Onsdag

Idag blev det en kort dag iskolan, slutade klockan tolv iskolan eftersom att vi hade självstudier sista lektionen i datakunskap. Efter skolan träffade jag upp Jennifer och det blev lunch på Stattshörnan, klyftpotatis och kyckling m. fetaost röra. Vi tog en kaffe efter och sen lite shopping. Sen träffade jag upp Isabella på en till kaffe och nu sitter jag hemma hos henne. Målade målarbok med lillkillen och ska snart spela kort (finns i sjön) med honom. Blir nog kvar här kvällen och sen hem och sova för att sen gå en sista dag iskolan innan lovet.

Imorgon slutar jag tolv även då. Och ska träffa upp Jennifer igen och hjälpa dom med flytten eftersom hon och Fregan flyttar då, ska bli riktigt roligt faktiskt. Hög musik och plocka och fixa. Senare blir det avslappnings simning med Hanna förmodligen :) Skön dag!


Jag, Isabella och Caroline sommaren 08.



Vattumannen 21/1-18/2
Onsdagen blir rolig men på kärlekstråden kan det uppstå en och annan fnurra.
Viljor som krockar.


Ingen bra start på veckan

Kan väl börja inlägget med att jag har kommit över min baksmälla ungefär klockan åtta ikväll då jag och min syster hyrde en film som vi låg och tittade på. De här tvp dagarna sen i lördags har varit en mardröm som jag bara velat vaknat upp från. Vill inte känna såhär igen.

Imorgon kommer en ny dag, jag längtar. Blir skola först då det är en ganska skön dag eftersom att vi har idrott så det blir inte så mycket sitta still. Efter skolan så har jag packat med mig en väska för att simma, ska bli riktigt skönt. Känns bra att man kommit igång med träningen och just nu är jag i en simperiod, har börjat gilla det väldigt mycket om man jämför med tidigare. Nu blir det tv och sen natti natti, pusskram!


Jag älskar min familj, jag är så glad att jag har er!




Vattumannen 21/1-18/2
Kärlek: Fin vecka för nöjen, kärleken däremot kan bli lite trasslig. Småsaker blir svåra att lösa.
Pengar: Trevlig vecka men andras råd kan leda till oväntade bekymmer. Gå efter eget huvud hellre.
Turdag: Måndagen löser ett gammalt problem.


Jobb 22.00-02.30



Jag hade lite avslappning och duschade i ett mörkt badrum med tända ljus,
nu ska jag traska iväg mot jobbet!


Jobb

Äntligen helg! Dock har jag en jobbnatt framför mig, men det ska ändå bli kul känner jag. Idag har jag haft prov i skolan vilket kändes bra, så jag hoppas det syns på resultatet. Sen hade vi en liten uppgift att disskutera i grupp och sen slutade vi vid tolv. Då gick jag och mötte min Jennifer och vi gick till stattshörnan där det var propp fullt, men vi väntade en stund och medans stod vi och pratade med Anders, Johan och Tony som satt där och åt. Vi åt som sagt lövbiff och klyftpotatis m. bea, super gott! Sen blev det en tur på stan, hittade en pincett så nu har jag noppat mina ögonbryn och sen sprang jag och handlade de två väskorna jag reserverat på Kupolen, känns bra att köpa därifrån eftersom att pengarna går till en bra sak, de blir nöjda och jag blir nöjd. Blev senare faktiskt en öl på stattshörnan med Jennifer och Fregan.

Nu ska jag slappa lite och sen blir det dusch och fix innan jobbet, önska mig en kul natt! =)





Vattumannen 21/1-18/2
Spännande och ganska hektisk fredag med många oväntade inslag.
Du tycker om att vara helt spontan.

