Snart nyår!

Nu är det snart nyår och jag längtar så mycket. Har en känsla av att jag inte riktigt kommer somna så lätt ikväll, med tanke på att jag kommer tänka på morgondagen! Det kommer bli så himla kul och jag får fira med dom bästa. Idag har jag iallafall köpt mina fina skor, och lite grejer jag ska ha imorgon. Sen slingade jag Maddes hår och det blev fint :) Efter det åkte jag hem till Enköping och gick direkt hem till Gabriella där Astrid också var, jag visade vad jaf köpt och lite sådär sen gick jag hem och fixade lite och nu sitter jag här och ska snart lägga mig och kolla på tv hade jag tänkt, för att det ska bli imorgon mycket snabbare!

Nu ska jag fixa lite för att sen gå och sova, godnatt!


Måndag

Sitter här och har ätit lite mat för en liten stund sen och det var så gott just för att jag var så hungrig. Idag så har jag haft en lugn dag, ringde och beställde akut tid hos tandläkaren eftersom jag trodde att min lagning ramlat men så var inte fallet. De fyllde på lite eftersom det försvunnit lite men det var inte alls farligt. Efter det gick jag till småprat där Bella, Carro och Astrid var och Jennifer jobbade. Vi satt där och pratade lite om nyår och sådär sen gick vi och solade och lite färg blev det, hihi. Och nu har jag varit hemma ett tag och ska kila iväg till Gabriella där Astrid och hon håller hus, kanske är fler det vet jag inte :) Blir iallafall lite film tittande skulle jag tro!

Imorgon är det Tisdag och då ska jag pallra mig till Västerås där jag ska köpa mina fina älskade skor, sen ska jag även köpa mig ett fint linne som jag förmodligen ska ha på mig på nyår tillsammans med lite annat som jag har hemma. Sen ska jag även slinga håret på Madeleine och ska jag väl hem och inte göra något speciellt tror jag. Fixa lite innan nyår.


Nej nu ska jag kila iväg till Gabriella, pusshej <3



Ursäktar för dålig uppdatering!

Nu fick jag sätta mig ner och pusta ut lite grann, har verkligen inte haft någon tid alls till att skriva här. Kom precis hem ifrån Uppsala och var tvungen att springa hem från bussen för att tvätta, eftersom jag vart mer än en timme försenad, vilket inte var mitt fel! Iallafall så har min jul och dagarna efter varit jätte roliga, har varit med mina vänner osvosv :)

Ikväll blir det till att kolla på film hemma hos Gabriella och det kommer nog bli jätte mysigt! Och i morgon det första jag gör när jag vaknar är att ringa tandläkaren eftersom jag tror att min lagning ramlat av, och det är absolut inte bra eftersom det då kan komma  massor utav bakterier rakt ner i roten, usch!

Nu ska jag springa ner i tvättstugan och sen förmodligen sola, hejsvejs!


Underbara ni <3


Härlig julafton!

Godmorgon godmorgon! Idag är det juldagen och jag känner bara, gud vad fort allting går!! Iallafall så var min dag igår jätte mysig och hur bra sm helst. Vi var hemma hos mamma och firade med hela familjen. Jätte mysigt när alla samlas tillsammans vilket inte händer ofta. Och små pojkarna och Louise var med såklart också (min äldsta brors sambo och söner). Vi åt mat, pratade om allt möjligt och hade barmänt trevligt. I julklapp fick jag bra saker enligt mig, eftersom jag inte önskat mig något så hade jag inga förväntningar heller.

Ikväll blir det utgång här i Enköping och jag tror att det kan bli en riktig höjdarkväll! :)

Jag fick:

- Pengar
- Hudkrämer
- Nagelset (med krämer osv.)
- "Storstadskit" av min bror, en spray som jag använder vid överfall, en sjal och en flaska champagne. Min syster fick ett "överlevnadskit" som hon ska ha i skogen (eftersom att hon gör lumpen), bla. en cheeseburgare i konserveringsburk! Vart hittar man det liksom?
- Presentkort på Elgiganten
- Lakan
- En ladyshave
Chokladask

Tack för alla fina presenter, jag blev super nöjd!



