Tvättid

Idag har jag hunnit med en del men inte det viktigaste som jag skulle behövt, jag menar då pluggat! Jag har ett prov jag inte gjort och jag har inte ens pluggat till det vilket är riktigt dumt. Iallafall så har jag idag iallafall hunnit med att tvätta hela toaletten och det gick bra, efter det har jag sprungit fram och tillbaka i tvättstugan men även hunnit med att laga mat och ätit. Och ikväll ska jag hinna med att stryka alla kläderna och det, träffa en kompis och städa lite och sådär, vi får väl se vad som hinns med.

Nu ska jag gå och möta en kompis och sen ner till tvättstugan igen och stryka! Hejhopp!

Tisdag

Idag är dte Tisdag och vi börjar som sagt 12.50 så jag har en stund kvar. Ska möta upp Anna och Lalla och sen tänkte vi gå och käka unch någonstans eftersom Lalla var här och vi ses inte så ofta, så snart ska jag springa ner på stan. Hoppas det går bra att tugga med tanden eftersom att jag har folat det sista i rötterna på min stackars tand idag, nästa gång startar själva rotfyllningen och den går nog bra. Idag hade jag faktiskt bara en bedövningsspruta och det gick bra endå, några gånger gjorde det ont, men ja överlevde. Efter tandläkaren gick jag ner till badhuset och solade och sen hem och tränade och efter duschade jag och fixade mig och nu sitter jag här.

Nej nu skrev Anna att hon åkte med bussen så nu ska jag gå ner mot stan :) Pusshej!


Är du den vän du vill vara?

Är just nu hemma och har emot min vilja (inte riktigt men) ätit chocklad, fast jag lovat mig själv att inte göra sånt på veckodagarna för att jag ska faktiskt komma igång med träningen! Gjort är gjort! Iallafall så har jag idag bara tagit det lungt efter att jag varit iskolan, lagat mat, handlat och lite såna där saker :)

Imorgon börjar inte skolan förrens klockan 12.50 eftersom de första två lektionerna blev inställda, jätte skönt! Men det som är mindre skönt är att jag har tandläkar tid 08.10 och den får jag bara inte missa så jag ska upp tidigt iallafall! Men då hinner jag ju faktiskt göra massor utav nyttiga saker. Sola och träna? Får se..

Nu ska jag nog lägga mig och kolla tv tror jag, skulle vara jätte skönt!







"En vän är en människa som är ärlig med vad hon ser och tycker,
men alltid står kvar vid din sida utan att säga: Vad var det jag sa?
Är du den vän du vill vara?"

Hemma igen!

Nu har jag kommit hem och har landat även från denna helg som varit toppen. I fredags var jag som sagt hemma hos Daniel och hade myskväll med honom, Madde och Micke. Och i lördags åkte jag hem ganska tidigt ifrån dom eftersom jag skulle kolla på Carros och Lindas (de spelade mot varandra) match som började 13.00. Gick först tll Tammerfors där Astrid och Bella satt och där satt vi ett tag och efter det gick vi neråt mot idrottshuset och matchen slutade 2-1, tror jag om jag inte minns helt fel. Carros lag vann, grattis!

Och efter detta gick jag Linda och Astrid till bussen för att åka hem till mig och fixa oss inför kvällen. Cirka klockan fem sex åkte vi med bussen till Uppsala och väl framme kom Emil och hämtade upp oss på shellmacken och vi åkte till Lindis och var där innan vi gick ut, men senare blev vi uppbjudna till grannen där uppe och oj vilken fin lägenhet de hade :) Sen tog vi taxin till Gillet och väl där träffade vi lite fler folk. Kvällen var rolig, tack alla som gjorde den! "Do you speak swedish, why do you speak swedish??" Haha klockren!

Idag har jag och Astrid först gått med Bella lite på stan, hon skulle småhandla lite till kryssningen som hon är på nu. Och efter det gick vi till kebabhouse och åt en varsin pizza, namnam. Sen kom Linda förbi en snabbis, trevligt. Och Carro ser jag där ute körandes haha, jag blev lite chockad men. Iallafall så gick vi till Boulevard efter detta och satt och fika och umgick ett bra tag. Och så nu sitter jag här, ungefär så har min helg sett ut!



Astrid, nån och Linda :)

Fredags myskväll!

