Första advent

Kommer faktiskt inte ihåg sist jag skrev! Men kan ta mig helg lite kort ändå I fredags blev det till att åka till Uppsala för att vi skulle bowla men så blev det inte eftersom banorna var upptagna ända till tolv så vi gick till Gillet och tog det lungt och umgicks jag och några kompisar och så blev det en ganska tidig säng gång. Lördagen var det bara mys på förmiddagen och sen skulle jag fixa iordning mig inför Ladies night på joar och det visade sig bli en toppen kväll. Gick ner på Olearys med Martin och tog en öl (han tog en cola) och sen möta upp tjejorna och sen ner på joar för att faktiskt stta och dricka där lite innan allt folk kom och det var trevligt. Sen blev vi inbjudna till själva ladies night där vi fick oss en strippshow, det var kul! hehe. Förlorade även en tävling som gick ut på att man var två lag två tjejer i varje lag och vi skulle klä av två bartenders så fort vi kunde och när han var avklädd skulle han göra 10 armhävningar och sen skulle vi klä på honom igen. Och vi förlorade, men det var värt det. Jag hade jätte roligt och jag tror de flesta som var där tyckte det också. Har inte blivit mycket sova inatt vill jag lova men jag har inte kännt av någonting idag iallafall, det kommer säkert imorn i skolan, jobbigt! Men sånt man får ta. Ska även till läkaren imorgon och är lite nervös men det ska nog gå bra.

Ikväll blir det adventsfika med tjejerna, mysigt! Jag köpte lussebullar till fikat också så det ska bli gott. Och jätte mysigt. Tänk vad snabbt allting går, snart är det jul och allt! Åh vad mysigt, jag blir så glad av bara tanken. Gå ut och julhandla någon dag kanske, gud vad mysigt!




Lite bilder från i Lördags:






Torsdag

Vilken fullspäckad dag känns det som! Men ändå lugn. Kom hem för ett litet tag sen från min praktik eftersom att jag slutade 19.00 idag och missade bussen som gick 19.10, suck. Jag väntade till bussen som gick 20.10 och tog den. Har hunnit äta lite snabbt nu efter att jag kommit hem och jag ska slita mig härifrån ganska snart för tt hinna måla mina naglar och sen välja ut kläder inför imorgon dag och kväll och även Lördag kväll :) Och sen ska jag hoppa till sängs för att börja praktisera klockan 10.00 imorgon bitti. Blir även ett par timmar imorn som jag jobbar efter praktiken och det ska bli kul att få lite extra pengar.

Efter jobbet imorn bär det av hemåt direkt efter för att fixa mig lite och sen åka till Uppsala och bowla och det ska bli kul faktiskt, inte så himla ofta jag gör det så. Sen ska jag hem och sova för att orka med Lördags kvällen! Längtar tills dess, ska bli så roligt!

Nej nu ska jag fixa mina naglar och sen lägga mig, godnatt <3


På Lördag, på Lördag, på Lördag :)

Onsdag = Tvättid

Dagen har varit bra för min del, skolan var kul, och så har det varit en skön dag hemma också dock mycket spring med tanke på tvättstugan. Att jag hade kul iskolan idag är tack vare Annas och min tråkiga humor, haha! Min lärare kallade mig handikappad osvosv, ja vi hade iaf jätte kul! Och ännu roligare ska vi ha på Lördag då vi ska gå ut tillsammans :) hihi. Tvättiden började som vanligt idag klockan 15.30 och jag var hemma till ungefär den tiden efter att vi haft idrott! Skulle egentligen ha träffat Astrid idag men blir nog inte så eftersom jag nu precis blev klar med det mesta utav tvätten, har strykt allt nu men mattora och min mjukis dress som jag beställt och fick idag hänger fortfarande på tork! Jag har även hunnit laga mat idag, och det blev fiskpinnar med ris, jätte gott var det eftersom det var så länge sen jag åt det.

Snart är det helg och det ska bli så skönt!! Denna helg kommer nog vara en sån där toppen helg, som är så bra. Gott och blandat helg typ! :)



Hemma nu

Min dag har varit nästan toppen hela dagen och det är ju skönt. Glad att vi fick våra varor idag, så himla skönt. Ska nog köpa ett ljus till mig själv för de luktade verkligen super gott! :) Hade ett i skåpet i skolan idag och när jag öppnade skåpet så luktade det jätte gott hihi! (Ljuset var såklart inte tänt). På Söndag kommer jag och mina UF kamrater att stå och sälja våra underbara ljus på torget här i Enköping och vi hoppas såklart få så mycket som mäjligt sålt :) Kom dit vettja!

Och nu kände jag verkligen hur det kurrade till i magen, jag är så hungrig!! Ska snart ner på stan och käka tror jag, eller så lagar vi till nåågot :)

Imorgon har vi sovmorgon eftersom vår Turism lärare skulle på kurs tror jag. Vi börjar 10.20 och det är skönt att kunna få sova ut lite granna. Och inte behöv gå och lägga sig för tidigt ikväll! Imorgon har jag tvättstuga och jag hoppas jag inte har för mycket att tvätta, har inte kollat efter men torr inte dte är alltför mycket. Efter det ska jag förmodligen träffa Astrid, vi får se :) Men hoppas det!



