Ganska sliten

Man mår väl som man förtjänar.. eller vad säger man? Gårdagen blev väldigt bra, hade jätte trevligt. Kvällen började  som sagt hemma hos mig och vi fixade oss och började dricka lite smått. När vi var klara gick vi upp till Hakim där Marie och Tobbe var. De spelade tv-spel och satt och drack lite gott. Vi var där en två timmar. Sedan blev det taxi ner på stan och vi gick till starlounge där vi hade väldigt trevligt sällskap. Lite senare kom Maggan och vi fortsatte att ha trevligt med öl och och sånt gott. Senare kom grabbarna och vi blev inte kvar länge efter det. Alla gick ner på joar och jag blev kvar på stattshörnan där jagvar till de stängde och sen gick jag och Simon och åt, sen var han snäll och skjutsade hem mig.

Sov till klockan 14.00 idag... Men det var riktigt skönt. Nu tänkte jag att jag ska plugga lite grann så jag blir klar med arbetet till skolanl. Senare blir det nog en varm dusch med tända ljus, fotbad och lite sånt :)






Dagens horoskop:
Söndagen ger dig möjlighet att prata framtid med goda
vänner och göra upp nya gemensamma planer.

Lisa Paananen


Party ikväll

Äntligen Lördag! Snart ska jag och Jennifer ivägner på stan igen för att kika om vi hittar något till ikväll. Om inte så blir det en svart tub klänning för min del. Efter det ska vi hem till mig och faktiskt börja fixa oss redan. Så slipper vi stressa. Sen går vi upp till Hakim ett tag och dricker sen får vi se om vi ska träffa en tjej kompis. Anars går vi till Star lounge vid åtta-nio. Sen blir det Stattshörnan senare, kommer bli trevligt. Denna gång tar jag faktiskt med mig min kamera tror jag så bilder kommer ni få se.

Nu ska jag ta och ringa Jennifer!


Jag och Jennifer på en kräftskiva i sommras.



Dagens horoskop:
Livlig lördag med många improvisationer.
Du är idérik, det är dina vänner också. Full fart hela tiden.

Resultatet


FÖRE



EFTER



Shopping

Mitt humör idag har inte varit på topp vill jag börja med att skriva. Dagen började med att min lugg gick inte alls att fixa så det blev diadem. Skulle sedan tgå en promenad med Zorro ner på torget för att möta upp mina pärlor.. Det var glashalt ute och Zorro drog så jag halkade hela tiden ramlade dock inte som tur var. Men att behöva gå och spänna hela kroppen när man går för att inte halka gjorde att jag blev varm och irriterad. Där började mitt dåliga humör som sen höll i princip hela dagen.

Annars var det en toppen dag. När jag var nere på stan kom pappa och hämtade Zorro då jag och tjejerna gick till Stattshörnan för att käka lunch. Som sagt lövbiff m. klyftpotatis och bea, det var underbart gott! Sen kikade vi runt lite i affärer och jag hittade två tröjor, en blå mönstrad tunika och en vanlig svart t-shirt (den andra jag brukar använda hade gått sönder imorse när jag satte på den, också en av grejerna varför mitt humör var dåligt).  Sen blev det även en kjol och allt det fick jag för 170:- vilket var toppen. Efter shoppingen blev det en kaffe med Jennifer för att lugna nerverna och planera lite för morgondagen då vi ska ut oh partajja. Vi avslutade dagen med att gå och handla på bolaget, sen traskade jag hem på isvägarna.

Inatt blir det jobb tillsammans med Jennifer vilket kommer bli roligt tror jag. Skönt att få träffa lite folk när man haft en dålig humör dag. Imorgon ska jag försöka sova ut så mycket jag kan, och sen träffa Jennifer då vi ska kika lite mer på kläder och kanske även sola. Sen går vi hem till mig för att fixa oss tillsammans och sen ta varsin öl och likör 43. Kommer bli en bra/dag/kväll/natt imorn :) Det är jag värd!