Sitter hemma hos Madde nu (Daniels mamma). Åkte hit nästan direkt efter praktiken, och det avr ju skönt att slippa ta bussen hem till Enköping. Iallafall så efter praktiken gick jag direkt till Cut & Blow där jag klippte mig och luggen blev kort igen även fast jag sagt att jag ska spara ut den, men den såg ju bara förjävlig ut! Så ja den blev kort, nöjd blev jag. Efter det shoppade jag litegrann och jag hittade massa fynd, har dock ingen bild nu men kan föröska fixa det om jag hinner. Sen tog jag bussen till Daniel och maten var färdig och det var bara atts ätta sig vid bordet, hihi. Jätte gott. Och nu har vi bara tagit det lungt, kollar lite smått på Let´s dance men även American funniest home videos, åh fyrlingarna som skrattade på pappsen när han gjorde ljud, så söta. Jag älskar barn!

Imorgon ska jag ta en tidig buss hem eftersom Carros match börjar 13.00 och innan ska vi hinna hem till Becca, jag och Astrid. Efter matchen blir det solning och därefter hem till mig för att börja fixa oss för kvällen. För vi ska nämligen ut första gången på ganska länge. Uppsala blir det för vår del och det kommer bli super kul tror jag. Min syster följer även med. Så det blir jag, Astrid, syster och Lindis, och såklart grabbarna!

Nej nu ska jag göra Daniel sällskap framför tv:n i soffan, tjingeling!








Flytt snart? ;) Wihoo!

Slask, usch!

Tisdag idag och provet i Islam vi hade gick nog ganska bra skulle jag tro så det känns bra. Dagen annars var helt okej, blev inte så mycket "pluggande" på lektionerna, skönt! Jag gick hem lite tidigare idag eftersom jag hade en väldigt jobbig huvudvärk, eller hur ska man säga inte riktigt huvudvärk utan mer att huvudet inte är med och man får ont om man rör för snabbt, vet ni? Iallafall så behövdes nog denna tidiga dag. Har hunnit med att tränat med min pilates boll, handlat mat, lagat mat, diskat och nu hinner jag sitta ner och ta det lungt.

Sitter just nu och letar runt efter något som passar mig att tatuera in och det är jätte svårt! Jag har ngra förslag men inget jag är hundra procent säker på, några ideér?

Och ute är det världens tråkigaste väder! Jag och Astrid skulle egentligen gå ut och gå idag med blev inte så pga av vädret så det blir en annan gång. Vädret förstör allt, buu!

Första skoldagen på veckan!

Den här dagen gick väldigt fort när vi var iskolan och det är ju bara bra. Slutade dagen med att få veta våra omdömen i Socialkunskap hittills och det gick bra. Efter rullade jag hem med cykeln och ner till tvättstugan direkt och fixa och sen blev det plugg och laga mat därefter. Blev ingen promenad för mig och Astrid idag eftersom att det snöade så mycket så vi gör det imorgon istället med hopp om bättre väder.

Resten av veckan får vi se vad som händer. Ska försöka ta det så lungt som möjligt nu på vardagarna denna vecka, jah känner mig så trött. Men ihelgen blir det antagligen utgång, det ska bli roligt eftersom det var ett tag sen nu :)


Filmkväll!

Nu har jag kommit hem från Daniel för en stund sen eftersom jag har skola imorgon. Matchen gick huuur bra som helst! Ibörjan var det vädigt lika mellan Tillberga och Köping så man var helspänd hela tiden, men på slutet rullade målen in för Tillberga, det gick så jäkla bra. Daniel gjorde 3 mål själv, och matchen slutade 11-5. Skit bra, NI var skit bra! Så det blev glada miner när vi åkte därifrån. Jag åkte hem till Madde igen och Daniel kom efter med egen bil. Vi åtspaghetti och köttfärssås och det var verkligen jätte gott, jag älskar det! Så hade vi en trevlig och mysig middag alla tillsammans. Och sen fick jag åka med Micke ända hem till mig, jätte skönt att slippa åka buss! Tack för skjutsen :)

Fick även veta att killen som tatuerade Daniel och några fler kommer till Västerås i Mars så då blir det en tatuering för min del med!! Och det ska kul! Vi får se vad det blir, har några alternativ. Ni får se sen!

Nu ska jag springa och göra mig iordning för sängen och se National Treasure!













Tack för erbjudandet Madeleine, jag ska verkligen tänka över det. Vi får se hur detta fortsätter först. Det du gör värmer verkligen!