Anna, Jens, Jag, och Linda :)

Bra dag helt enkelt!

Sitter iskolan och börjar snart vår lektion "Ledarskap i butik" där vi har en egen butik som vi ska jobba omkring, dock inte på riktigt. Jag ska idag försöka hinna med att rita upp hur min butik ska se ut på papper eftersom jag inte har gjort det ännu och det är på tiden. Dagen har varit jätte bra faktiskt, jag är glad och Anna är glad!

FÖR VI HAR FÅTT HEM VÅRA VAROR!! Så himla kul! Och varorna var helt perfekta, dom var jätte bra och vi är nöjda. Så om ni är sugna på att införskaffa ett fint doft ljus eller kanske en oljebrännare i keramik med vaxlöv så hör gärna av er till mig :) Dom är jätte fina och super bra att ge bort i julklapp. Vi är som sagt jätte nöjda med vårat inköp och hoppas att allt går lika bra nu som det gått tills nu. Om jag inte skrivit här förut att vi faktiskt bytt från att sälja nedbrytbara fryspåsar till doftljus på UF så förstår ni det nu. Blev massor utav krångel med vår leverantör så vi beslutade oss att byta idé helt och hållet och det visade sig gå mycket bättre.

Vi har bara denna lektion nu och sen socialkunskap där vi får en föreläsning utav en tjej som jobbar i en särklass, det kommer nog bli intressant. Och efter det slutar vi för dagen, wiiho! Och då blir det myys <3


Måste komma igång och röra på mig mer!!


Hemma då!

Ååh allt blir så himla mysigare med tända ljus och lite juldukar osvosv. Har fixat lite sånt här hemma nu så det är jätte mysigt. Och så har jag städat lite grann också. Diskat har också gjort eftersom det var näst intill ett berg av tallrikar och glas och allt vad det var. Jag lagade även lite mat till mig själv så hungrig blir jag inte ikväll!

Jag tänkte gå ut och gå en sväng och sola påvägen också, skulle vara så skönt! Men måste gå nu om jag ska hinna, vet inte riktigt när de stänger där på badhuset.





-Förstår du inte?


Skolan

Är i skolan nu och vi har turism där vi egentligen inte har mycket att göra. Plugga inför prov som vi har vecka 51. Läser nog igenom lite utav häftet snart. Efter denna lektion har vi socialkunskap och då kommer jag nog inte vara kvar här hela lektionen eftersom att vi har eget arbete. Så jag tänkte jobba lite med det och sen cykla hemåt för att städa och julpynta lite grann hemma, så det blir lite mysigt. Tänkte även försöka gå ut och gå och sola också. Så kan nog inte vara kvar hela socialkunskapen. Laga mat ska jag också göra, så jag får lite i magen.



...

Det här börjar bli jobbigt. Varför förstår du inte, jag finns också och jag har också känslor. Det här är inte lätt för mig och jag tycker faktiskt att det borde du förstå för det du gör förstör så himla mycket. Det förstör för mig och det förstör faktiskt för dig själv med. Jag vet inte hur länge jag kommer orka med det här för nu har det faktiskt gått över gränsen. Det var så himla bra för bara ett par månader sen, vad har hänt? Jag förstår bara inte att du inte förstår att det du gör är fel, det du gör sårar mig. Jag mår dåligt av det här. Jag kommer aldrig kunna ändra på det som är men jag ber dig bara att snälla tänk på mig, jag orkar inte hur mycket som helst. Jag sliter som ett djur känns det som med allt jag gör och vad får jag tillbaka? Det börjar faktiskt gå över styr, tänk till!

Trött

Jag är så trött, blir alltid sådär att jag sover bara ett par få timmar efter en partykväll och är hur pigg som helst och vaknar och går upp och så vidare. Och sen mitt på dagen slår det till och jag blir jätte trött. Jag och Astrid somnade när jag kom hem till henne och det var jätte skönt, hon i sängen och jag på golvet haha. Sen kom Jennifer och väckte oss och vi åkte och köpte våra efterlängtade pizzor och tog hem och åt. Och jag tänkte inte ens betala, jag bara gick därifrån när jag beställt och sen satte jag mig och väntade med Astrid och Jennifer och dom frågar om jag inte skulle betala haha! Pinsamt faktiskt, men jag gick och betalade direkt efter och jag fick allt för bara 50 kr! Så snällt utav er.

Och nu sitter jag här och är huur trött som helst och skulle egentligen bara vilja gå och lägga mig men det ska jag inte! Imorgon är det skolan som gäller och sen efter ska jag försöka ta mig i kragen och gå ut och gå i det kallas vädret och träna min rygg eftersom det var ett par dagar sen jag gjorde det. Och sen får vi se om jag orkar laga någon mat att äta annars tar jag något snabbt. Resten av veckan vet jag inte vad som händer, vi får se. Och helgen vet jag inte heller men det visar sig. Men det skulle ju vara kul att få veta vad som händer!