Petri, Jonna, Jag och Kari. Mina syskon alltså!

Snart julshopping!

Ska snart åka in till Uppsala för att julshoppa lite grann eftersom att jag fått min lön idag, dock inte så mycket. Så några julklappar blir det trots allt. Senare åker jag hem igen och sover förmodligen hos pappsen eftersom det tydligen inte skulle finnas varm vatten hos mamma imorgon bitti, suck. Jag förstår inte hur jag klarade mig med problemen med varm vattnet när jag bodde där. Men jag bodde med mamma, därför klarade jag nog mig :) Jag ska även försöka hitta en nyårsklänning idag och kanske också något att ha på mig imorgon. Men myårs klänningen är viktigast! Börjar få lite smått panik eftersom jag inte har hittat något alls som liknar det jag vill ha, hoppas jag hittar något!

Åh imorgon är det julafton, jag längtar! Kommer nog bli super mysigt i år. Jag älskar julen, det är det mysigaste på hela året. Det tråkiga med detta år är att jag inte fått julbaka, det är så kul och man får verkligen den där speciella julkänslan!  Nästa år hoppas jag det blir av :)


Här bakade jag lussebullar hemma hos Madeleine för ett år sen!

Dan före julafton!

Jag kan knappt förstå det att det snart är julafton. Tiden går så himla fort verkligen! Min julafton ska jag spendera hemma hos min mamma med HELA min familj, alla mina syskon kommer, pappa kommer. Det tycker jag om att  mamma och pappa kan fira tillsammans fast de inte varit tillsammans sen en lång tid tillbaka. Jag har inte tänkt så mycket på vad jag kommer få i julklapp så det blir lite spännande! Jag längtar till imorgon!




Mamma och jag på julafton för ett år sen <3

Snart jobbet!

Vaknade precis av att pappas kompis stormar in i lägenheten och pratar (skriker) och väcker mig och pappa. Alltså han skriker när han pratar, så har han gjort enda sen jag var som minst. Fast innan det vaknade jag av att min syster sitter här vart jag sitter nu och pratar i telefon, när jag ligger och sover? Hm, tror inte hon hade tänkt till. Iallafall så är jag vaken nu när jag egentligen knnat sova det jag inte fick sova igår. Menmen. Har precis ätit frukost och ska snart hoppa in i duschen för att sen fixa mig för jobbet! Blir en ganska kort dag idag och det är ju jätte skönt! När jag kommit hem från jobbet åker jag hem och packar och sen åker jag och min syster till min mamma och sover där. Ikväll blir det till att slinga mammas hår, äta lite bullar och julstjärnor som hon bakat och sen bastu förhoppningsvis, skön kväll ska det bli!

Jobbet igår gick bra fast jag inte trodde det pga av olika saker. Det var jobbigt emellanåt men det kanske är förståligt. Jag trodde faktiskt inte att jag skulle reagera såhär. Efter jobbet åkte jag hem, åkte efter det med min syster och köpte pizza som jag åt hemma hos henne. Efter det gick jag ner och satte mig här och sen la jag mig framför tv:n och somnade ganska snart efter det.

Vet inte riktigt hur detta lov ska spenderas faktiskt. Måndag blir lite julshopping iallafall utan pengar och senare åker jag till Uppsala. Tisdag blir nog lugn sådär innan julafton. Och sen är det faktiskt självaste JULAFTON!! Det ska bli så mysigt faktiskt. Jag längtar! Resten av lovet får vi se :)



Lite bilder från i Fredags:
















Fredag!