Söndag

Idag är det Söndag och jag är lite trött men det går över. Jag är hemma hos Daniel nu och jag är själv här hemma. Snart kommer Madde och hämtar upp migo ch vi ska åka och kolla på Daniels match och sen följer jag med hem igen och åker till Enköping lite senare. Igårkväll åkte vi hem till Pärtha och Bella och det var trevligt. Var så himla länge sen jag träffade dom! Vi satt och pratade lite och umgicks. Blev ganska tidig kväll för mig och Daniel eftersom att båda var ganska trötta. Så vi åkte hem och la oss och vaknade ganska tidigt. Han har nu åkt till samlingen innan matchen. Mathias kommer nog hem snart tror jag om han inte åkte med Stefan hem till dom och åker med dom till matchen. Träffar ju honom snart endå igen :).


Nej nu ska jag hoppa in i duschen och bli hämtad om ett tag, puss!



Fredag

Praktiken gick jätte bra idag, gick fort! Hände väl inte så himla mycket, dock lite konstigheter, tänk vad folk kan gå med på fötterna, haha. Iallafall så slutade jag kvart i fem eftersom jag tog ut min fika då så jag hann gott och väl med bussen som gick tio över. Stefan (Daniels pappa) och Carin kom också och hälsade på mig och det var jätte kul såklart. Kul att träffa dom :) Och efter praktiken så har jag inte gjort någonting. Ska om ett tag gå ut och gå med Astrid och Jennifer och det är ju kul att få någonting gjort! Eftersom jag inte ha några planer alls för kvällen, tråktråk.. Men något hoppas jag händer!

Imorgon är det Fredag och jag och pluttarna ska gå och kolla på Beccas dansuppvisning, det ska bli jätte roligt faktiskt! Och innan det så har jag förhoppningsvis solat och tränat med min boll. Förmodligen efter dansen så åker jag till Västerås för att vara med Daniel, vad vi ska göra vet jag inte än men någonting :) Och Söndag ska jag kolla Daniels match och sen får vi se.


Nej nu ska jag gå ut och gå med Astrid och Jennifer, pusshejs<3


<3


Jag älskar dig


Praktik idag!

Sitter just nu hemma eftersom att jag har tvättstuga idag och jag kom hem från praktiken eftr att tvättiden börjat så jag måste hinna tvätta så mycket som möjligt! Iallafall så var det kul att komma tillbaka till praktiken idag, det var jätte länge sen känns det som, det var en bra dag. Lunchade med Daniel och det var mysigt :) Sen gick vi runt och kikade lite och sen sprang han till bussen och jag tillbaka till praktiken. Jag köpte även ett par skor, och det kändes jätte kul! Fick även en tid som jag ska jobba och det var också jätta bra :) Efter praktiken sprang jag för att hinna till bussen som gick tio över fem och det gjorde jag. Sen harjag inte gjort något speciellt idag.

Nu ska jag springa ner i tvättstugan!





En tidig Onsdag!

Onsdag idag och jag har redan slutat skolan, gjorde det faktiskt innan ett och det kändes så skönt. Jag har ingenting att plugga och ingenting jobbigt som måste göras. Det är så skönt. Jag kom iallafall hem för en liten stund sen från att ha varit ute och gått min långa skogspromenad, passade på nu när jag slutade tidigt och det fortfarande är ljus ute. Det var ganska jobbigt men efteråt är det ju jätte skönt! Och efter åt jag fruktsallad, en macka och ett glad vatten. Jag försöker verkligen vara nyttig, och jag hoppas jag vänjer mig snart för det är inte lätt.

Snart ska jag duscha och sen laga lite mat. Efter att jag ätit gåår jag förbi hemma hos Martin en sväng för att hälsa på eftersom det inte ofta blir att vi ses fast vi bor så nära. Efter det ska jag gå ner på stan för att träffa pluttarna över en fika och det känns skönt att få träffa alla, hoppas förövrigt att det är alla.

Idag hade vi mössprovning iskolan och det kändes jätte bra!! Jag längtar verkligen till min student, den dagen, ååh! :)



Tisdag!

Känns nästan som Onsdag fastän det är Tisdag, jaja! Idag var jag iskolan och det gick helt okej, jobbade på gjorde jag. Usch socialkunskapen är inte rolig nu för tiden, jag förstår inte mycket...Efter skolan gick jag hem och åt lite fruktsallad och pluggade. Efter någon timme lagade jag till lite mat och sen gick jag mot stan för att möta upp Astrid för vi skulle gå ut och gå våran promenad och sen träna med bollen och det gick hur bra som helst. Sen var jag tvungen att gå ner och plugga igen ganska snabbt efter det. Och nu sitter jag här eftersom att jag tappade koncenetrationen helt och hållet..Men man kan faktiskt inte plugga hur mycket som helst när man använd hjärnan hela dagen och sen när man kommer hem ska man fortsätta, det funkar inte!