Söndag morgon

Lite trött men helt okej! Sitter och gör inte så mycket, ingen frukost har jag fått i mig heller. Ska gå till Astrid efter att jag duschat och fixat lite och i tänkte äta pizza eller liknande, gott! Det ser jag fram emot. Sen får vi se vad som händer. Helgen har varit jätte bra för min del. Blivit mys blandat men lite fest och sådär så jag är nöjd. Gårdagen var jätte rolig, massa folk jag inte trodde skulle vara på födelsedags festen var där. Kul att träffa folk man inte träffat på ett tag :) Blir inte av ofta känns det som. Jobbet gick också bra för den delen.

Funderar på att ta något litet att äta och sen duscha och cykla till min Astrid! Pusskram<3




Lite bilder som beskriver helgen:



Lördag

Idag ställde jag klockan på 08.30 just för att jag skulle hinna ta det lungt och så att jag hann måla mina naglar som jag just nu håller på med, röda blir dom. Idag ska jag jobba tre timmar på Nilson och det går antagligen fort. Och efter jobbet ska jag åka på kalas, det kan bli kul :) Och efter det åker jag till mina tjejer för att sedan gå på fest och det ska också bli kul. Vi ska vara där klockan 23.00 så det är inte speciellt bråttom och det är ju skönt. Och imorgon är det Söndag och det blir väl antagligen bara en slapp dag men det kan också vara skönt. Sen börjar veckan om igen som vanligt.

Gårdagen var super mysig. Först hjälpte jag, Becca och Astrid till att stänga på Småprat och det gick ju bra, efter sprang vi hem till Astrid eftersom vi var lite sena och Becca och Astrid fixa iordning sig för jag var ju redan klar och efter gick vi och handlade och sen vidare till Gabriella där vi började med maten. Det var så gott och det blir dubbelt så mycket godare när man får längta efter maten, right Carro? ;) Och sen hade vi bara mys med snack och allt vad det var. Tack tjejer <3 Bilder kommer dock inte så många!





Lite bilder på Noah på hans 1 årsdag! <3

Kolla vad stor han blivit! Och jag har inte ens sett han gå än!


Torsdag

Idag är det Torsdag och dagen har gått jätte fort. Börjde med att jag gick upp 06.40 och sen fixa och trixa och sen till praktiken. Fick packa upp lite skor och sådär, fanns lite mer att göra idag än vad det funnits på ett par gånger när jag varit där så det var kul. Efter praktiken var det bara att springa till bussen för att hinna med och hem och börja tvätta. Och sen fick jag något ryck så jag skrubbade hela toa golvet, tvättade toan, handfatet och allt. Sen fortsätta tvätta, in och laga mat, äta. Sen ner till tvättstugan och stryka nästan alla kläder, in igen och rensa ut hela rummet där jag har mina kläder, damsuga osvosv. Och sen till tvättstugan och ta det sista och typ för en halvtimme sen blev jag klar. Jag har inte suttit på fyra timmar förutom när jag åt. Jag har ont i min rygg! Men skönt att ha det gjort nu..

Imorgon är det äntligen Fredag och jag börjar praktiken 09.00 och slutar 16.00 och efter praktiken åker jag hem ochfixar lite sen hem till Gabriella där vi ska laga mat tillsammans alla tjejerna och myspysa lite sådär. Och Lördag jobbar jag mellan 12.00 och 15.00 och efter det ska jag åka iväg på kalas eftersom en vän fyllt år :) Och sen får vi se vad som händer mot kvällen!




Onsdag

Nu jag faktiskt snart gå och lägga mig för jag är jätte trött. Astrid gick hem för bara en liten stund sen och vi var upp till min systers lägenhet och åt mys middag, kyckling med ris blev det. Satt och snicksnackade massa, blir ju faktiskt en del att prata om när man inte setts på ett tag. Dagen har annars varit helt okej. Simningen idag gick bra, 40 längder för min del och sen snabbt in i bastun och njuta. Sen hem för att handla och laga mat, blev även till att beställa lite kläder, kul. Och nu sitter jag här och är super trött. Imorgon är det Torsdag och det är praktik som vanligt, 09.00-16.00. Eftersom jag fortfarande håller på att lära mig räkna kassan. Jobbigt att gå upp tidigt måste jag säga, men skönt att sluta tidigare. Hur som helst ska jag efter praktiken imorgon komma hem och tvätta och efter det ta det lungt.

Godnattis <3












Jag fick ett sms ikväll som fick mig att tänka en del. Känns skönt att veta att det finns folk som bryr sig men som kanske inte visar det..

Skola nu

Har lunch nu och maten var inte så god. Kyckling wook, den smakade sådär. Och vi börjar 12.25 och har personlig försäljning där vi ska sitta vid datorer och jobba. Sen har vi idrott där vi ska simma men eftersom jag redan är klar med allt så ska jag bara förbättra det jag vill. Sen slutar vi och då ska jag träffa Astrid, kul! Och sen hem och laga mat så jag har matlåda till praktiken på Torsdag. Ska försöka laga till något på torsdag också om jag hinner och orkar eftersom jag har tvättstuga också. Ska ävem försöka gå ut och gå ikväll och imorgon, får se hur det går.