Sitter just nu hemma och det är lov, så himla skönt!! Att bara kunna ta det lungt. Idag ska jag iallafall träffa Simon och Astrid, ska bli jätte kul faktiskt! Inte ofta vi träffas med honom längre. Blir väl till att prata om allt möjligt och så :) Sen får vi se vad som händer. Ikväll blir det iallafall lite party med tjejerna, jätte kul! Blir troligtvis till att spela twister också, kul va? Men blir nog dock en ganska tidig kväll för min del, men inte alltför tidig. Jag jobbar både Lördag (10.00-18.00) och Söndag (12.00-17.15). Pengar blir det iallafall! På Lördag kväll vet jag inte vad som händer, något hoppas jag iallafall eftersom jag inte börjar förrens 12.00 på Söndag. På Söndag kväll åker jag förövrigt till min mamma med min syster. Ska slinga håret på mamma och sen hoppas jag det blir bastu och så ska jag äta julstjärnor och bullar som mamma bakat, gottis! Måndag får vi se vad som händer, julshopping blir det iallafall. Så skönt med lov och kunna göra vad man vill hela dagarna!

Igår var jag ju förövrigt till tandläkaren där det blev en rotfyllning!! Och jag var så rädd, jag lovar jag grät nästan. Men det visade sig att det kändes inte ett dugg efter fyra bedövnings sprutor, så allt gick helt bra! Dock har jag tre-fyra gånger kvar innan allt är helt klart men det klarar jag nog av om jag får mina sprutor!





Ni är underbara!






Du har svikit mig, jag förstår inte hur du ens kan tänka tanken?
Efter en så lång tid, hur kan du?


Tvättid

När jag har tvättid så hinner jag inte göra någonting annat typ, helt sjukt. Jag tvättar för två personer (mig och pappa) men det blir ändå flera tvätt korgar, jag förstår inte! Jag har iallafall hunnit gått iväg och solat en snabbis och det var skönt eftersom att det var ett par dagar sen jag gjorde det så jag njöt! Har även hunnit äta också. Sen har jag stått och strykt kläder osv nere i tvättstugan.

Ikväll behöver jag inte känna mig stressad inför att gå och lägga mig eftersom att vi slutade skolan idag och vi får sov morgon imorn. Dock känner jag mig orolig just för att jag har tandläkartid vid elva och det är inte kul, jag vill inte dit! Det här är något jag verkligen inte mår bra över. Längtar tills det är över! Efter det ska jag hem och fixa lite sen ner på stan  och uträtta några ärenden och sådär. Sen hem och laga lite mat och ha mys :) <3









People who are meant to be together, always finds their way in the end..

Sista skoldagen!

Är just nu iskolan och ska snart gå på lektion, "Personlig försäljning" och det är ingen ansträngande lektion idag tror jag. Efter det har vi bara juldans och det kommer ju gå bra. Sen slutar vi skolan för dagen men även innan lovet eftersom att vi egentligen har praktik torsdag och fredag men det slapp vi. Men fortfarande inga dagar att se fram emot! Men allt ska nog gå bra hoppas jag. Idag efter skolan ska jag hem och tvätta och sådär. Ska tigga lite pengar av pappa kanske så kan jag gå och sola men samtidigt få en promenad! Annars ska jag nog bara vara hemma.

Nu ska jag kila, för  min lärare ropar påmig!!





Sovdags

Satte mig ner och försökte plugga en sista gång men det gik absolut inte. Är nog för trött. Ska lägga mig nu och kolla tv faktiskt eftersom att det inte finns något annat att göra. Det är så skönt, imorn är det sista dagen innan jullovet!! Wiho. Vi har en ganska skön dag, första lektionen prov, svenska, Personlig föräsljning och sista lektionen är det idrott där vi ska ha juldans! Det är vår klass sen typ bara grabbklasser hehe, det kommer nog bli trevligt! Efter det trampar jag hem för att tvätta och sådär. Sen ta det lungt.

Blir galen!! Har kommit på att den 18 December hade jag ju tandläkar tid, och jag vill inte dit. Jag vill inte, vill inte verkligen! Jag tycker inte  tandläkaren och speciellt inte nu när jag ska göra en sån här grej. Tyck synd om mig! Senare samma dag händer också en sak som gör mig lite nervös, inget jag vill gå in på här. Och fredag har jag läkartid och det är jag också nervös för..uääh! Men de första dagarna på mitt lov är inget att se fram emot! Plus att jag jobbar Lördag och Söndag, dock kommer det bli kul, men jobbigt förstås! Sen börjar mitt lov på riktigt kan man säga, och jag ska njuta som bara den!