Nu har jag inte mycket mer att skriva så jag avslutar såhär :) Pussgodnatt <3

Känner mig seg!

Man blir verkligen trött efter en hel skoldag och sen ska man hem och plugg, laga mat, äta och ha tid för sig själv, usch det är jobbigt...

Idag var iallafall första skoldagen, och det gick bra att komma upp på morgonen men blev törtt under dagen i skolan. Vi hade inte direkt någon mjukstart utan vi körde på som vanligt och det är kanske då inte så konstigt att man lessnar ganska fort. Iallafall så sltade vi strax innan fyra och jag gick då och uträttade ett ärende och sen gick jag till Tammerfors där Carro och Jennifer satt. Så satt vi där en en stund och jag väntade på Astrid eftersom att hon skulle ge mig pengarna för studentkryssningen som vi ska åka på i Maj, kulkul! Så imorgon på luchen ska jag betala in det och även byta ut Annas namn och personuppgifter till Astrids eftersom Anna valde att inte åka med. Sen ko jag hem och var tvungen att springa ner till affären vi har här nere för att handla så jag kunde laga mat, vilket jag gjorde direkt när jag kom hem. Jag åt och satte mig sen och pluggade..Känns lite sådär inför provet på Onsdag. Men jag hoppas!

Imorgon är det Tisdag och då blir det till att gå ut och gå med Astrid, eftersom att Jennifer inte känner sig riktigt bra än. Sen träning med bollen och sådär. Efter det måste jag även plugga..




Träning + fruktsallad!

Nu har jag kommit ner från min syster där jag och Astrid varit och tränat. Jennifer och Astrid kom till mig ungefär vid fyra då vi gick ut och gick och sen hem till min syster, dock var det bara jag och Astrid kvar eftersom att Jennifer skulle hem och äta. Så vi började träna och sen blev det en god fruktsallad som en liten belöning till oss som jag gjort, jätte gott var det! Och nu ska vi hålla det här, vi tummade idag! Efter det gick jag ner och lagade lite mat och nu sitter jag här. Ska lägga mig tidigt ikväll så jag orkar upp imorgon till skolan.


Lte bilder från i Fredags:






Trött Söndag!

Vaknade för ungefär en timme sen och har hunnit ätit frukost och suttit här ett tag. Jag är verkligen trött, jag var lika trött igår också! Konstigt.. Men det är väl så att när man äntligen sätter sig ner och tar det lungt så slappnar man av tillslut och sen orkar man inte göra något längre. Kanske är bra, men man förlorar ju ett par dagar!

Idag så får vi se vad som händer, planen är ju att jag, Astrid och Jennifer ska träna senare. Vi får se hur det blir eftersom det kanske inte får plats i min systers lägenhet nu, vi får se! Och imorgon är det skola ochdet känns faktiskt sådär, jobbigt att gå upp men skönt att komma in i vanorna igen. Ska börja träna lite nu och jag hoppas jag kommer igång lätt!



Lördag

Lördag idag och inte länge kvar innan skolan börjar, och det börjar vända sig lite i magen men det ska nog gå bra. Tiden går verkligen fort när man har kul, jag har haft ett jätte bra lov och det finns de som gjorde den bättre. Nu är det iförsig inte så jätte långt kvar till nästa lov men det känns endå tungt med skolan. På tal om sportlovet så är det ganska så bestämmt att jag åker iväg på lite äventyr. Nämligen en kryssning, och det ser jag fram emot mycket. Har inte träffat dom jag ska åka med på länge och därför blir det extra roligt, Jocke och Rickard :) Vi kommer ha kul!

Gårdagen vad huur mysig och rolig som helst. Blev till att bada tunna och bada bastu och det var förstås jätte skönt. Det var första gången jag badade badtunna och jag rekomenderar det. Några rullningar i snön blev också av såklart. Tack för en kul kväll alla som var där :)

Ikväll åker jag hem till mamma och det kommer ju bli mysigt. Funderar på att köpa med mig godis och läsk och sådär och sen bara ta det hur lungt som helst innan skolan börjar. Blir väl även bastu ikväll tror jag, skönt!