Ska nog kila iväg nu, ser ut som om Anna har tråkigt och vill gå! :)





Glamour!

Jag är trött....Såhär tidigt liksom. SKa sitta uppe lite till eftersom jag vill inte lägga mig för tidigt. Iförsig kollar jag på tv ett bra tag men ändå. Det var kul att träffa Linda idag, brukar ju inte ses så ofta! Vi gick en sväng och sen solade vi och sen hem igen och jag åt lite grann och nu sitter jag här typ och trött..Har inte så mycket att skriva!





Lite bilder från Glamour kvällen på Joar här då :)










Tandvärk

Är iskolan nu och har precis haft lunch och det var bara äckel mat så jag tog fil och flingor och sen köpte jag en macka i cafeterian och dom är så himla goda! Dagen har gått ganska snabbt faktiskt och det är ju skönt. Nu har vi bara en lektion kvar där det är mycket själv arbete och sista lektionen ska vi också bara arbeta själva så det är skönt. Och efter cyklar jag hem direkt och byter och för att sen möta upp Linda och gå en sväng och sen sola, skönt. Efter att vi solat blir det till att gå en sväng till och sen ska jag hem och äta och ta det lungt. Och jag har sån tandvärk, har nog fått ett till hål för det ilar så himla mycket när den möts utav något kallt eller varmt. Just idag den 18 är det en månad kvar tills jag ska laga mitt andra hål jag har och jag vill inte! Blir kanske rotfyllning och det har jag hört ska göra ont. Jag som också har en sån tandläkar skräck :( Hoppas det går bra..

GRATTIS ROBIN PÅ DIN 18 ÅRSDAG! :)

Hittade precis massvis med bilder på mig och Astrid från Joar i fredags, hih det var kul! Linda var också med på ett par stycken. Lägger nog upp dom senare här.




Pusspuss <3

Ont i huvet!

Nu tänkte jag faktiskt borsta mina tänder och sen gå och lägga mig framför tv:n och mysa och sen sova. Har varit såå sjukt trött idag. Somnade nästan hela tiden på sista lektionen idag när vi kollade på film så den minns jag inte mycket utav! Menmen. Och jag har jätte ont i huvet och jag vet inte varför, jag hoppas bara inte jag börjar bli sjuk för det vill jag inte! Imorn ska jag iallafall träffa Linda och jag längtar :)



Godnatt <3

<3

Har precis ätit lite mat och gott var det. Vet inte riktigt vad som händer med mig, om jag skulle få välja så skulle jag äta hela tiden och det är INTE bra. Jag blir nästan rädd men kanske bara är i någon slags period nu, eller hoppas iaf. Idag efter skolan uträttade jag ett litet ärende och sen blev det fika med Annapanna, mysigt var det. Även Astrid och Bella kom förbi en stund och pratade. Och efter att vi suttit och pratat skit ett tag gick vi vidare och kika i affärerna lite grann och sen åkte jag hem eftersom att Annas buss kom då. Och nu sitter jag här och ska försöka att inte sitta här hela kvällen, ni vet ju kanske hur det brukar bli!

Imorgon är det Tisdag och då ska jag träffa Linda, och det var år och dar sen jag gjorde det verkligen. Vi tänkte gå ut och det ska bli mys. Båda slutar 16.00 och det är ju skönt. Får se vad klockan blir sen för jag skulle vilja sola efter, kanske Linda också vill? :) Vi får se. Resten av veckan får vi se vad som händer. Praktik torsdag och fredag och efter praktiken på fredag kanske blir till att träffa tjejerna med en mysig hemmakväll skulle jag tro! Eftersom jag jobbar faktiskt på Lördag mellan 12.00 och 15.00 och efter sen blir det förmodligen att gå på kalas.

Nu skrev Mathias precis till mig och det var jätte kul :) Han och Adde ville träffas och säga hej och självklart vill jag det, mina små pojkar<3 Jag är så glad att jag och Mathias inte tappar kontakten med tanke på allt som hänt. Det känns så bra just för att han är världens bästa lilla lillebror <3



Underbara Måndag morgon

JIMMY ÄR ISKOLAN!

Vilken överraskning vi fick när vi kom hit på morgonen. Vi hade naturkunskap och satt och skrev lite på datorn och så kommer Jimmy, vår gamla lärare, han kom hit och hälsade på. OM jag blev glad, jag blev jätte glad när han kom. Och som vi har saknat honom, helt galet mycket. Han slutade i vår klass eftersom han fick jobb i Stockholm ochjag blev jätte ledsen eftersom han varit min bästa lärare ever. Iallafall så hade han ett litet tal inför klassen! Jag är så glad att han kom hit. Jobbigt bara när han åker härifrån :( Men eftersom att han är världens underbaraste så bjöd han hem hela vår klass till honom så vi får se hur han bor och hur han har det och det ska bli hur kul som helst! Han är bäst, jag lovar!