Våffel, sim och plugg dag





Avslappnings simning

Idag har varit en bra dag dock har jag varit lite stressad även fast jag inte borde ha varit det. Morgonen började någongång runt sex då Zorro kom och pussade mig i hela ansiktet och han ville ha frukost och kissa. Det fick han, sen gick jag till pappa och åt frukost och sen tillbaka till min systers lägenhet där jag åt riskakor, bullar och drack ramlösa och kollade på Scrubs, mysigt- Somnade till det och vaknade runt nio då lillhunden vaknade och ville att jag skulle gå upp. Då gick vi upp och gick ut och gick och sen blev det en stunds vilande i soffan och ringde Jennifer och vi tog en liten promenad med Zorro och gick sedan hem till mig och jag duschade och fixade. Träffade sen min syster och jag följde med till hundgården med Zorro där han lekte med en jätte söt nallebjörns hund. Och sen åkte jag till Hanna då vi drack kaffe och satt vid datorn lite. Efter detta gjorde vi våfflor eftersom det faktiskt är våffel-dagen, riktigt gott. Sen pluggande vi en stund och sedan blev det simhallen. Det var avslappnings simning, släckta lampor, tända ljus och lugn musik. Det var väldigt skönt. Sen avslutade vid med dusch och bastu då vid åt varsin apelsin, nam. Meningen var att vi skulle sola efter men det var kö och det är inte kul att sola då, för varmt så vi åkte hem! För er som undrar blev jag hemma idag eftersom jag var väldigt trött av att bli väckt imorse och behöva gå ut och gå och dessutom kände jag mig inte så bra.

Imorgon är det äntligen fredag! Skola först där vi har prov sen lunch med Jennifer på Stattshörnan, lövbiff och klyftpotatis m. bea sen senare jobb.




Snodde en bild på nöten från hennes fb!






Vattumannen 21/1-18/2
Torsdagen blir väldigt hektisk med händelser du inte alls väntat dig
och dessutom många spontana infall.

Lite bilder


Min student

Jennifer och Caroline

Caroline och Jennifer

Becca, Gabriella, Astrid och jag

Jennifer

Jag på nyår 09/10

Jag på vår UF-mässa i Uppsala

Snygg bild på mig iskolan

Hanna tycker om att ta fina bilder på mig

Jag iskolan

Jag solar sommaren 08 eller 09 (kommer inte ihåg)

Jennifer

Jennifer jag och Astrid

Isabella

Jennifer

Gabriella då vi kidnappade henne och åkte på kryssning

Daniel

Jag som liten busunge

Alexandra i Göteborg

Vi gjorde våra fulaste miner och Alexandra vann

Jennifer på 09/10

Jag

Vill ha helg

Onsdag idag och jag har både haft ont i ögonen och huvudet. Pappa sa att det kan vara influensan, varför just nu?? Jag är för en gångs skull ledig på Lördag och har planerat lite fest, jag hoppas inte jag blir sjuk! Idag var förövrigt en ganska bra dag, saknade lilla Hanna dock i skolan eftersom hon var hemma och mådde inte så bra. Vi hade prov imorse och jag tror att jag aldrig suttit så länge, två timmar satt jag och skrev och jag hade skrivkramp i handen kan jag lova. Men det kändes bra så jag hoppas det syns på resultatet. Efter skolan mötte jag upp Hanna och vi gick ner till badhuset då hon skulle simma och jag träna. Efter detta traskade jag upp till Wendys för att träffa mina underbara, Caroline och Jennifer. Blev sen hämtad av pappa och nu är jag hemma.

Imorgon får vi se om det blir någon skola för min del, beror på hur jag känner mig senare. Någon gång under dagen måste jag iallafall den till Kupolen (där jag var tidigare i veckan) och hämta mina två väskor som jag reserverat. De som är där om dagarna med funktionshinder har gjort dom alldeles själva, jätte fina väskor. Och senare ska jag ner och simma troligtvis eftersom det är avslappnings simning på kvällen.


Caroline och Jennifer på hamnfestivalen 08


Vatumannen 21/1-18/2
Bra dag för att fokusera på kropp och hälsa.
Analysera dina egna behov och ge dig själv en nyttig dag.


Tvättkväll

Ikväll har jag tvättid så det blir till att tvätta och stryka kläder. Ska även byta rena lakan, älskar att lägga mig och sova i helt rena lakan. Iallfall så har jag idag varit iskolan. Vi var första lektionen på studiebesök på kupolen 1 & 2, en daglig verksamhet för de med olika grader av utvecklingsstörning. Det var verkligen toppen, helt underbara människor, de spred så mycket glädje omkring sig. Något jag verkligen skulle kunna tänkas jobba med. Sen hade vi lunch och sen en sista lektion där vi fick veta resultatet till provet och vår inlämningsuppgift om demens, VG på provet fick jag och VG+ på demensuppgiften så jag är riktigt nöjd. Efter skolan traskade jag och Hanna ner till badhuset för att simma och basta och sola. Jätte skönt var det, dock blev det inte lika många längder för mig som för Hanna eftersom jag hade bråttom hem.

