. Idag blir det som sagt att gå hem och tvätta direkt och sen plugg, och laga mat. Sen måste jag vara klar med allt det till klockan 20.00 för då börjar "Den rätte för Rosing" och efter det kommer Desperate Housewifes, kulkul! Sen blir det till att sova för att orkar Onsdagen.

Nu ska vi fixa vår logga inför mässan, puss!



Trött

Har precis pluggat lite men märkte ganska snabbt att jag orkar faktiskt inte, jag är för trött. Har varit det hela dagen idag, alldeles seg. Kan vara för att jag håller på att bli sjuk igen? Eftersom jag hade lite ont i halsen i helgen och idag har jag haft en tryckande huvudvärk och den har inte gått över än. Men i stort sett så har dagen varit bra, slutade tidigt och det var skönt, slutar tidigt imorgon också eftersom vår lärare ställt in lektionerna idag och imorgon, skönt! Blir endå bara massa plugg denna vecka, tyvärr. Kommer inte ha mycket tid till mycket annat, och det tycker jag inte om. Tycker inte om att vara ifrån min änglar! Vi får se om det blir något mer plugg för den här kvällen, vi får se hur mycket jag orkar.

Imorgon är det Tisdag och skola som vanligt och efter det ska jag springa hem och plocka iordning tvätten och tvätta, och plugga som sagt. Och mat måste lagas så jag klarar kvällen! Blir med andra ord inte mycket tid över till att bara sitta och ta det lungt, tråkigt nog.



Här kommer några mer eller mindre gamla bilder på mig,
och på några bilder är det inte bara jag. Jag tycker det är
jätte roligt att kika tillbaka och se bilder på gamla minnen :)










Måndag morgon

Sitter här just nu och väntar på att få åka ner på stan med pappa. Jag missar lite av första lektionen idag eftersom att jag fick tid hos tandläkaren idag 08.50, eftersom att min tand gick av i Lördags när jag åt ett chips så måste jag dit och se vad de kan göra eftersom att jag inte kan tugga på den sidan nu. Efter detta går jag iallafall till skolan och är där till ungefär tre någon gång eftersom sista lektionen är inställd och då hinner jag plugga en stund där, efter det går jag till småprat för att lämna Jennifers mobil till henne som jag på något vänster fick med mig hem i Lördags!

Idag var det väldigt svårt att komma upp ur sängen faktiskt, jag var jätte trött!! Men det gick som vanligt bra till slut. Och jag hoppas jag inte är alltför trött iskolan för då blir det jobbigt!



Inte utan er!
 

Trött

Nu känner jag av de få timmarna jag sovit inatt, så jag tänkte faktiskt snart ta mig ner för dessa jobbiga trappor från min syster ner till pappas lägenhet och fixa mig inför natten och sen lägga mig och kolla på tv, jätte skönt ska det bli! Kanske hinner trycka i mig en tårtbit som min syster bakat? Vi får se..Är rätt sugen på mackor och te med honung i, namnam.

Idag har jag iallafall tagit det mest lungt mer än att jag gick över till en kompis och kollade på film och sådär och sen hem igen och slöa här framför datan.


Nu ska jag gör iordning mackor bestämde jag mig för och sen myspysa, puss <3


Bilder från Jennifers 18 års partajj:
















Söndag

Söndag och man mår som man förtjänar? Är det inte så man säger..

Idag har jag bara slappat så myckets om det bara går, jätte skönt. Sov hos min syster, på hennes soffa, och det var skönt tills hon kom in imorse och skulle sitta vid datan, suck. Så många timmars sömn för mig blev inte av. Idag ska jag bara ta det lungt, sitter just nu och väntar på att min syster ska ringa för då ska vi åka och handla, jätte skönt att slippa gå, verkligen! Sen får vi se vad som händer, blev frågad om att kolla på film, orkar jag? Jag ska tänka på det..

