Roliga typer!

Vingåkers outlet var lite under mina förväntningar eftersom det var mycket mindre än vad jag trott men det var inte dåligt om jag säger så. Vi var där i 2-3 timmar och det tog även tid att åka. Jag hittade två stickade tröjor, skinnhandskar, en tröja och ett par mjukis byxor som baby köpte likadana av fast i killmodell. Älskling hittade ett par skor, två Frank Dandy t-shirtar och så mjukis byxorna då. Så nu ser vi likadana ut! :) När vi kommit hem skyndade jag mig och fixade ordning mig och sen åka till Enköping till Astrid för att handla till middagen. Jätte mysigt var det, maten var god och sällskapet var bra, vad mer begär man? Vi spelade lite kort och sådär sen var det dags för dom att gå och jag och Astrid satte oss vid bordet och började prata om allt möjligt och sen till bussen var vi tvugna att springa för att den skulle ta oss till Uppsala i tid. Vi kom i tid och jag vet inte hur jag ska förklara kvällen, knasig, rolig, knäpp osvosv. Verkligen roliga typer träffade vi! Sen vart det 02.40 bussen som tog oss hem och vi la oss direkt och idag vaknade jag vid nio för att hinna hämta babys present från OK/Q8 och sen till bussen. Nu an jag berätta vad hans present var. Han ska först få en liten "undervisning" för hur allt går till när man kör rally bil sen ska han få köra alldeles själv och sen ska han även få åka med en riktig rally förare i tävlingsfart, och det tyckte jag passade honom perfekt. Han blev glad men ändå lite rädd haha för han visste inte om han skulle våga. Men han kommer att göra det :)

www.liveit.se/upplevelser/10070/ Kolla in presenten här!

Bilderna från gårdagen finns inte på datan än eftersom jag inte hunnit för vi har tvättat hela dagen men dom kommer har dock inte så många, mest Julia som tog :)

Tacktacktack för en skit rolig kväll igen! <3



Vingåkers Factory Outlet

Jag och baby vaknade för ett tag sen av mitt alarm på mobilen och nu sitter vi här och käkar frukost och baby sitter fast klistrat framför tv:n, han kollar på Toon Disney, så söt! Idag bär det av till Vingåker där jag och älskling förhoppningsvis ska hitta massa fina kläder och ha en jätte mysig dag. Efter det kommer vi hemoch om Daniel hinner vilket jag hoppas så ska han åka till Stockholm med några kompisar på någon bilmässa och jag ska åka till Enköping till min kära Astrid och vi ska gå och handla och sen laga mat och sen kommer några vänner till oss och sen umgås osvosv och sen åka till Uppsala där rnt elva eller något eftersom vi ska ut på krogen där, det visar sig vilken det blir. Kommer nog bli en riktigt lyckad dag/kväll/natt, jag älskar er <3

Bilder från hela dagen och kvällen kommer senare :)

Dagens outfit!




Sista dagen

Idag var min sista dag på praktiken för den här veckan och nu är det bara Torsdag och Fredag som gäller. Mellan 10.00-17.00 tror jag det var, ganska sköna tider. Men kan bli väääldigt långsamt när det inte är många kunder. Men jag har iallafall en super bra praktkplats så det så!

Ikväll då? Vad ska man göra ikväll då, länge sen det var så att jag inte hade något alls att göra. Helt själv hemma och inget att göra, kan det bli jobbigare? Baby jobbar till 23.00 och jag hoppas de får sluta tidigare så vi kan åka och köpa godis och gooosa och svulla :D

Imorgon är det Lördag och så ska jag, baby, markus och sabina åka till vingåkers outlet och shoppa litegranna, har aldrig varit där så jag är lite nervös faktiskt hehe. Efter det så ska jag nog hem hit och hämta och packa lite grejer eftersom jag ska middag för några som en tack present för att de åkte mitt i natten och hämtade oss i Västerås, tack! Sen efter det så ska jag och Astrid  in till Uppsala och festa eftersom Astrids vän fyller 18 år, wiiho! Grattis :)

Och tillsist Söndag ska jag försöka må någorlunda bra och så ska jag åka tillbaka till Västerås eftersom jag bokat tvätt tid och sen kanske tillbaka till Enköping, vi får se hur jag känner för att göra!