Jag i lugg senast. Lägger upp på min nya frisör inom kort.

Dagens horoskop:
Rolig fredag som bjuder på nöjen av oväntat slag
och nya förslag som kräver en hel del eftertanke.


Nyklippt

Nu är jag hemma efter en lång dag känns det som. Dagen började med att jag fick ge Zorro frukost och gå ut och bajsa och kissa med honom sen blev det sängen igen för min del. Vaknade ungefär vid tolv och gick då upp och pluggade med vårat arbete vi ska lämna  in nästa vecka, arbetet handlar om demens vilket jag tycker är ett jätte intressant ämne. Efter detta blev det en dusch en tända ljus och avkoppling (försöker göra det så ofta jag kan eftersom jag verkligen slappnar av då). Och när jag var klar mötte jag upp Jennifer och vi gick och städade på Stattshörnan.

När vi var klara med det så blev vi upphämtade utav pappa och vi åkte mot Bålsta eftersom att jag skulle klippa mig hos Rebecca. Jag blev jätte nöjd, ni får se bild imorgon då jag fixat håret. Det blev lugg och lite kortare i längden. Sen kom pappa och hämtade oss igen och vi åkte mot Enköping, vi stannade till vid McDonalds och tog med lite hamburgare och sen släppte jag och pappa av Jennifer och åkte sedan hem.

Gårdagen hemma hos Gabriella då vi hade ost och vinkväll blev väldigt lyckad. Vi hade jätte trevligt. Det går inte att ha tråkigt med mina tjejer. Ungefär vid 01.00 var jag hemma, då gick jag en sväng med Zorro så han fick kissa och bajsa och sen blev det sängen för mig.

Imorgon förmiddag blir det pluggande för min del så jag hinner klart med uppgiften dock tror jag inte det är så stor risk att jag inte hinner. Senare ska jag iväg och träffa Jennifer och käka lunch på Stattshörnan, lövbiff m. kluftpotatis och bea, kan inte blir så mycket bättre. Om jag hinner efter det blir det träning och vid halv fyra måste jag vara hemma för att tvätta kläder. På natten blir det jobb, kommer nog bli roligt.


Innan klippning.





Dagens horoskop:
Torsdagen blir rolig men kanske känner du att du skulle må bra
av lite mer lugn och ro. Fin kväll.

Mina underbara


Jag finner inga ord som kan förklara vad ni gör utan att göra någonting alls..
jag älskar er.


Snuvig

Sitter just nu här och är otroligt snuvig. Hoppas bara det är något tillfälligt. Idag har jag som sagt träffat Jennifer över en kaffe. Och fick sen skjuts hem utav Johan då jag åt lite grann. Blev två mackor bara i brist på energi att laga mat. Sen slappade jag ett litet tag men kände att det var rätt tråkigt så jag kilade upp till min syster. Där fick jag träffa min "lilla" älsking Zorro. Jätte kul. Vi åt varma mackor och gjorde inte så mycket mer speciellt, kollade på tv. Nu är jag hemma och ska snart krypa till sängs.

Imorgon är det Onsdag "lillördag". Dagen börjar med sovmorgon och sen lektion i  skolan 13.00-14.30. Data kunskap har vi och de lektionerna är inte riktigt så krävande. Kan dock vara lite långtråkigt att bara sitta och lyssna i princip hela lektionen. I alla fall så ska jag efter detta träffa min Gabriella en stund, lill gumman. Det ska bli trevligt. Sen bär det nog av ner till gymmet, vilket nog kommer bli jätte skönt. Och sen endast ett stopp på bolagen innan jag går hem för att köpa lite gott inför kvällen. På kvällen, 18.30, är jag bjuden hem till Gabriella där vi tjejer ska ha ostkväll vilket ska bli jätte mysigt. En riktig tjejkväll tillsammans, det behövs. Vad vi hittar på utöver att vi äter ost får vi se då. Ganska stor chans att det blir Twister som ofta kommer fram på våra kvällar tillsammans.