Gårdagen blev såååå lyckad! Jag hade roligt, Jennifer hade roligt, alla hade roligt! Alla var glada men en och annan tår rann ner för kinden under vårat tal vi höll för Jennifer. Hon fick massa bra och fina saker! Vi gick iallafall ut sen, och det fortsatte vara huur kul som helst. Vi dansade och dansade och dansade och hade bara så himla kul. Efter detta gick vi alla åt varsitt håll för att krypa ner till sängs, och jag fick åka taxi hem, hur skönt som helst, trodde jag skulle få gå hem i mina klackar men se så snälla människor det finns :) Tack iallafall alla för en hel lyckad kväll!





Min familj, är den bästa <3



Lördag idag

Men idag är det ingen vanlig dag för idag är det Jennifers fdelsedag!! Grattis hjärtat!

Klockan är inte mycket men jag har redan hunnit ätit frukost och varit uppe hos min syster och ätit tårta för hon fyllde ju år i onsdags faktiskt. Jag tänkte att snart ska jag nog sätta mig och fixa naglarna och sen noppa mina ögonbryn också. Måste ju fräscha till mig till ikväll. Halv ett ska Jennifer gå och få sin ögonbryn noppade, få sina ögonfransar och ögonbryn färgade, det var en av våra presenter till henne i födelsedags present, kul va? Och efter det ska vi mötas och gå och sola och sen hem till Astrid och kaske börja fixa oss redan? Nej kanske inte så tidigt, vi får se vad vi hittar på innan det!

Det ska bli så himla roligt ikväll, speciellt när jag får vara med mina kära älsklingar! Blir förmodligen utgång senare också :) Jag hoppas verkligen hela kvällen lir perfekt för det är vår Jennifer värd!







Du är underbar <3

Torsdag

Nu ska jag alldeles strax lägga mig till sängs, ska bli riktigt skönt. Blir så arg på min dator, när jag skriver på msn så skriver den lite som den vill, vad är det för fel? Puckodata! Iallafall så har dagen varit bra, praktiken gick fort och nu är det billigt så passa på!! Efter praktiken gick jag till Kicks där Johanna praktiserar och hon försökte hjälpa mig att hitta rätt parfym till mig men den hittades tyvärr inte men jag har endå en reserv som jag köper om jag inte hittar den jag verkligen vill ha. Och efter detta tog jag bussen hem till Enköping och gick då direkt till Småprat för att lämna en kjol till Carro och en tröja till Jennifer. Satt kvar där ett tag men Astrid och vi fixade lite inför Lördag, hihi. Jag längtar verkligen, kvällen kommer nog bli toppen!


Nu ska jag gå och lägga mig, pussgodnatt!



Torsdag morgon!

Jag fick lite tid över nu på morgonen så jag tänkte passa på att skriva lite här eftersom det ofta händer att jag inte gör det. Snart ska jag iallafall springa ner till bussen för att åka till Västerås där jag har min praktikplats, Nilson. Jag kommer dit ganska tidigt så jag får strosa omkring på stan där, brukar gå vid vattnet där, ja jag vet inte vad ån heter, (svartån kanske?) iallfall så är det rätt mysigt att ta en liten morgon promenad där. Idag känns som en bra dag och det är jag glad över, det behöver jag verkligen!

Nej nu ska jag kila och fixa det sista sen gå ner till bussen, ha en bra dag!



Onsdag

Onsdag idag och dagen har varit bra. Den började med att jag gick till skolan som vanligt, duktiga mig som går till och från skolan varje dag! Iallafall så gick dagen iskolan bra, bara att det är så himla KALLT iskolan, blir galen. Vi har även suttit och kollat på fotbollsmatcher som spelats i idrottshuset, det är någons projekt arbete i trean som har fixat det, det var trevligt. Såg Carro spela, duktiga hon! Efter skolan gick jag direkt till Småprat där jag faktiskt satt enda tills klockan åtta då jag gick hem och lagade mat så jag har imorgon på praktiken. När jag kom till småprat beställde jag mat, grillad baguette som vanligt, mums! Sat och snick snackade med Gabriella och Becca. Sen gick Astrid jag och Gabriella och fixade present till Jennifer, nu är det mesta klart! Och jag längtar så himla mycket till på Lördag, kvällen kommer verkligen bli toppen!! Och hon är värd en underbar kväll <3

Imorgon är det praktik och jag åker dit som vanligt tjugo i nio och får gå runt där i cirka en halvtimme, men det är skönt ibland. Efter praktiken åker jag till Enköping igen och direkt till Småprat för jag ska lämna lite kläder till Jennifer och Carro som dom ska låna av mig till på Lördag och sen går jag hem och sen handlar mat och lagar till något, och sen blir det att ta det lungt om inte lite pluggande hinns med också.

Nu ska jag fixa matlådan sen lägga mig till sängs och kolla TV :) Pussgodnatt!


Just nu är jag på toppen!

Tisdag

Idag blev det tyvärr inget med att gå ut och gå med Astrid, kände att jag inte alls hann med det eftersom jag måste plugga, och skolan går ju faktiskt i första hand för tillfället. Så vi gick bara ner och solade och vi fixade även lite med lördagsfödelsedags barnets present, kul! Sen gick jag hem och då passade jag på att träna lite med bollen och efter lagade jag mat och pluggade lite sådär samtidigt, det är ganska enkelt så det är inget man måste läsa på stenhårt på.

Iallafall så imorgon är det skola som vanligt och efter det ska jag till småprat och träffa Gabriella och Astrid och vi ska fixa ännu mera med presenten och jag tänkte även sen gå tillbaka dit och äta och sen hem igen.


Nu ska jag poppa lite popcorn och vara onyttig, för  Den rätte för Rosing, börjar nu och sen Desperate Housewifes, wiho! En riktig myskväll :) Puss!




Måndag

Jag tänkte nästan skriva att det var Tisdag men så fort går det inte. Måndag idag och dagen har gått bra, dock inte så mycket pluggande som jag tänkt. Skolan slutade strax efter tre och då kilade jag ner och solade och sen hem till Astrid och hämtade upp henne och vi gick sen hem till mig där jag stoppade i tvätten och sen gick vi ut i skogen för att gå, mysigt. Det är faktiskt riktigt skönt att få komma ut och gå där. Iallafall så gick vi den vanliga rundan och sen hem och tränade med bollen och efter det gick Astrid hem och jag fixade med tvätten. Tvättade även min vinterjacka eftersom att den inte alls var fräsch, så nu är den ren och fin och den bir nog inte använd nu på ett tag hade jag tänkt eftersom det endå är såpass varmt ute så man kan ha antingen skinnjacka eller något annat liknande.

Imorgon är det Tisdag och jag slutar skolan klockan 16.00 då jag och Astrid ska gå ner för att sola och sen hem till mig och jag ska byta om och sen går vi ut och går igen, samma runda och sen hem och tränar, visst är vi duktiga? Blev ett litet break där ett tag men nu fortsätter vi!



Allt känns så mycket bättre nu

Söndag idag och dagen har varit super skön. Vaknade tillsammans med Putte och Astrid och Putte åkte hem ganska snart efter vi vaknat. Och då låg jag och Astrid och kollade på tv en stund och pratade. Sen blev det en mysfrukost, jätte gott. Efter frukosten kokade vi te och la oss och kollade på en film som började, den var bra men jag somnade som vanligt. Gabriella kom även förbi lite senare och å bakade Astrid en kaka och jag sprang och köpte cola och vi fikade lite och så har dagen sett ut, en riktig slapp dag!

Fredagen var trevlig, slutade praktiken vid fem och tog 17.10 bussen till enköping. Hem och packade ut min väska och gick sen ner på stan för att möta upp Marta och Astrid och vo gick och köpte godis och sånt sen hem till Astrid. Lite senare gick vi ner för att kolla på bio som jag redan skrivit kom jag på nu.

Lördagen var också väldigt trevlig. Blev lite fest för vår del, helt oplanerat. Vi satt hemma hos Astrid och kollade lite tv och pratade och sen hör Bella av sig och tjatar och får tillslut med oss på fest, det var ju bara några kvarter bort frå Astrid så vi följde med och det visade sig vara riktigt roligt :)