Senare ikväll ska jag mysa framför Desperate Housewives på tvn och äta apelsin =)






Vattumannen 21/1-18/2
Tisdagen blir väldigt underhållande,
särskilt om du lägger ner lite extra tid på dina egna intressen.


Mycket snurrar runt i mitt huvud just nu

Onsdag idag och dagen började som vanligt på vardagar iskolan. Jag var super trött, nickade nog till ett par gånger under genomgången. Skoldagen slutade iallafall med ett dataprov i Word och det gick väldigt bra. Var nära på att gå därifrån innan provet eftersom jag vet att jag inte lagt ner mycket tid på att plugga men jag blev väldigt glad efter provet eftersom det gick så bra.

Sen mötte jag upp Gabriella och vi kikade runt lite i affärer och sen mötte vi upp Jennifer och vi tog en snabb kaffe på Stattshörnan. Sen gick vi vidare och kikade i affärer, köpte en väska till Jennifer i födelsedags present, hon fick även en klocka som vi alla gått ihop och köpt. Hon blev glad över presenterna och det är det som räknas, lillskruttan!

Ikväll blir det bara lungt, inget plugg ingenting, skönt. Blir nog soffan ganska snart och kika tv och bara slappa. Imorgon på schemat är det skola sen gymma med min Jennifer om hon ska det då när jag slutar annars går jag själv och sen hem och har en kväll med tvättning. Även lite plugg blir det eftersom vi har prov på Fredag, sängliggande komplikationer blir det att plugga till.


Jennifer på nyår 08/09.






Dagens horoskop:
Onsdagen blir antagligen ganska stillsam.
Satsar du på ditt kärleksliv kan den ändå få lite gnista.

Måndag

Dagen började väldigt segt, nästan så man somnade under lektionstid men hade tur denna gång. Blev mycket genomgång idag, ganska jobbigt men ändå har jag märkt att det är faktiskt så jag lär mig bäst. En skoldag med skratt och flams. Efter skoldagens slut gick jag mot Intersport för att köpa en vattenflaska till Jennifer som en liten present då hon fyllde år igår, hennes riktigt present får hon i veckan. En vattenflaska fick hon eftersom hon behöver det, hon måste dricka mer när vi gymmar :-) Sen mötte jag upp henne och vi gick och tog en kaffe latte på Stattshörnan där vi blev kvar ett bra tag eftersom hon skulle städa. Jag fick mig även ett gott skratt där, när en person skulla gå ett steg och råkade trampa på städskyffeln och halkade så han nästan gick ner i spagat plus att hela skyfflen gick sönder, tror jag skrattade minst tio minuter! När vi sedan blev klara med städningen så gick vi för att möta Fregan och sen gå ner och gymma. Väldigt mycket folk så det var rätt drygt men det gick bra. Fick även bli en solning efter det. Sen traskade jag hem.

Imorgon blir det skola igen och gymmet direkt efter eftersom det inte brukar vara så mycket folk just då. Sen blir det hem och plugga till provet jag har på Onsdag (datakunskap). Nu blir det tandtråd, borsta tänderna, skölja med flux och sen soffan och tv!


Dagens horoskop:
Kärlek: Gott om romantik och det dyker upp en tjusig möjlighet att flirta om du skulle ha lust.
Pengar: Du gör en del fina affärer även om du är försiktig och helst håller dig på den snåla sidan.
Turdag: Fredagen blir rejält lönsam och rolig.



Daniel sommar 08.



____________________________________________________________

Varför just jag? Varför blev det just jag som fick bli kvar med det här? Jag vet att det inte finns ett slut på det här men jag önskar så innerligt, det blir för mycket dag in och dag ut..


Solsidan

Blev jobb igår med och det gick väldigt fort eftersom det var många som kom vilket jag inte räknat med. Blev en mycket bra kväll. Efter klockan tolv fyllde min underbara tjej 19 år, Jennifer alltså :) Dum som jag är glömde jag helt bort det även fast jag haft det i tankarna under hela dagen/kvällen. Jag skyller på att jag blev förvirrad av så mycket folk! Gårdagen iallafall tror jag att jag slog rekord i att sova. Vaknade klockan 13.00, gick upp, åt frukost och satt lite vid datorn sen gick jag och la mig och kollade på tv och vaknade sen vid 19.00, jätte skönt. Då var det bara hoppa in i duschen och sen traska iväg till Gabriella och umgås med henne en stund innan jobbet och sen sällskapade vi ner.