De här underbara tjejerna spenderas Onsdags kvällen med.
Vi på nyår 08/09.

Tisdag

Dagen har varit underbar hittills, fint väder och bra sällskap. Nu blir det dusch för mig och sen ner och möta min underbara Jennifer. Älskar att vara ute i detta väder!



Mitt hjärta



Dagens horoskop:
Undvik att stressa så blir tisdagen riktigt lyckad.
Bäst passar den för nöjen, studier och affärer.



Blir så less....

Spännande

Alldeles snart ska jag bege mig ut i kylan med mina snowjoggers och Jennifers nytvättade fina jacka som vi bytlånat. Ska gå ner mot torget för att möta upp Jenfa, vi ska ta en kaffe och snacka skit. Har en liten hemlis jag måste berätta för henne. Efter detta ska vi gå ner och träna med Fregan, kanske sola? Vi får se, skulle vilja det. Tycker om när solen skiner även fast det är super kallt.

Nu ska jag kila iväg, puss!


Jag på ett spinningpass för cirka ett år sen.

Tvättid

Är hemma just nu och blir nog hemma resten av kvällen också. Tvättid hade jag bokat till idag, ganska skönt att tvätta på Söndagar. Tycker söndagar är en hemma dag när man kan fixa och hålla på i hemmet. Dock har jag inte gjort det idag mer än att byta lakan i sängarna. Var iväg och träffade min Jennifer en stund, blev en kaffe på Tammerfors i myskläder. Vi bytlånade även jacka för ett tag framöver. Roligt att man kan göra lite så, så blir det lite små förändring i vardagen. Den ligger i tvättmaskinen just nu så ska gå och plocka ut den strax. När jag tvättat klart blir det nog en lång varm dusch med tända ljus som avkoppling och sen lägga sig i rena lakan och kika på tv, mysigt.

Gårdagen spenderades först och främst hemma, blev lite städning och så. Promenerade sedan ner till gymmet för att köra lite. Sen hemåt igen för att duscha och fixa. Fick sedan skjuts ner av pappa hem till Anders där de hade kikat fotboll tidigare. Gitarren kikade även fram lite senare, det var trevligt. Mysigt att sitta med trevligt sällskap och sjunga och någon spelar gitarr tycker jag. Sen tråkigt nog var det jobbdags för mig så jag kilade iväg till jobbet. Ganska rolig kväll faktiskt, lite segt som vanligt emellanåt men annars en rolig kväll.


Gabriella & Jennifer. Två av mina underbara fina vänner.




Dagens horoskop:
Söndagen börjar inte bra men kvällen blir fin.
Särskilt om du fyller den med nöjen, musik, humor.

Vattumannen


Dagens horoskop:
Det händer ganska mycket och det mesta är sådant du gillar,
men du känner dig ändå rätt stressad.


Snöoväder

Idag ska man tydligen stanna hemma eftersom vi har ett snöoväder. Men jag måste ner och träna idag och tänkte basta efter träningen vilket ska bli jätte skönt. Tur att jag fick mina snowjoggers från Daniel igår när jag var och hälsade på i Västerås så dom ska jag ha på mig nu när jag går ner, ska klä på mig jätte varmt så jag inte fryser.
Efter träningen blir det att åka och handla med pappa och sen hem igen och ta det lungt innan man börjar jobba natten igen. Kanske börjar plugga på mitt arbete vi kommer ha undernästa vecka då vi har sportlov från skolan.

Jobbet inatt gick bra, dte var väldigt segt emellanåt eftersom det inte var så mycket folk så man får hoppas det blir mer ikväll. Vistelsen i Västerås igår var trevlig, så länge sen jag träffade Daniel och Madeleine. Träffade även Stefan (Daniels pappa) och Mathias (Hans lillebror) vilket var trevligt. Vi åt pizza och hade trevligt.

Nu ska jag klä på mig varmt och gå ner och möta Fregan som ska göra mig lite sällskap eftersom han ändå ska åt samma håll.