Nu ska jag krypa ner i sängen och drömma om något bra! Godnatt <3









-Vad ska jag göra?

Konstig period!

Idag har jag faktiskt skrivit julkorten jag egentligen skulle ha gjort igår, hehe. Jag har även hunnit plugga och lagat mat och ätit. Så nu fick jag sätta mig ett tag. Har inte varit ute och gårr iveckan någonting alls faktiskt med prioriterar faktiskt att plugga nu innan provet som jag har imorgon. Vi får se hur det går med det, det visar sig! Ikväll ska jag bara ta det lungt och plugga lite, dricka varm choklad kanske? Och bara mysa! Sa ta bort mitt nagellack också, usch ser hemskt ut.


Jag är så glad att du finns, du är underbar <3






Vad skönt att du ringde idag, kändes jätte bra att prata med dig. Jag är glad att det ordnat upp sig lite iaf och jag hoppas på det bästa för det är du värd, gubben! Jag älskar dig <3

Du är fin <3


Doltnummer!

Kom hem precis eftersom Mathias (min lilla lillebror kan man säga) ville att jag skulle följa med han och hans kompisar och äta och det ville jag ju såklart, tar varje chans jag får att träffa honom just för att det inte blir så ofta. Det var kul, som vanligt får man höra om allt de håller på med på sin fritid och måste erkänna att det är roligt eftersom att de är så puckade! Men älskar dom endå. Iallafall så åt de pizza och jag tog sista biten av Mathias, (fast jag helst inte ska äta sånt på veckodagarna), dumma mig! Men ibland blir det undantag. Har iallafall inte hunnit skriva varken julkorten eller pluggat så jag tänkte göra det strax och sen lägga mig och mysa i sängen!

Sen måste jag bara få fråga att hur kul är det att ringa någon från dolt nummer och vänta tills den svarar och sen bara sitta och lyssna men inte säga något? Jag personligen tycker det är ett sjukt beteende. Fick precis ett samtal från dolt nummer, jag svarar och hör att det är någon i luren men den säger inget. Varför? Jag hade för en tid sen någon som ringde mig jämt och ständigt dag som natt och jag blev helt knäpp av det eftersom det störde mig mycket. Det måste ju vara någon som är besatt, eller?


Mathias, du är guld <3

Hur lagar man mat?

Jag har länge bott här hemma hos pappa där jag får laga min egen mat och det är faktiskt inte först nu som jag har börjat gjort det. Men har nu blivit tillsagt av mer än en person att jag kan faktiskt inte äta makaroner och köttbullar varje dag och jag har tänkt lite, jag kan faktiskt inte göra det! Men jag kan ju inte laga mat, hur ska jag göra? Vi har heller inte någon frys så jag kaninte frysa in mat ifall det skulle bli över eller liknande. Det är iallafall jätte svårt att komma på vad man ska laga för mat. Jag ska nog köpa en kokbok!

Idag har jag inte gjort så mycket, fick sluta tidigare som sagt och då satte jag mig och pluggade. Men somnade som vanligt, sittandes på köksstolen?! Sen iallfall åkte jag och pappa och handlade lite och han släppte av mig vid Astrid där jag hämtade lite grejer och lite snack blev det och sen gick jag hem fort och lagade mat innan jag fastnade där hehe. Och nu har jag suttit här och tagit det lungt och tänkte snart sätta mig och plugga lite till.


Snart ska jag sätta mig och skriva julkort och skicka iväg :) Mysigt faktiskt!