Och n kommer jag vara glad hela dagen, skönt! Efter skolan ska jag träffa min sötis Anna och vi ska fika och snacka skit hade vi bestämmt :) Och efter det så får vi se hur mycket klockan blir, tänkte om jag skulle gå ut och gå. Tänkte även försöka hinna med saker hemma som jag inte gjort nu på ett tag.

Pusspuss sålänge.




Helgen!

Helgen har varit super bra för mig. Fredagen spenderades ju med mina kära vänner och Lördagen med lite andra vänner. Jag har varit jätte trött idag faktiskt men det har ändå varit skönt att bara tagit det lugnt och så, kollat film och lite sådär mys. Bilder från Joar har ennu inte kommit upp och det är lite tråkigt men de kommer väl snart :) Men bilder ifrån igår har jag ett par stycken!

Kom hem för ett litet tag sen då jag gjorde iordning mackor och en stor varm mugg med Oboy, jätte gott var det! Och nu sitter jag här och ska snart gå och lägga mig faktiskt, jag är jätte trött!






Tack för en kul kväll :)

Peter Siepen är ändå rätt cool!

Kom hem från Astridör ett litet tag sen, hon låg och sov när jag gick och ville inte väcka henne för hon är så söt <3 Iallafall så sov jag hos henne inatt som ni kanske förstår. Igår var jag astrid och linda ut på joar på första student feste och det var såå kul! Alla var glada och snälla, jag älskar det! Först satt vi henna hos Astrid och förade lite tillsammans och jag måste bara säga att ni tjejer är bäst, jag har inte tråkigt en sekund med er!!! Sen gick vi till Joar vid tio elva någon gång och redan då var det mycket folk, och det blev inte mindre heller utan tvärtom. Vi dansade och hade kul som vanligt. Sen kom Peter Siepen och var DJ ett tag och det var kul, dansade lite med oss osv :) (Fick en spindel av han haha en låtsas spindel alltså) lite roligt var det. Sen fick vi komma upp på scenen med honom och dans, wiiho! Du och jag Asse ;) Sen gick vi upp på torget och tog en Frenchhotdog och sen upp och myste framför tv:n och vi somnade ganska så fort.

Tack tjejer för ännu en super kväll, men kryssningen slår allt! Men på jullovet igen, right? ;)

Har tyvärr inga bilder från kvällen men jag ska försöka fixa det :) Ikväll blir en riktig myskväll, ååh <3



Hade iallafall denna klänning på mig :)


Imorgon imorgon!

Nu är jag hemma och har precis ätit en liten bit mat, jätte gott! Idag hade jag praktik och jag började 09.00 och slutade 16.00 och jag missade 16.10 bussen, kändes inge bra och imorn får jag absolut inte missa den för då blir allt super stressigt! Iallafall så tog jag 16.40 bussen hem direkt till Astrid och där var tjejerna och Astrid var snygg som vanligt ;) Knäppfia! Vi pratade lite, Astrid åt och städade och sen var det dags att gå hem så det gjord vi. Tog sällskap med Jennifer och Bella eftersom vi bor såpass nära varandra.

Idag ska jag försöka lägga mig lite tidigare än vad jag gjorde igår, gick och la mig typ 23.00!! Hur sent som helst om man jämför med vad jag brukar göra. Men det gick bra, jag kom upp imorse. Och dagen gick faktiskt bra, gjorde ganska mycket fel men då läär jag mig så jag är happy!

Och imorn är det Freeeeeeeeeedag! Ska bli super kul. Hoppas Astrid får tag på biljett till Lindis bara och att Bella köper också, skulle vara så roligt! Jätte kul att träffa dig förresten gummis!


Nej juste! Jag får inte glömma och berätta vad som hände mig imorse när jag var påväg mot bussen. Jag skulle gå över på ett övergångsställe och jag var ute på vägen och såg att en buss skulle svänga in men den var så långt borta så jag tänkte att "jag går, han ser mig!" Och då när jag är mitt på vägen och kollar mot bussen så är det 1 centimeter ifrån mitt ansikte och jag blir jätte rädd och hoppar bak och den rör ändå mig när den åker förbi. Tänk då om jag inte reagerat så som jag gjorde och inte hoppat bak, då skulle jag nog inte sitta här och skriva nu. Så nära var det! Jag blev heeelt skakis och visste inte vad jag skulle göra men visade med handen att busschauffören skulle åka iväg, kände att jag ville inte stanna och prata om det! Håll koll, jag menar det!




..

Nu är jag klar i tvättstugan och nu ska jag bara bädda min säng och pappsens säng med rena lakan och sen plocka upp den andra tvätten och sen lägga mig och mysa framför tv:n!