Nej nu ska jag ställa mig och laga potatismos med köttbullar så jag får lite i magen innan jag beger mig till mammsen!


Onsdag

Blev en lång dag igår men allt gick bra, bättre än jag trott. Men jag kommer sakna dig, verkligen jätte mycket, du är underbar <3 Träffade tjejerna en stund sen och sen gick jag hem för att sova. Idag har jag inte riktigt kunna sova så bra som jag hade tänkt, eftersom att hem telefonen ringde nonstop och jag var själv hemma och orkade inte svara. En av samtalen var mamma och jag fick ett litet jobb att stryka hemma för att sen få en liten belöning och det kändes bra :) Så jag kan betala min student kryssning.

Snart ska jag hoppa in i duschen och fixa mig och sen gå ner på småprat hade jag tänkt där Astrid och Jennifer jobbar idag, tänkte ta en kaffe, men tror inte jag hinner nu när jag ser på klockan. Träffa dom hoppas jag jag kan göra iallafall eftersom jag sen ska åka iväg till imorgon.

Nej nu ska jag hoppa in i duschen! Pusshej :)






Tisdag

Idag är det Tisdag och jag var upp i tid faktiskt, klockan 10.00 ringde väckarklockan och jag gick upp och åt frukost och sen ner till tvättstugan eftersom jag har tid idag. Ska snart gå ner och stryka lite kläder och sen hit igen och duscha och fixa mig för att sen träffa Astrid och Jennifer på en kaffe eller något liknande. Efter tar jag bussen till Uppsala men kommer hem senare idag igen..

Imorgon är dte Onsdag och vi får se vad som händer då, ingen aning faktiskt. Men torsdag blir det till att åka skridskor för första gången på hur många år som helst! Det ska bli riktigt mysigt :)











Forgive me, is all that you can´t say.

Vad är det för dag?

Idag har jag hunnit ätit frukost och vaknat, måste vända tillbaka dygnet snart så jag orkar upp till skolan sen! Dock börjar om en vecka men lika bra att börja i tid. Har inte haft mycket tid att sätta mig här och skriva eftersom jag gärna vill ta vara på mina lediga dagar jag har med vänner och så vidare. Jag har iallafall haft ett underbart lov om man bortser från vissa saker.

Idag när Astrid slutat jobbet så hoppas jag hon kommer till mig för vi ska träna lite idag, med min pilates boll ochprogram och hennes yoga skiva, vi tänkte börja lite smått med detta.

Ska även åka skridskor iveckan och det ska faktiskt bli kul eftersom man inte gör det ofta så jag ska höra med mamma när jag får tag på henne om jag har några skridskor i min storlek hemma :) Kul va?






















Tack för en underbar nyår!

Tävla om en super söt väska!



http://ronjasjodin.blogg.se/

Gå in där och vinn denna väskan!

Jag saknar dig!


En början på ett helt nytt år!

Fredag idag och vet inte alls vad som händer, känner för en myskväll med godis och film, men vi får se om det blir så. Känner för att åka iväg, inte vara här i enköping. Jag vet inte vad jag känner men känns inte så bra iallafall..

Ska berätta lite kort om min nyår! Det började med fixning hemma hos Gabriella med tjejerna, vi började i tid så de inte skulle bli stressigt som det oftast kan bli. Efter att alla började bli klara städade vi till lite, började med maten och åt en så god middag. Potatisgratäng och fläskfilé :) mums! Efter satt vi och pratade sen blev det dans för hela slanten, ojoj vad vi dansade! Sen kom taxin som vi besällt till halv tio och den tog oss ut till Haga där vi blivit bjudna av ett par trevliga killar. Och detar kul där, jätte kul faktiskt :) Men vi tog en rätt så tidig taxi tillbaka till Enköping för att träffa Jennifer och Carro vid tolvslaget. Vi träffade lite folk och senare gick vi hem till Martin eftersom han bjöd dit oss och där var det trevligt och hem kom jag inte förrens runt sex på morgonen men jag hade så kul hela tiden! TACK VÄRLDENS BÄSTA TJEJER FÖR EN UNDERBAR NYÅR <3

Imorgon blir det bastu kväll hemma hos Carro, jätte kul! hihi. Skulle egentligen ha jobbat Lördag men blev inte så tydligen så blir en ledig helgskönt faktiskt!

Nej nu ska jag kila, gå ut och gå och träna ryggen tror jag :) Bilder från nyår kommer, pusshejs!