Imorgon blir det skola, och efter det ska jag handla lite på stan och sen ner och gymma. Kvällen blir till att plugga. Och nu ska jag kika på solsidan på tv 4 play :)










Dagens horoskop:
Fin dag för kärlek, kanske har du rentav lite vårkänslor.
Du är inte rädd för att visa ditt innersta.

Saknar min gymnasieklass!

Gårdagen var en bra dag men samtidigt var jag jätte trött. Dagen började med skola där vi åt födelsedagsfika och firade Jasmina som fyller på nu på söndag. Vi slutade vid tolv då jag gick och mötte upp Jennifer för vi skulle äta lunch tillsammans. Blev fläskfilé och klyftpotatis m. champinjonsås. Jätte gott. Sen blev det en kaffe med Caroline. Jag gick sen efter ett tag ner och tränade även fast jag var jätte trött. Och var hemma sent. ungefär vid sju tiden eftersom att jag solade också. Och då var det bara att hoppa in i duschen för att sen gå ner och jobba. Blev ganska pigg när jag väl var där, tack vare bra arbetskamrater :)

Idag vaknade jag vid ett, tror ni att det var skön!! Ja det var underbart. Knappt sovit på denna vecka sådet vra riktigt skönt. Jag har bara slappat tills nu och tänker nog fortsätta göra det. Blir en till bullbit sen blir det soffan och kika på tv. Senare ska jag försöka ta mig ner för att träna och kanske sola. Hoppas jag orkar!


Skulle vara på tiden att ha en klassåterträff.






Dagens horoskop:
Lördagen handlar mycket om din förmåga att bedöma saker.
Kanske gör du ett roligt fynd av något slag.

Onsdag

Idag har jag haft en helt okej dag. Började med skolan då vi fick veta att läraren inte kommer pga ont i ryggen. Så vi fick se en film om utvecklingsstörning och sen svara på ett par frågor. Eftersom vi blev klara väldigt tidigt så givk jag, Karin och Hanna och åt lunch på Wickmans. Blev en vegetarisk focaccia, mycket gott. Sen blev det att gå ett ärende på banken sen skolan igen då vi hade en data lektion kvar.

Efter skolan mötte jag upp Jennifer för att gå och träna. Det gick faktiskt förvånandsvärt bra med tanke på att jag inte tränat på över en vecka, kändes bra. Hann dock dricka en halvflaska vatten med bakterier i tydligen. Det var fel på vattnet! Jag fick nästan panik.

Imorgon blir det skola igen och efter det antingen sola eller gå direkt hem för att tvätta. Ska försöka tvätta så mycket som möjligt, lakan osv.



Jag saknar mina underbara ögonstenar!




Dagens horoskop:
På ekonomifronten ser det oväntat lovande ut.
I övrigt händer inte mycket men du är uppåt ändå.

5 tips som kan göra dig lyckligare:

1. Säg tack
Skriv ett brev till någon du känner tacksamhet gentemot och tacka den personen. Studier har visat att detta gör dig lyckligare, även om du inte ens skickar iväg brevet.

2. Var optimistisk
Måla upp en bild för dig själv av din idealiska verklighet. Kanske innebär det ett nytt, spännande jobb, att bo utomlands, träffa din stora kärlek eller bli förälder. Skriv ner hur det skulle se ut och föreställ dig att det redan är sant. Även detta har visat sig göra människor lyckligare.

3. Var glad för det du har
Försök att uppskatta allt det som redan är bra i ditt liv. Skriv gärna en lista över saker du är tacksam för i ditt liv. Detta kan också göras till en daglig ritual, där du varje kväll listar tre saker som hänt som är särskilt tacksam för.

4. Använd dina styrkor
Lista även dina bästa sidor, det du är särskilt bra på. Försök sedan att tänka ut sätt du kan använda dessa styrkor. Även detta har visat sig öka välbefinnandet.

5. Visa vänlighet
Att göra goda gärningar har i flera studier visat sig göra oss lyckligare. Det kan handla om att volontärarbeta eller skänka pengar till välgörenhet, men kan lika gärna vara att ge stöd till en vän som har det svårt eller besöka en ensam släkting.