UF

Vi har vår UF lektion nu och lektionerna på UF är så skönt eftersom att vi knappt gör något. Idag har vi inte kvar några riktiga lektioner eftersom att vi missar vår Turism pga att vi ska ha idrottslektion med särklassen på vår socialkunskapslektion. Det kan ju bli lite roligt :) Vi slutar också en och en halvtimme innan ungefär, så halv tre går jag hem! Jätte skönt, eftersom att då har jag mer tid till att kunna plugga ikväll! Ska även hem till Astrid och hämta lite grejer jag lämnade där innan vi åkte till Uppsala i Lördags. Blir nog även lite prat om helgen, hihi!

Och nu har jag och Anna bokat in oss på studentkryssningen!! Ska bli sjukt kul. Och måste säga att de gick åt fort, alla fyra hytterna vad tydligen redan slut!


Tack för en rolig kväll! <3



Godmorgon!

Idag vaknade jag ungefär vid klockan nio av att hem telefonen ringde och pappas telefon ringdeoch ja jag kunde inte somna om. Så jag gick upp, åt frukost, borstade tänderna och nu sitter jag här. Ska snart fortsätta packa min väska jag ska ha till Bålsta. Men skulle behöva prata med Alexandra som förmodligen ligger och sover om vad jag behöver ha med mig, så det är lite jobbigt! Men hon ringer snart hoppas jag. Åh det ska bli så mysigt! Och roligt ikväll. Jätte roligt!! 11.45 bussen ska jag ta och jag hoppas jag får skjuts till bussen för det spö regnar verkligen ute, men det är jag säker på att jag får så det är skönt. Jag har haft såna problem med hur jag ska ha håret ikväll, men tror jag bara ska ha helt vanligt men det är så tråkigt. Men får rådgöra med Alexandra sen, ja när hon ringer!



Snart är det jul och det går så himla fort! I jul blir det nog till att fira hemma hos mamma tror jag. Vi har inte pratat så mycket om det. Det pirrar faktiskt i min mage när jag tänker på julen sådär som det gjorde när man var liten. Det var ju den bästa dagen på hela året. Jag älskade julen och tyckte det var det bästa som fanns. Jag älskar fortfarande julen! Allt blir så mysigt kring jul :)


Mysdag!

Idag har varit en jätte bra dag verkligen! Träffade Anna på stan lite innan fyra. Och så var det en till Anna men, trevligt! Vi gick och åt pizza och pratad lite sådär. Sen skulle ena Anna hem och då var jag och Anna kvar och fortsatte prata lite. Sen gick vi runt lite på stan och kikade och sådär och hittade en jätte billig tröja så jag la min sista slant på den. Sen blev det en kaffe på Wendys. Efter det gick vi vidare till Västerledsskolan där det var lucia tåg, jätte mysigt! Jag älskar att kolla lucia! Det är så fint. Iallafall så tog vi en liten promenad efter och sen gick jag hem och packade lite av vväskan jag ska ha imorn då jag ska till Bålsta. Till min bästis!! åh vad kul:) Vi ska göra ansiktsmasker och sådär och ha mys som jag skrev förut. Sen ska vi ut och ha kul! Wiho! <3

Lördag blir det Uppsala again! Lindis och Astrid och jag, och grabbarna förmodligen. Det kommer bli jätte roligt det med, blir en dans kväll vad jag har förstått :) Ni är guld, tjejer <3 


Hemma idag

Har inte fått mycket gjort idag och det är så skönt eftersom det mycket sällan kommer sånna här dagar. Jag sov till halv tio och sen har jag bara legat i sängen och kollat på tv och sovit lite, ätit frukost och sådär. Ska bädda rent min säng precis som jag gjort med pappas säng idag också och sen ska jag hoppa in i duschen och fixa mig för att sen gå ner på stan och fika med Anna och hitta på något mer och sen kolla på luciatåg, mysigt! Senare kommer pappa hem med en varsin parfym till mig och min syster, jippi! Älskar parfym. Jag ville ha antingen en som Christina Aguilera gjort eller CanCan som Paris Hilton gjort. Båda luktar så gott!

Nu ska jag gå och bädda och fixa lite :) Hejsvej!