Godnatt <3

Tvätt och massa tvätt

Av lite tvätt blev det mycket tvätt. Hade bara lite utav mina och pappas kläder men nu känns det som om jag tvättar hela husets kläder, konstigt. Men jag tycker ändå om att tvätta eftersom jag älskar lukten och hur kläderna känns! Jag har öven strykt idag vilket jag inte brukar eftersom strykjärnen där nere i tvättstugan inte är att lita på. Men idag hittade jag ett ganska så nytt här hemma så jag tänkte att det är väl bara att sätta igång. Nu har jag inte mycket kvar, hänger lite kläder på tork som ska torka, strykas och sen vikas. Ska kila ner snart igen för att se om det torkat, hoppashoppas!

Har förövrigt smockat i mig en stor Pantteri godis påse, älskar godiset! Tänkte att jag tar ett par bitar och sen får det vara nog, men slutade med att hela påsen åkte ner! Usch och fy på mig, men n¨gon gång får man vara olydig! Jag var ut och fick med Martin även idag, och det gick bra förutom att vägen in till själva spåret är så sjukt mörk så vi såg inte lerpölarna och allt vad det var så vi halkade lite sådär med det gick bra. Vi hittade en annan väg vi ska ta nästa gång, Martin säger att han visste den men jag tror inte på det, killar alltså!




Dödstraff eller inte?

Vi sitter på vår svenska lektion nu och ska askriva en artikel om dödstraff, vad vi tycker om det osv. Det är ett ämne som man verkligen kan tycka någonting om och man känner så mycket för det. Iallafall jag. Det är ett jätte intressant ämne. Dock tänker jag nog inte skriva ner mina åsikter men vad tycker ni om dödsstraff? Efter denna lektion har vi lunch och då ska jag och Anna springa upp på stan för att uträtta några ärenden sen ner igen till skoan och fixa ett produktblad för våra nedbrytbara fryspåsar. Jens som är med i vårat företag har varit sjuk ett bra tag nu, tråkigt. Vi saknar dig!! Sen har vi faktiskt bara en lektion kvar och det är idrott, klädsim! Det kommer nog gå bra elelr så kanske det går jätte dåligt. Jag kommer nog sjunka ner på botten som en sten, haha. Efter skolan blir det tvättstugan för mig, inte så mycket tvätt så det är skönt och ska även försöka hinna med att gå ut och gå och träna ryggen lite.




Här är förövrigt min underbara klass <3

Som vanligt

Som vanligt fastnar jag här, jämt samma sak! Nu sitter jag här vid datan fast jag planerat att gå och lägga mig tidigare än detta menmen. Någon tid på kvällen så börjar folk logga in på msn och jag kan inte slita mig, suck. Men jag tänkte borsta tänderna strax och gå och lägga mig, skönt va? Nu ska jag borsta mina tänder och bya kläder till pyjamas, nattinatti!






.


Lisa Paananen



Trött

Kände just precis nu att jag är väldigt trött, känner för att bara gå och lägga mig och sova för natten. Men så kan jag inte riktigt göra men blir nog garanterat en tidig kväll! Dagen har varit bra, lite seg sådär men helt okej. Har varit trött nästan hela dagen. Imorgon på idrotten har jag förövrigt klädsim, usch. Jag tror inte jag kommer tycka det är kul, obbigt med blöta kläder. Tur att det är vår sista lektion för dagen då så man slipper ha dyngsura kläder i väskan. När jag kommer hem imorn så ska jag tvätta eftersom jag har tvättid och sen ska jag även hinna med att gå ut och gå med Martin också tänkte jag! Vi gick idag också faktiskt och precis innan vi gick så började det såklart regna men det gick bra att gå ändå. När jag kom hem gjorde jag de övningar jag kunde utan min pilates boll eftersom den är hos Daniel. Jag börjar känna av värken i ryggen på praktiken nu, jag står ju bara upp och då får jag ont. Men skitit!

Jag vill ha helg! Tror det kommer bli jätte kul på Fredag faktiskt. Jag slutar praktiken klockan 16.00 och då tar jag första bästa buss till Enköping och hem till Astrid där vi ska göra oss iordning förmodligen, ååh jag längtar! Lördagen kommer nog att bara bli jätte mysig <3




Jag vill ha sommar igen, loveit!


Du är underbar!

Är iskolan och har lunch och det finns inte mycket mer att göra på våra luncher än att sitta vid datorerna, men kul att vi ens har chansen till det! Jag tog en kvart sovmorgon imorse eftersom vår lärare inte var iskolan idag dock har han inte varit det på ett tag men. Iallafall så gick vi upp på stan och satte in våra pengar på vårat företagskonto som jag och Anna tjänat in. Efter hade vi möte med vår rådgivare och sen fick vi springa ner till skolan för att hinna till vår religionslektion, världens segaste lektion! Och nu har vi lunch och resten av dagen har vi bara sköna lektioner :) När skolan slutat ska jag springa till badhuset för att sola och sen trampa hemåt och städa, kulkul!

Nu ska jag kila..



<3

Sovtime!

Nu har jag varit uppe mycket längre än jag brukar så nu ska jag gå och borsta mina tänder och byta om till pyjamas och bädda ner mig själv, myyys!


Puss godnatt, <3



<3

Skön dag.

Vi fick sluta vår socialkunskaps lektion mycket tidigare idag eftersom vår lärare hade något annat att fixa med. Så vi slutade ungefär en timme tidigare och det passade mig perfekt eftersom jag varit så trött idag. Snart ska jag iväg på ett litet ärende och hur lång tid det tar vet jag inte, det får vi se. Sen ska jag träffa Astrid på en fika på det nya fika stället här i Enköping, mysigt! Och efter blir det nog till att gå ut och gå med Martin och senare sola :) Ska även åka iväg och handla med pappa idag eftersom det mesta är slut hemma! Och efter allt detta blir det till att gå hem och äta och antingen mys framför tv:n eller sitta vid min kära dator. Jag är iallafall lite hungrig nu så blir nog till att äta lite tidigare och solningen får bli senare tror jag eftersom de ändå har öppet länge, till kl 22.00 tror jag eller jag vet fakiskt inte but I think so.



Pirrigt




Skola

Skola nu och vi har precis haft lunch. Vi börjar vår UF lektion om 5 minuter men vi har nog inget speciellt att göra. Imorgon tar jag och Anna med våra pengar vi har fått in på UF och sätter in dom på banken, så det är gjort. Jobbigt att ha pengarna liggandes hemma. Idag var det ganska segt att gå upp men jag kom upp. Och har väl varit lite trött sådär men det funkar.

Ska även köpa studentbiljett till mig och Astrid till på fredag då det är Glamourfest :) Jätte roligt faktiskt ska det bli. Klä upp sig jätte mycket och göra sig fin, vi kommer ha så kul. Älskar dig min stjärna <3

Och helgen har varit jätte bra. I fredags var vi på Astrids skola, jag, Carro, Jennifer och Fregan åkte dit. Föreställningen var super bra, ni var jätte duktiga och skit snygga där på scen! Sen åkte vi hem till Enköping och hade roligt :) Lördagen och Söndagen var super mysig, :)


Jobb + praktik

Är hemma nu och jag har inte hunnit göra så mycket idag faktiskt. Jag åkte till praktiken imorse och trodde jag skulle vara där kl 10.00 men jag hade ju glömt att jag skulle vara med och räkna kassan idag för att lära mig så jag blev försenad. Men imorgon kommer jag i tid, promise! Iallafall så gick dagen bra, jag blev frågad om jag ville jobba efter jag slutat praktisera eftersom de var någon som blivit sjuk och självklart tackar jag ja. Så jag blev kvar till 18.00 och jag lovar att jag frös och det var inte bara jag som gjorde det. Både jag och de andra i personalen gick runt och frös, varför det är så kallt vet vi inte men imorn ska jag iallafall inte ha kortärmad på mig när jag är där! Efter praktiken imorgon åker jag direkt till Uppsala eftersom jag ska kolla när Astrids klass har modevisning vilket ska bli jätte roligt! Och det håller antagligen på till kvällen så jag kommer nog hem lägligt till att jag ska lägga mig för att sen upp och jobba dagen efter! Men det ska bli kul, både modevisningen och att jobba!

Igår sov Annapanna hos mig och vi hade roligt som vanligt. Hon kom med mig efter skolan och vi gick hem för att tvätta, eller jag snarare hade tvättid så ja det gjorde vi. Senare när vi var suuuper hungriga så gick vi och åt piza på ett ställe där vi aldrig ätit förut men vi blev helt nöjda, skönt. Jobbigt med folk som glor bara!! Iallafall påvägen dit möttes vi av något rikitgt konstigt ljud och nyfikna som vi är var vi tvugna att utforska det men hittade inga svar, tyvärr. Tråkigt men sant! Måste bara säga att Anna du är underbar, ingen är som du <3







_________________________________________________________

Sen måste jag bara ställa frågorna, vad finns det för människor? Hur får man egentligen hålla på? Hur konstig kan man vara? Du har några riktigt allvarliga fel, tjejen! För allas skull, gå och lägg dig och visa dig inte igen..

Snart film!

Är iskolan och ska snart börja vår svenska lektion där vi ska titta på film, en om dödsstraff, kommer inte ihåg titeln men den verkar bra iallafall. Efter det har vi lunch och sen en lektion till (personlig försäljning) och sen idrott och efter det slutar vi för dagen, skönt. Och då ska jag och Anna hem till mig och tvätta och jag tänkte att vi skulle springa ner och handla mat och göra något att käka. Och så måste vi faktiskt ha matlåda med oss till vår praktik vi har på torsdag :) Och snart är det helt, suuper kul!





I will love you till the day I die..


Take me back!



Kryssningen, jag vill tillbaka!!


Tisdag!

Jag har läst igenom mitt häfte jag har prov i imorgon nu ett antal gånger men känns som om jag inte kan ett dugg, jag hoppas det har sattit sig lite så jag klarar mig. Vi får se, jag har försökt iallafall, ska läsa mer om ett tag! Och jag hostar så in i norden just nu, någon hostattack, jobbigt! Den började för en stund sen, det gör så ont i halsen och tillslut gör det jätte ont! Menmen. Imorgon är det redan Onsdag och det är skönt, eftersom snart får jag äta godis (på fredag) jag längtar, namnam! Känner nu att jag är super hungrig, vet inte riktigt varför eftersom jag faktiskt ätit idag, hmm, får väl ta mig ett par mackor.