Du&jag <3


God morgon min kära blogg!

Äter frukost ju nu och sen ska jag hoppa in i durrivippen sen ska jag sminka mig lite och klä på mig och sen går jag till bussen för att åka till praktiken, frågan är om jag ska ta bussen som går kvart i eller halv. Jag börjar tio och jag vet att jag kommer får vänta läänge om jag tar halv bussen. Ja jag får tänka på saken. Nu vaknade baby också så ska gå och krama honom och sen hoppa in i duschen. Hejsvej!

Igår var verkligen en myskväll, har inte haft känslan på länge men jag jag gillade det <3


Jag har världens finaste klocka!

Torsdag today och praktiken gick bra men mina fötter måste jag kapa av snart, dom gör såå ONT! Måste köpa mig ett par riktigt skor alltså ska ju ändå vara där hela året två dagar iveckan. Efter praktiken så gick jag runt lite på stan och kl 17.00 hade jag klipp tid, jag toppade mig bara eftersom jag försöker spara ut till långt hår :) Efter det gick jag vidare på stan lite mer och jag hittade en jacka på h&m, jag har tyvärr ingen bild men kanske kommer upp och så köpte jag en fin t-shirt och ett silver armband och en super fin klocka! Alltså jag har verkligen hittat en i min smak, den är underbar. Jag måste lägga upp bild på den så ni får njuta av min skatt, haha. Sen blev det inte mycket mer shopping eftersom jag blev bara så trött på slutet p.g.a mina fötter och då skulle jag gå till bussen men missade den och såg den åka iväg och sen kom det ingen mer så fick be snälla Stefan (babys pappa) komma och hämta mig, tack! Och nu är jag hemma och gör inte så mycket, ska kolla på film snart hoppas jag om nerladdningen går bra och sen ska jag faktiskt unna mig ostbågar eftersom jag nog inte kommer kunna äta gott ihelgen, inte så mycket iallafall!

Imorgon är det äntligen Fredag och då vet jag inte riktigt vad jag ska göra, myskväll kanske? Ja jag vet inte än.




Myskväll.

Mittendagen

Idag är et veckans mittendag och jag har som vanligt varit på praktiken och det gick bra, en helt vanlig dag där. Efter praktiken kom min svärmor och hämtade mig och vi gick på stan först och kikade runt och jag hittade vääärldens finste klocka men den var tyvärr för stor :( Så jag blev lite ledsen. Men iallafall så åkte vi och solade efter och sen hem och åt varma mackor, gott när man inte ätit det på länge.

Jag ska ut i Uppsala på fredag och det kommer bli kul. Astrid frågade mig och jag skulle med och jag ville såklart :) Du är underbar gumman <3


Och du är så otroligt vacker också <3


Tisdag

Nu är det Tosdag och andra dagen på praktiken har gått och det gick lika bra idag, jag stod faktiskt helt själv i kassan flera gångern :) Så det känns bra att jag kan ta betalt iallfall, men alla finesser kan jag inte men är på väg. Jag ska vara här ett år nu två dagar iveckan så jag behöver ju inte stressa med att lära mig. Målet är ju att jag ska sälja precis som de andra ocg göra allt som de gör. Vara en av dom helt enkelt. Det är kul att jag kan få lära mig så mycket, då vet man ju hur allt är i det riktiga arbetslivet liksom.

Nu ska jag fixa lite med Daniels födelsedags present, kan inte skriva vad jag ska köpa :)

Kväller

Nu ska jag gå och fixa mig en matlåda till imorgon och sen tänkte jag borsta tänderna osv och lägga mig i sängen och vänta på att baby ska komma hem och lägga sig och hålla om mig :)


Nattinatti!


Första praktikdagen

Första praktikdagen och den gick toppen, jag älskar stället redan. Jag är på Nilsons skor i Västerås. Jag hade låga förväntnininga pga av min föredetta praktikplats men det visade sig vara jätte kul. Jag lärde mig mycket nytt idag och snart kan jag nog tillochmed stå framför kassan. Jag är glad att jag valde att praktisera med skor eftersom jag verkligen älskar skor :)

Just nu håller jag på och fifflar med Daniels försenade födelsedags present men det blir nog inte klart förrens ikväll när jag får lite hjälp. Jag tror han kommer bli glad av presentetn, eller det är vad hoppas iallafall :) Han är värd allt i världen!