Tvättid slut

Äntligen klar med tvätten. Jag hade faktiskt jätte mycket tvätt idag, konstigt egentligen! Tänkte unna mig en kopp varm choklad och pepparkakor tror jag faktiskt. Skulle väl vara gott? Speciellt när man äter pepparkakor så sällan som jag gör! Sen ska jag väl försöka lägga mig också i rimlig tid. Ska vara hemma från praktiken imorn och fredag också förmodligen. För det första så känner jag mig fortfarande lite snurrig sen jag hade feber och sen känner jag mig helt slut efter allt som hänt och så vidare. Jag behöver nog bara återhämta mig.

Iveckan händer det inte så mycket. På Fredag åker jag hem till min bästa vän, Alexandra där jag inte varit på sååå himla länge! Iallafall så ska vi ha en slags mysdag då vi ska köpa ansiktmasker osv och göra på oss tror även det blir lite godis köpt för det skulle inte sitta fel :) Sen fixar vi iordning oss för att sedan gå ut på krogen eftersom att hon FYLLER 18 ÅR IDAG! GRATTIS HJÄRTAT! Sen åker vi in till Enköping för att gå ut här på Joar och det ska bli kul, jag längtar! :) Och efter det går jag hem till min syster där jag ska sova och på morgonen ska hon laga pannkakor som vi ska äta tillsammans. Gott och mysigt! Det är inte ofta jag får nygräddade pannkakor sådär dagen efter, gott! Och Lördag blir bara en myslördag tror jag!

Nu ska jag snart gå och lägga mig tror jag så godnatt <3




Gå hem eller stanna kvar?

Sitter iskolan nu och har renskrivit mina instuderingsfrågor som vi har till nästa vecka på Onsdag. Snäll lärare som säger frågorna! Tur att jag kom idag. Det var lite roligt eftersom jag inte alls planerat att gå till skolan idag och hade inte ställt klockan imorse. Men klockan fem på morgonen vaknade jag och tänkte jag MÅSTE till skolan idag just för att vi skulle ha provgenomgång! Haha så jag ställde klockan då och kom iväg till skolan. Känner mig lite sisådär, får se om jag orkar vara kvar hela dagen. Och om jag är med på idrotten vet jag inte än.

Idag har jag tvättid så det ska jag pyssla med när jag kommer hem. Ska även försöka städa lite och sådär, hanla mat och fixa hemma. Så allt det är gjort sen. Ska även försöka hinna sätta mig ner och ta det lungt ett tag!


Bästis 18 år!

Jag gick hem tidigare från skolan idag eftersom att jag kände mig inge bra och nu sitter jag här och har hunnit med en del jag inte skulle hunnit i vanliga fall. Har slagit in mina julklappar jag köpt hittills och nu målade jag precis mina naglar. Och det är ju skönt att kunna hinna med sånt också. Tänkte sätta mig ner och läsa lite i ett häfe som jag har prov på nästa vecka och det skulle tydligen inte vara ett enkelt prov enligt vår lärare, blää! Tycker inte om prov och sånt. Men det ska nog gå bra hoppas jag, bara jag börjar i tid.

Jag har inte feber just nu men mår ändå inte riktigt bra, är lite snurrig och sådär. Vi får se om jag kommer iväg till skolan imorn, det vet jag inte än. Tror jag ska sätta mig ner och läsa lite till provet nu, så duktig är jag.




Imorgon fyller min bästa vän 18 år!!!


Skolan

Sitter iskolan nu och har precis haft UF och snart har vi religion med Martin och Farhad, roligt! Kanske inte själva religionen men. Sen har vi lunch med pannkakor, namnam! Men jag får se om jag är kvar så länge iskolan för jag känenr mig inge bra alls, usch! Skulle iaf vilja ha pannkakor men kan ju inte vara kvar bara för dom. Men vi får se. Jag kände mig inte så bra igår heller och då var jag lite dum som gick ut och gick fast det regnade och var kallt ute och sen på det solade jag. Nej det var inte smart så jag får faktiskt skylla mig själv. Idag är det Tisdag och vi slutar fyra men som sagt får vi se hur det blir för mig.