Såhär ser mina fina snowjoggers ut.

Kläder

Har nu klickat hem dessa två artiklar, en jeansjacka och en träningsväska vilket är behövligt. Har även klickat hem underkläder och sånt nödvändigt..hoppas allt finns på lager så det inte är slut som det vissa gånger kan vara!


Bra dag

Dagen började med en inte alls ansträngande dag i skolan då vi i stort sett bara tog igen sånt vi missat eller inte hunnit med att göra. Vi hade även en liten genomgång i bäddsalen då vi fick lära oss hur man vänder en sängliggande person i sängen på ett sätt som inte gör illa den som ligger. Detta kunde jag redan sen tidigare då jag har jobbat på ett servicehus så det var inte något nytt för mig. Gjorde även ett prov som jag missade förra veckan pga att jag var sjuk. Det gick sådär eftersom jag inte pluggat så mycket som jag egentligen hade behövt, så vi får se hur det går.

Träffade sedan upp Jennifer och vi gick till Stattshörnan och åt lunch och drack en latte efter maten då vi hade sällkap utav en arbetskamrat. Efter detta gick vi och hängde lite hos Simon och sen mötte vi upp Fregan, Anders och Johan och begav oss till gymmet för att träna lite. Det blev ett roligt träningspass då jag hade bra sällkap. Sen väntade jag en stund på pappa och åkte sen hem och åt mat. Nu sitte rjag här och har pluggat lite inför vår redovisning vi har i skolan imorgon.

Imorgon slutar jag skolan 12.00 då jag beger mig till Västerås för att träffa Daniel, vilket var jätte länge sen så det ska bli roligt. Vet inte riktigt vad vi hittar på men det blir till att umgås och ta igen tiden. Kommer nog även få träffa Madeleine (Daniels mamma) och det ska också bli trevligt eftersom det var ett tag sen. Blir kvar i Västerås till kvällningen då jag åker hem för att fixa lite inför kvällens jobb. 22.00 börjar jag och slutar cirka 03.00 då jag åker hem och sover.






Dagens horoskop:
Torsdagen handlar om nöjen, humor och nya upptäckter.
Du trivs bra med det mesta i omgivningen.

Plugg

Äntligen hemma..nu har jag hunnit äta mat och kommit hem. Fick VG på mitt prov jag gjorde idag, jippi! Kändes jätte bra. Efter skolan träffade jag mina små älsklingar. Sen kom även Fregan eftersom han skulle vara med när jag och Jennifer skulle träna. Det var mycket roligare att träna när jag hade dom med mig. Så imorgon blir det träning med dom två samt Fregans kompis, så det blir roligt. Efter får vi se vad som händer, kanske lite plugg? Nej tror jag tillåter mig själv att bara slappa hela kvällen.

Nu måste jag plugga om lite lagar som man måste handskas med inom vården!



Fregan & Jennifer när hon fyllde arton år. Och jag när Gabriella fyllde 18 år.

Snö, snö och mera snö

Varför ska det snöa ute? Kan det aldrig bara ta slut så att våren kan få komma? Jag vill ha sommar nu..

Idag har jag endast en lektion iskolan vilket är jätte skönt. Ska gå lite tidigare än vi börjar eftersom jag ska göra ett litet prov som jag missade förra veckan när jag var sjuk, håll tummarna! Slutar cirka 14.00 då jag ska ner och träffa två av mina bästa, Jennifer och Caroline. Vi ska bland annat skriva schema för nästa månad, och självklart prata tjejsnack. Efter det här ska jag och Jennifer traska ner till badhuset för att gymma tillsammans och sen sola. Sen blir det plugg för mig hemma eftersom jag har ännu ett prov jag ska göra på Torsdag, också ett jag missade förra veckan. Nu blir det duschen för mig och fixa i ordning mig.


Caroline, jag och Jennifer i Uppsala 09. Ni är underbara!




Dagen horoskop för Vattumannen:
Du är sällskaplig och på humör för nöjen eller äventyr av något slag.
Extra bra dag för en resa.


Uppskatta alla dom du tycker om!

Tisdag idag och det innebär en ganska lättsam skoldag. Dagen började med att vi såg en timmes lång film i skolan. Den handlade om alzheimers sjukdom, och jag satt med tårarna i ögonen. Nära på att jag skulle brista ut i gråt. Ett äldre par som levt ihop sen tonåren handlade det om. Maken i förhållanden drabbades av alzheimers i 60 års åldern, och man fick se hur allt gick till i vardagen för dom. Filmen hade spelats in under nio års tid för att se hur demenssjukdomen utvecklades för just honom. Det är hemskt att se. Som sonen i filmen sa, "Den pappa jag såg upp till finns inte kvar. Det är bara ett en kopia utformat som ett skal kvar." Och som makens fru sa "Samtidigt som han sitte
r här bredvid mig så är han död." Och det är nästan så man kan förklara det. Personens identitet försvinner med tiden. Det blir inte samma person till slut. Den här kvinnan vårdade och tog hand om maken under flera års tid, vilket jag tycker är väldigt strakt utav henne eftersom att det är en svår sjukdom att handskas med. Som man brukar säga, "det är en anhörigsjukdom" just för att de anhöriga drabbas mest utav den. Det jag vill komma fram till är att det är en hemsk sjukdom som jag hoppas de hittar botemedel för snart. Det är något som jag inte tycker någon ska behöva gå igenom.

Efter att vi sett denna film så gick vi ner till badhuset för att ha idrott (simning), blev cirka trettio längder vilket var jätte skönt. Sen blev det basta och duscha och sen lunch. Sista lektionen svarade vi på frågor angående filmen.

Efter skolan traskade jag upp till ica för att möta upp Jennifer, vi åt en semla och drack kaffe. Vilket var mysigt, vi kom även fram till att från och med nästa Måndag har vi godis förbud under en månads tid. Vilket jag hoppas vi båda två klarar av! Tror dock inte det ska vara något större problem.



Ute med båten sommaren 08.


Jag älskar min familj

Jag visar inte tillräckligt mycket hur mycket min familj betyder för mig. Det är ändå de som alltid funnits där, från början. Det är de jag har skrattat och gråtit med genom tiderna. Det är de som alltid brytt sig och hjälpt mig. Det är dom som alltid kommer finnas hos mig.


Jag älskar er

Alla hjärtans dag

Idag är det alla hjärtans dag, en mysig dag om man skulle ha en partner att spendera dagen med. Men jag har spenderat min dag på bästa sätt. Cyklade tidigare på dagen ner för att träffa min Jennifer en liten stund på stattshörnan, så henne fick jag spendera en stund med. Sen cyklade jag hemåt efter att ha handlat en liten godispåse. La mig framför tvn och bara njöt av mi ledighet. Det slutade med att jag vaaknade nu vi halv nio, kanske inte lika skönt. Men jag tror minsann jag kan somna om sen lika lätt.

Imorgon blir en ganska lång dag för mig.. Den börjar med skola klockan 09.00 och slutar sen 14.30. En rolig skoldag har jag för mig att vi skulle ha. Lektionerna i bäddsalen. Efter skolan tänkte jag hinna med ett träningspass på gymmet för att sedan bli hämtad av pappa så att jag kan sätta i tvätten i maskinerna eftersom jag har tvättid. Sen blir det dusch och sen ner igen till vårdcentralen för att ha ett studiebesök med ett par klasskamrater. Vi ska göra en intervju om arbetsmiljön. Kommer bli intressant!


Mina vänner och min familj är min kärlek


Gormorgon!

Jag vaknade inte nu om ni tror det. Steg upp cirka klockan tolv idag då jag jobbat inatt på stattshörnan. Det var en ganska rolig kväll att jobba men samtidigt blev det ganska segt vissa gånger men det hör till. Några av mina underbara vänner var ute och firade Caroline som fyller 19 år idag!! De verkade ha jätte kul, mina pärlor. Trubaduren sjöng till och med en liten födelsesång för Caroline.