Jag önskar jag bara fick en flygbiljett någonstans i världen men långt bort från Sverige. Där jag kan vara mig själv och bara ha roligt och göra det jag vill och känner för. Jag önskar verkligen..



Skola

Ont i halsen, svettas och ont i huvet, sjuk? Hm jag tror det. Jag får se om jag orkar gå kvar hela dagen med tanke på det, usch! Jag trodde jag skulle bli bättre men ikke sa nikke, blir bara sämre. Vi får se vart det här slutar. Sov ganska oroligt inatt och det är nog faktiskt inte så konstigt med tanke på det som är just nu men jag fick sömn iallafall så jag ska inte klaga. Min syster ringde igår kväll också kommer jag ihåg men jag tryckte bort henne eftersom John Blund redan kommit till mig. Synd, eftersom jag gärna skulle ha velat prata med henne och höra hur hon haft de de här dagarna som gått sen vi sist hördes. Jag hoppas hon har det bra :)

Måste kila nu!!


Det var det bästa!

Sitter hemma nu och gör inte så mycket, ska snart käka något och sen sätta mig och plugga och lägga mig och kolla tv tror jag, mys! Min dag har varit helt okej men trött har jag varit annars bra. Har inte så mycket att skriva känner jag, så jag börjar väl plugga redan nu! Puss godnatt <3








Detvardetbästajagkundegöra.


Skolan

Har UF iskolan just nu, och vi har faktiskt inte så mycket att göra. Vi har fixat oss en mailadress dit du är välkommen att maila om du har frågor eller liknande: [email protected]. Sedan har vi inte så mycket annat att göra eftersom det mesta är fixat och nu är det bara pengarna som måste rulla in, och ni får gärna köpa en riskkapitalsedel om ni känner för det :) Skolan idag har gått segt eftersom jag varit så himla trött, usch. Somnade nästan när vi kolla film på svenska lektionen men jag klarade mig!

Skulle egentligen ha solat idag men tror jag skippar det med tanke på att sist när jag solade och var ltie sjuk så blev jag dunder sjuk, och vill inte utsätta mig för det så nu får jag vara blek och ful. Tänkte också gå ut och gå idag och det tror jag jag ska göra ändå, vi får se. I veckan är det nog inget speciellt som händer tror jag. Lördag ska jag jobba på min praktikplats (Nilsons skor) och det ska bli roligt och skönt att få in lite pengar sen får vi se vad annat helgen har att erbjuda :)




Hittade även lite bilder från maskeraden i Tisdags :)

Hemma

Sitter hemma nu och det känns väl ganska skönt att bara kunna sitta och ta det lungt, inte blivit så mycket sådant på sistone. Imorse ställde jag klockan på 11.00 och jag ko knappt upp. Men tvingade mig själv upp och gick ner till pappa och åt och fixade iordning mig. Sen kom Adde och Mathias och hämta mig och vi åker till Västerås eftersom Mathias och babys morfar fyller år, så vi åkte såklart dit. Det var trevligt, vi åt först god mat och sen fikade och jag åt så mycket tårta så jag fick ont i magen, usch och fy! Iallafall så var vi där till klockan ungefär sex och då blev jag skjutsad till bussen som var proppad och nu sitter jag häroch käkar godis, namnam! Ska snart gå och lägga mig så jag orkar upp imorgon!


Igår kväll var vi ut och åt, tjejerna och jag. Det var gott. Sen gick vi hem till Astrid och pratade och sådär bara tog det lungt men vi hade kul <3 Gick hem någon gång efter två och sov. Tack tjejer!

Bestämmt och klart!

Nu är det besätmmt, vi går ut och käkar tillsammans på något finare ställe sen vidare till antingen Astrid eller Jennifer och vad vi gör där vet jag inte :) Men det visar sig. Blir nog inte till att klä ut sig idag, så vi får se vad jag hittar på att ha på mig.

Är hos baby nu och ska snart börja sminka mig för att sedan åka ut på hälla och kika, jag skulle vilja köpa lösnaglar det var så länge sen jag hade det, men vi får se eftersom jag måste hushålla med mina pengar nu och sen ta en fika och jag tar sedan bussen därifrån hem för att klä mig och sen ta mig ner på stan. Funderar på att hoppa in i duschen och börja fixa mig snart faktiskt..

Ikväll!

Vaknade för en stund sen men jag har redan hunnit äta frukost och sådär..Jag har sovit super skönt nu och jag tror jag behövde en hel natt sömn med tanke på den här veckan! Underbart lov. Ikväll blir det till att träffa tjejerna vi får se vad vi hittar på eftersom de blev fler än ett alternativ men jag vet att vi kommer att ha kul, som alltid! Får se om vi ska klä ut oss någonting med tanke på halloween, det visar sig. Måste bara komma på hur jag ska se ut, om jag ska klä ut migeller hur jag ska göra!



Kaninteförklara.