Ikväll blir det en myyys kväll :) :)


Lördag på Gillet!










Tack för en helkul kväll, ni är toppen!

Lugn kväll

Nu tror jag att jag faktiskt ska gå och lägga mig snart och kolla på tv, skulle vara himla skönt! Länge sen jag gick och la mig såhär tidigt. Iallafall så har jag hunnit med en  del idag, t.ex. att varit ute och gått, solat, träffat Astrid, lagat mat, ätit och till och med pluggat lite! Jag har pluggat till en redovisning som jag ska ha imorgon, jag är rätt nervös för det är jätte jobbigt tycker jag att stå helt själv och prata inför folk jag inte känner. Men det ska nog gå bra. Men ser absolut inte fram emot det!

Nu ska jag gå och borsta tänderna och fixa mig iordning för sängen :) Godnatt <3

Måndag!

Är iskolan nu det är helt okej. Jag är inte sådär jätte trött som jag trodde jag skulle vara och det är ju skönt. Vi har inte vår svenska lektion idag eftersom läraren inte är här så nu har vi en låång håla och vi  börjar 11.45 igen. Idag kommer jag tidigare hem eftersom jag inte ska redovisa idag på socialkunskapen så jag ska hem och städa, tråk! Och sen ut och gå och förmodligen ner och sola påvägen. Och även springa förbi hemma hos Astrid för att lämna av lite grejer som jag råkade få med mig hem igår. Sen ska jag försöka komma hem i tid och bara ta det lungt.

Helgen har varit jätte rolig och bra. I fredags var vi tjejer hemma hos Isabella på middag och det var jätte mysigt! Tacopaj blev det med efterrätt vilket var varma hallon med glass och grädde. Och sen massa prat om nyår, gotland i sommar osvosv. Lördagen jobbade jag 12.00-15-00 och sen åkte jag hem direkt för att jag och Astrid skulle ut i Uppsala. Så vi fixade allt och sådär, åt mat tillsammans och sen åkte vi iväg med bussen och kvällen visade sig bli jätte rolig! Vi var först hemma hos Oskar och Emil var även där. Vi satt och pratade och sådär sen tog vi taxi ner på stan där vi gick ut på gillet, jätte kul var det! Bilder kommer också :)

Nu ska jag kila iväg och äta lunch!





Söndag

Nu är det Söndag, andra advent och jag är jätte trött. Jag orkar faktiskt inte någonting just nu. Jag är huuur trött som helst! Skriver kanske senare :)

Sova!

Äntligen klar i tvättstugan! Jag är så himla trött nu, så jag ska gå och lägga mig alldeles strax. Och imorgon börjar jag kl 10.00 så jag får sova ut lite grann, dock måste jag ta 08.42 bussen eftersom att inte någon annan passar bättre, men jag får sova lite längre än i vanliga fall iaf. Imorgon är det praktik och det ska bli kul. Jobbigt bara om jag får hostanfall när jag hjälper en kund, haha. Nejmen det ska nog gå bra. Vad konstigt det kommer kännas, jag kommer vara där Torsdag, Fredag, Lördag och Söndag! Många dagar i streck. Men det är bara bra eftersom jag lär mig hela tiden nya saker.



Min syster ringde mig faktiskt idag vilket hon inte brukar göra mitt i veckorna
och det var jätte kul att hon gjorde det :)







Nej, nu ska jag nog krypa ner till sängs och drömma underbara drömmar  <3 Godnatt!

Mätt och belåten!