Nu ska jag gå ut och gå för att jag har inte gjort det på huur länge som helst därför måste jag börja nu!




Hejsvej!

Snaaaaart!

Nu kommer baby alldeles strax och då ska vi åka och köpa godis, sen hem och myyyysa:D <3


Nu är det mesta för dagen gjort

Imorse fick vi ju besök av några släktingar från Finland och det var jätte trevligt, jag bad mamma säga till dom att jag inte tänker prata finska med dom när de kommer och min moster var snäll och pratade svenska med mig, hon var rätt duktig för att bo i Finland. Varför jag inte vill prata på finska är för att jag glömt bort lite (uttal och sånt) och då vågar jag inte prata. Men förstår gör jag, mamma och pappa pratar ju jämt finska med mig så. Nejmen det var kul att de kom förbi eftersom det var ju minst 10 år sedan jag träffade dom, hur tårkgit som helst men det blir ju så när man åker med pappa till Finland om sommrarna då träffar man inte alla från mammas släkt lika ofta. Efter fikat där gick jag hem till Astrid där de fixade och donade förfullt i henne egna lägenhet. JAG VILL OCKSÅ HA EGEN LÄGENHET! Men iallafall så hade de inte allt som behövdes till borden så vi åkte till Ikea, jag Astrid och Jennifer och köpte det och lite annat eftersom Jennifer också har EGEN lägenhet. Alla har det förutom Lisa som inte ens har ett eget rum. Men det ska jag få snart eller inte eget men jag ska dela med min älskling eftersom jag flyttar dit snart, wiiho! Men iallfall så blev det fina grejer de köpte. Jag blev sedan hämtad av babys pappa och vi åkte och handlade mat osv och nu är vi hemma och han lagar mat och jag är dööds hungrig typ. Älsklingen hann jag bara träffa en snabbis eftersom han bara hämtade sin innebandy väska och sedan åkte och tränade innebandy. När han kommer hem sen så ska vi åka och köpa godis osv så vi kan mysa ikväll eftersom det var länge sen vi sågs!

Mina vänner är underbara <3


Idag är det Söndag

Idag är det Söndag och jag kommer få träffa mig underbara älskling ikväll, åh vad jag har saknat honom, verkligen jätte mycket! Jag tror att det är bra för båda två att man åker bort såhär som Daniel gjorde, det blir liksom mer spänning i att träffas sen igen. Ibörjan kommer jag ihåg då var vi ju hela tiden, dag som natt och ja det visade ju sig vart det slutade. Men jag har kommit Daniels mamma ganska nära så hon och jag kan hitta på saker tillsammans när jag är där hemma även fast jag är hemma hos honom så är vi ju inte hela tiden och dte är bra tycker jag. Men ikväll blir det nog myspys!

Idag ungefär vid klockan 12.00 så kommer mina kusiner och min moster och hennes man och hälsar på härhemma hos min syster på en fika, det ska bli intressant eftersom jag inte träffat dem på flera flera år. Efter det springer jag nog ner till pappa och packar en väska och sen får vi se :)

Heipa!



Här är jag och min syster i Finland 2006.

Lördag morning!

Jaha då var man uppe och vet inte riktigt vad man ska göra, iförsig vaknade jag redan vid nio pga att jag låg så ihop trängd i mitten där. Jaa och varmt var det. Men dte är värt det ibland. Kvällen igår visade sig bli en toppen kväll. Astrid och jag satt först hemma hos baby själva hemma och pratade om allt mellan himmel och jord och senare gick vi ner mot stan för att gå in på antingen silk eller konrad och konrad blev det. Vi tänkte att vi går dit innan tio eftersom det då var gartis och vi hade inte så mycket pengar så vi tänkte att vi lika gärna kan sitta där inne även fast det är lite folk och ta oss en öl men nej 3 minuter försent kom vi in och ja vi var tvugna att betala men det kostade bara 80 kronor med garderob och inträde! Det var billigt så det gjorde inte oss så mycket. Vi träffade Denice och hennes tjej kompisar där inne och det var kul. Det var en tjej i bordet bredvid som NÖP mig så jag fick ett blåmärke på armen bara för att jag tog tillbaka stolen som de tagit utan att fråga. Så det är så man håller på ute på krogen ni som inte är fyllda arton, så ni vet. Nej sen var det bara att gå upp på bardisken och dansa loss, så fungerar det också på krogen ;) Fyfan vad kul man kan ha alltså och jag skulle aldrig ha såhär kul om inte min älskade Astrid fanns! Tack <3 Vi var ju inte bara på bardisken, vi var på dansgolvet och vi var uppe på bänkar och jadu allt möjligt. Men man ska ju leva så länge man lever, inte sant? Tack för en hel lyckad kväll iallafall! Sen måste jag tacka Rasmus och Niklas som kom ända från Enköping för att hämta mig och Astrid i Västerås eftersom vi missat bussen, tacktacktack!! Men vi ska ge tillbaka, och det vet ni :)


Nu så!


Nu är jag redo att åka snart :)

Bilder = minnen

Det kan ploppa upp så många minnen av bara en bild. Som sagt en bild säger mer än tusen ord. Jag älskar att gå igenom gamla bilder på mig och mina nära, jag kan sitta och göra det i timmar. Jag tycker om att komma ihåg saker som man glömt bort.



Här är jag i nian.


Nu är det freedag!

Godmorgon alla ni som läser! Guud vad det är skönt att vara ledig sådär ibland, var ledig igår och idag eftersom vi egentligen ska ha praktik men vi börjar inte förrens nästa vecka. Vad vaknade ni av imorse? Jag vaknade iallafall av att jag hörde grannarna ovanför prata, skaffa ljudisolering i golven? Kanske vore något att fundera på iallafall. Just nu gör jag förövrigt ingenting, tänkte att jag snart skulle sätta mig och måla mina naglar. ch jag tycker det är så himla svårt att veta vad man ska ha på sig, jag vet vad jag ska göra såfort jag får min lön, shoppa fest outfits! Jag ska visa sen för er vad jag kom fram till att ha på mig.

Jagsaknardigochjagtyckeromdet.

Här sitter jag

Här sitter jag som egentligen ska ligga franflr tv:n och kolla ngra delar utav desperate housewifes eller ja det var så jag tänkt iallafall. Men konstigt nog fastnar man här framför datan. Men ska snart försöka gå och sätta mig där med en varm, mycket varm kopp te, för jag har några ovanliga känningar i halsen och sjuk vill jag inte bli så ja en kopp mycket varm te och desperate housewifes sen sängen. Imorgon ska jag och tjejerna ut och parta i Västerås, det ska bli väldigt roligt!

Nattinatti!



Här är jag i Finland för 2 år sen!

Torsdag

Ibland har jag en liten såndär svacka då jag inte skriver någonting alls i min blogg och ibland kan det bli flera inlägg om dagen, men det är helt olika. Beror ju på aom jag har mycket eller lite att göra. Just nu har det varit ganska mycket med allting, skolstart, praktik och ja så händer det ju tråkiga saker också. Men inget jag kan göra åt.

Idag vaknade jag i min underbara pojkväns armar och vi myste jäääätte länge i sängen innan vi gick upp och åt frukost. Och sen var vi tvugna att skynda oss lite med dusch och allt eftersom min buss gick 12.40 och baby och hans kompis skulle åka och handla fiske grejer inför deras resa till Östersund. Och jag sprang in på Nilsons skor för att prata med chefen och att jag skulle praktisera där och tider och så blev bestämda men det jag inte visste var att jag tydligen skulle vara inne på Nilsons och inte på dinsko, det var konstigt tyckte jag. Nästa vecka mellan kl 10.00 och 17.00 kommer jag att vara där och jobba och ni får gärna komma förbi och säga hej, alltså Nilsons skor i Västerås. Håll också tummarna för att jag kommer trivas bra.

Nu ska jag springa ner i tvättstugan och kolla om min tvätt är klar, hejsvej!

Dagen innan skolstart!

Jag sitter här just nu och funderar över hur detta år iskolan kommer att gå och jag hoppas att det går lättare än det gjort för mig tidigare år! Jag är faktiskt ganska pirrig när jag tänker på imorn, känns nästan som första skoldagen fast såklart inte lika pirrigt. Men om jag skulle få välja så skulle jag redan ha tagit studenten. Anna kommer till mig ikväll och vi ska ha en mysig kväll innan skolan börjar. Vi börjar klockan 12.00 imorgon så det blir skönt att slippa tänka på att lägga sig i tid. Jag ska alldeles strax få skjuts av min kära pojkvän hem till Enköping för jag har så mycket packningt att jag skulle inte kunna gå med det till och från bussen. Jag har ju ändå varit här hela sommaren plus att jag köpt  kläder under sommarens gång. Och såklart är det skönt att slippa åka buss. Nej nu ska vi hoppa in i duschen för att sen åka till min hemstad.


Nästa år är det jag står här med hatten och är lycklig.

Nu är det Söndag och snart börjar skolan

Söndagar, vad gör man på söndagar? det känner verkligen att det är sönda för man gör nästan aldrig någonting speciellt. Det händer väl men oftast tar man det bara lugnt och visst det är skönt och det behövs också. På Tisdag börjar skolan och det känns väl lite sisådär. Eftersom jag vet att jag har det lite kämpigt iskolan så känns det tråkigt att börja igen men ändå kul att träffa klassen. Jag ska berätta lite om min helg tänkte jag!

Fredag: Jag tog bussen till Enköping och letade mig hem till Jennifer, jätte fin lägenhet har hon fått. Kul för henne, lite avis för jag vill också ha en. Men iallafall så fixade Astrid iordning sig där och så tog vi någon öl sådär. Astrid blev klar och vi gick hem till Bella för att göra henne sällskap medan hon gjorde iordning sig och senare gick vi ner mot Olerys där vi satt och drack en kanna öl. Robin och Dennis kom också ner och gjorde oss sällskap, jätte mysigt var det. Och klockan tickade iväg och vi gick ner mot Joar, jag kommer inte ihåg klockslaget men vi gick dit iallafall. Träffade folk man kände och folk man inte träffat på länge osv, kulkul. Det var hur mycket folk som helst, trodde inte att det skulle vara så mycket. Men det var folk från alla möjliga städer och en kille som kom från Sthlm försökte få mig att äta grillad korv istället för kokt korv vid grillen? Rolig grabb det där. Tack för en rolig kväll helt enkelt :)
Lördag: Jag vaknar vid halv nio hemma hos några vänner och vi hade sovit c:a 3 timmar men ändå mådde iallafall jag bra! Jag ocg Astrid gick hemåt eftersom Astrid skulle jobba och jag skulle gå och möta upp baby nästan utanför mig och vi skulle göra oss iordning för våran Uppsala tripp. Äventyrsbanan var hur ska jag förklara, rolig men skrämmande! Jag grät när jag gick där mellan träden, jag vet att jag är någorlunda höjdrädd men sådär hade jag inte en aning om. Nu efteråt förstår jag inte hur jag kunde vara så rädd. Men vi ska tillbaka! Och jag ska göra det igen.Vi åkte in till Uppsala stad och letade jag vet inte hur länge efter en pizzeria med kebabpizza! Men vi hittade tillslut Pinoccio där vi åt och åkte sedan hem till Enköping och köpte godis osv! Sen hem till mamma och bastade och myste framför tv:n.
Söndag: Vi vaknade hos mamma och åt lite frukost. Vi gick senare ner i källaren f ör att Daniel ville spela Hercules, ni vet det där spelet man hade som liten på Playstation, han är rolig han! Vid ett tiden kom Madde för att hämta oss, vi fikade lite först och pratade lite. Vi kom hem och åt och så. Och jag fick en ring av min kära svärmor. En ring hon hade i min ålder, det känns bra att jag fick en ring hon använt förut. Så nu är alltif baby med mig och även svärmor. Båda ringarna förblir på! Så är dom alltid med mig. Och nu sitter jag här eftersom baby är på innebandy träning och Madde är och spelar bingo. Senare ska jag nog kolla lite film och mysa med mig själv.

Freedag äntligen, men ändå inte!

Jag är glad att det är Fredag för jag får träffa mina underbara söta och vi ska parta! Länge sen jag gjorde det känns det som så det ska bli kul.

Och jag tycker det är tråkigt med fredag för att jag slutar jobba och jag lovar er det känns, det känns verkligen att sluta jobba. Jag har gjort det man inte ska göra, jag har kommit vissa så nära på mitt jobb (ålderdomshem) och det känns att de kanske inte är kvar när jag kommer nästa gång eftersom jag jobbar när de behöver hjälp. Känslan att ens tänka på det får mig ledsen och får mig genast att bli deppig, det är en känsla jag inte riktigt känner igen, en konstig känsla som jag tror att inte många känner igen. Men jag hoppas så att det är precis på jobbet som det var när jag lämnade det. På ett sätt är det här jobbet alldeles perfekt för mig men ändå är det inte det eftersom det kan bli såhär som det är just nu.
Nu ska jag sluta prata om jobbet!

Snart ska jag åka till enköping för då ska jag ut och parta med mina kära vänner :)


Torsdag

Imorgon är min sista dag på jobbet och jag tycker det är så himla tråkigt!!! Jag skulle vilja vara kvar för jag trivs så bra med mitt jobb. Men jag har extra jobb där iallafall, som tur är :) Så jag får träffa min små älsklingar! hehe. Men morgondagen kommer avslutas bra iallafall för jag får träffa mina hjärtegull och vi ska ut och parta! Ska bli så roligt, vi ska skumma hela kvällen!

Nejnu ska jag inte skriva så mycket mer. Tänkte gå och läsa min bok skriven av Magdalena Graaf vilken är så himla bra och jag har bara några sidor kvar. Det har gått fort att läsa den. Jag rekomenderar verkligen den boken!

Nattinatti!





Söndag!

Nu är det Söndag och jag har klarat av veckans jobbigaste dag och nu är jag ledig i två dagar. hur skönt som helst! Igår blev det lite party hemma jos Nettan och det var så kul att träffa alla samlade, jag tycker om er alla sååå mycket! Jag och Daniel kom väl hem runt tre på natten och jag började jobba klockan sju var vad det som jag läst i min kalender iallafall så det var bara att gå upp vid sex, tre timmar senare och äta lite frukost och sen cykla iväg till jobbet. Väl framme på jobbet så frågar en arbetskamrat mig om jag verkligen ska börja klockan sju och jag sa att ja det var jag. Men nej jag började kvart i åtta, visserligen inte lång tid med för mig är det det på morgonen och jag hade läst fel i min kalender så ja jag blev lite ledsen. Men inget att gråta över, jag gick ner i källaren och satt i massage stolen kanske en tjugo min då en arbetskamrat kommer och säger att jag måste hjälpa eftersom en i personalen försovit sig så jag fick upp och jobba ändå men fick sluta lite tidigare också. 
 
Jag sitter just nu och väntar på min pojkvän som håller på med bilen och vi tänkte gå ut och käka pizza idag, passar så bra såhär dagen efter. Åååh vad gott, kan han komma??!

<3

Du är någon jag kallar vän, bästa vän <3

Ungefär en vecka kvar på jobbet!

Då var man hemma igen och idag har jag jobbat och hållt på så har inte hunnit skriva. Jobbet idag gick bra och fort. Efter det cyklade jag hem där baby var eftersom han bara jobbade fyra timmar fast han skulle vara ledig men han är så duktig så. Vi åkte och storhandlade med Madde (babys mamma) och jag köpte en bok! Jag har tänkt ett tag nu, när man inte har något att göra, varför inte ha en bok att läsa? Det var så självklart för mig. Magdalena Graafs bok, "Det ska bli ett sant nöje att döda dig" heter den och jag har bara hört bra saker om den, jag tänkte köpa "Ego girl" med Carolina Gynning, men den får nog bli nästa bok. Jag är inte direkt en bok älskare men jag kommer ihåg ensommar då jag lästa mycket och det var så skönt, så avslappnande och jag tyckte det var kul. Men jag tönkte iallafall bläddra igenom de första sidorna ikväll.
 



Igår träffade jag ju förövrigt min bästa vän och det var hur trevligt som helst, vi började med en fika och sedan en sväng i enköping sedan åkte vi till Västerås där vi åt och jag köpte mig äntligen en skinnjacka! Som jag har velat ha en länge. Och efter vi varit där åkte vi till Enköping igen och vi gick till småprat för att möta Astrid sen ner till hamnen och myste med de andra tjejerna, underbart! Och sen blev det tidig hemåkning eftersom både jag och Alexandra skulle upp tidigt och jobba. Men tack för en trevlig dag, hjärtat <3


Denna fast i brun.

Fika med bästis idag!

Idag ska jag fika med min bäst vän, nämligen Alexandra. Vi träffas inte heller alltför ofta men vi kommer alltid vara bästa vänner hoppas jag vilket vi också varit sen när vi gick i  fyran femman i lågstadiet. Åh jag glömmer aldrig den tiden, vi hade så kul. Jag har aldrig skrattat så mycket med någon som jag har gjort med dig, hjärtat! Tack för allt.

Nu kom min syster och hämta mig så ska jag få skjuts in till Enköping där jag ska fika med bästis!

Tycker inte om att vänta

Just nu sitter jag här och har fixat iordning mig och väntar på bussen. Jag är pirrig i magen, varför? Kanske för att jag inte träffat Anna på så pass länge? Jag vet iallafall inte, tyckte det var lite konstigt. Bussen går 11.40 så jag kan gå ungefär vid fem i halv, halv. Kommer säkert tidigare till bussen, men bättre det.

Nej nu om jag på att jag måste ju packa!! Smaart!

Tisdag = Heldag med Anna!

Jag har precis ätit frukost och nästan precis vaknat, varm oboy och två vanliga mackor med ost på. Jag ska hoppa in i duschen alldeles strax och även fixa iordning mig eftersom jag ska till Enköping idag ch ha roligt med Anna, år och dar sen vi träffades hjärtat! Vi får se vad vi hittar på, vad kan man göra en regning dag utan att shoppa? för det ska vi göra lite. Någonting hittar vi väl allt på får vi hoppas, håll tummarna :)

Efter så åker jag till min älskade mamma, saknar henne så mycket när jag aldrig är där. Ska försöka ta vara på tiden där från och med nu. Jag älskar dig mamma <3

Nu ska jag hoppa in i durrivippen, bilder kommer kanske ikväll?


HEJSVEJ!

Moonday

Måndag idag och för mig blir dte inte mycket skrivande nu när det är sommar, jag säger inte att det varit bra väder nu men jag måste ju jobba! Blev bjuden på tjejmiddag ikväll, men jag jobbar ju!! Jobbet förstör ganska mycket faktisk  men får ändå möjlighet till att göra lite mer saker som kostar pengar. Idag har jag en delad tur, 08.45-12.45 och sen 16.15-21.15, hela dagen försvinner. Sånt man får ta, och vem vet jag kanske tillochmed orkar gå på tjejmiddag ikväll? Vi får se.

I Fredagsb blev det ingen överraskning för stackars Mathias, men vi ska göra det när vädret är lite bättre. Vi lovar, gubben! :) Du är värd det <3

Imorgon är det Tisdag och då ska jag och Annapanna ha en heldag och bara vara med varandra och umgås! Efter som ja när jag slutade nian vilket var över två år sen så har vi slutat umgåtts! Så ja det är på tiden, bättre sent än aldrig!  Hoppas bara på vädret. Efter det så åker jag till mammsen och sover där, hur länge sen som helst det med! Och på Onsdag ska jag träffa bästis på en fika, myspys! <3


Godmorgon min käraste blogg

Idag är det Fredag, wiiho! Jätte skönt, jag jobbar bara Söndag. Och idag ska jag Madde och Maud (babys mamma och mormor) åka till Eskilstuna för Madde ska lämna in en uppsats som hon inte hann skicka så den lämnar hon till skolan där och efter det blir det shopping-time! Kulkul. Sen åker jag med hem till Madde och sen kommer Daniel hem efter elva någon gång efter jobbet. Så då ska vi väl äta godis och mysa om han orkar.

På Lördag ska jag och Baby göra en överraskning för lillebror Mathias :) Ska bli kul, hoppas bara att allt blir som planerat!