Idag hade jag tänkt som så att jag ska ner och gymma eftersom jag äntligen börjar bli helt frisk från den eländiga fökylningen jag haft. Basta och sola tänkte jag göra samtidigt, skönt. Och efter detta tänkte jag nog cykla hem om inget annat kommer upp på schemat. Hemma tänkte jag ha lite hemma-spa. Fotbad, hårinpackning, färgning av fransar, ögonbryn osv. Känns som om den här dagen kommer bli bra, en sån dag man måste ha ganska ofta för att orka vardagen.

Så nu blir det ombyte och sen ta cykeln ner till gymmet!


Någon nämnde att jag alltid posar likadant på kort?


Torsdag

Har inte blivit mycket skrivande här på senaste tiden, men som jag brukar skylla på så har det varit en del att göra och orken har inte riktigt funnits där. Det som har hänt sen sist är väl att jag börjat skolan på nytt men läser nu till undersköterska. Utbildningen är ett och ett halv år så är alltså klar sommaren 2011. Färdig och utbildad undersköterska ska jag ut i arbetslivet då. Jag har ju tur som valde att gå denna utbildning eftersom att det kommer finnas mycket att välja mellan när jag sen är färdig utbildad eftersom många som jobbar inom just vården går i pension de närmsta åren. Om det hänt någon mer? Kan jag väl inte riktigt påstå, inget märkvärdigt iallafall. Mer än att jag numera är tjugo år och kan gå på bolaget och shoppa, härligt.

Idag har varit en dag ungefär som alla andra. Skolan till att börjar med, 09.00 - 14.10 men jag gick lite tidigare eftersom vi inte hade så mycket mer att göra i vår grupp. Då träffade jag upp Jennifer min kära på en kaffe. Sen begav vi oss hem mot henne för att slinga håret och resultatet fick jag tyvärr inte se eftersom jag blev hämtad av min syster, för att åka hem till henne och Hakim och äta middag då Hakims mamma är på besök. God lasagne stod på bordet när vi kom innanför dörren, och självklart en glad Zorro kom hoppandes och pussandes. Kvällen var tänkt att den skulle sluta sittandes framför skol böckerna men ni ser ju vart det slutade. Blir sängen för min del strax.


Det har varit mycket tänkande fram och tillbaka för mig idag och ett viktigt men samtidigt väldigt jobbigt beslut bestämdes för min del. Kändes väl inte riktigt som det beslutet jag ville ta men var illa tvungen eftersom jag själv inte skulle må bra av det i slut ändan. Problemet med mig jag är att jag tänker alldeles för mycket, jag går runt och grubblar på saker som jag egentligen borde lägga bakom mig men inte kan. Och när det kommer till känslor och relationer blir jag en så mycket mer grubblande filur. Jag önskar bara att saker och ting såg lite mer annorlunda ut..


.


I gotta take a little time
A little time to think things over
I better read between the lines
In case I need it when Im colder

In my life there's been heartache and pain

I don't know if I can face it again
Cant stop now, Ive traveled so far
To change this lonely life

I wanna know what love is

I want you to show me
I wanna feel what love is
I know you can show me

I'm gonna take a little time

A little time to look around me
Ive got nowhere left to hide
It looks like love has finally found me

In my life! there's been heartache and pain
I don't know if I can face it again
I cant stop now, Ive traveled so far
To change this lonely life

I wanna know what love is

I want you to show me
I wanna feel what love is
I know you can show me

I wanna know what love
I want you to show me
And I wanna feel, I want to feel what love is
And I know, I know you can show me

I wanna know what love is, lets talk about love
I want you to show me, I wanna feel it too
I wanna feel what love is, I want to feel it too
And I know and I know, I know you can show me
Show me love is real, yeah
I wanna know what love is