Sitter här och är mätt och det är skönt för jag har gått och varit hungrig de senaste timmarna känns det som. Jag kunde inte vänta till efter att jag varit ute och gått eftersom jag var för hungrig. Nu har jag precis suttit igång de sista maskinerna nere i tvättstugan och ska vänta till de är klara för att hängas upp och efter det tar jag en lång promenad och går även förbi badhuset för att sola. Ska förmodligen möta upp Linda där också, kul! Efter är det bara komma hem och fortsätta vara en "hemmafru". Ska även försöka lägga mig tidigt ikväll just för att det blivit så sent nu hela veckan plus att det inte blev mycket sömn i helgen som var och det känns ju nu. Somnade med tv:n på igår kväll märkte jag inatt när pappa stängde av den. Men jag älskar att somna till tv:n, det är jätte skönt. Gör det ni med! Fick sms av mamma idag och hon hade fixat en till läkartid, skönt! Men jag är ändå nerövös men det kommer gå bra :)

Imorgon är det Torsdag och snart helt! Imorgon ska jag på praktik från 10.00 till 17.00, den vanliga tiden alltså. Efter det åker jag hem och träffar Astrid förmodligen. Wiho, ska bli kul! Men ska försöka komma hem i tid ändå. Sen är det Fredag och då blir det nog bara en mys fredag eftersom jag jobbar både Lördag (12.00-15.00) och Söndag på Nilson. På Söndag vet jag faktiskt inte hur länge jag jobbar eftersom det inte är säkert än tror jag, jag vet inte faktiskt, de har inte hört av sig så jag få höra med dom imorgon.

Nej nu ska jag springa till tvättstugan!



Onsdag

Är iskolan nu och har turism där jag precis blivit klar med min uppgift så nu har jag lite tid till nöjen. Idag blir en ganska skön dag, inte så mycket lektioner, två bara faktiskt eftersom jag inte ska vara med på idrotten pga av min hals. Så om jag har tur så får jag gå hem tidigare och fixa med tvätten eftersom jag har tvättid idag. Ska även lite senare ta en promenad och sen möta Linda för att gå och sola, och det är ju skönt. Sen hem och stryka och laga mat förmodligen och sen bara ta det lungt. Köpte ett nytt doft ljus som vi säljer så kanske blir till att tända det och mysa med god doft! :)


Nu ska jag snart kila iväg för att ha svenska!


...







Jag ska komma igång igen!

Nu har jag precis ätit och det satt bra eftersom jag blev lite hungrig efter min runda som jag gick. Jag måste verkligen komma igång med det där igen, att gå ut och gå och träna mig rygg. Men det är så lätt hänt att jag hoppar det ganska ofta. Så idag gick jag ganska lång och sen stannade jag på badhuset för att sola och sen fortsatte jag min väg hemåt för att äta. Och annars ikväll så ska jag bara ta det lungt hade jag tänkt, jag har varit så himla trött idag. Jag somnade till flera gånger på bussen ut till Fjärdhundra tillochmed när jag skulle till läkaren. Där gick det iallafall helt okej men blev lite rädd för nästa steg men det ordnar sig. FIck även ett ganska viktigt samtal ringt idag och det kändes bra eftersom att det varit lite jobbigt att gå runt och tänka på det men nu behöver jag inte det och det är skönt :)

Mamma följde med mig till läkaren idag eftersom att jag fortfarande kan tycka att det är lite läskigt att göra liknande saker helt själv. Och jag har ju haft hosta nu ett par dagar och just när jag kom in i rummet till doktorn och skulle hälsa och så vidare så fick jag ett host anfall och det var lite pinsamt så han skrev faktiskt ut host medicin till mig innan jag gick även fast det inte alls var det jag var där för men det var ju bra att jag fick det :) Fick även lite astma medicinrecept vilket också var bra. Måste bättra mig med dom! Efter att vi varit hos läkaren så fick jag iallafall skjuts till Enköping igen där vi faktiskt tog en fika innan jag gick till skolan igen och jag fick träffa min moster som jag inte fått träffa på flera år faktiskt så det var jätte roligt! Sen gick jag till skolan igen där jag och Anna satte oss och skrev klart en uppgift om ett handikapp och vi blev klara, jätte skönt. Sen trampade jag hem på cykeln och sen ut och gick.



Lite fler bilder från i Lördags: