Tisdag

Tosdag idag och jag har varit väldigt trött idag efter gårdagen få det blev lite klassfest, riktigt lyckat blev det. Jätte kul att så många kom, tråkigt bara att vi inte börjat förrens nu. Jag kommer sakna min klass mer än jag trott tror jag faktiskt, vi har kul tillsammans och många knasiga minnen kommer jag ha med mig. Dagen har annars varit bra, vi slutade tidigare så jag träffade Isabella efter skolan och vi gick till småprat och blev kvar där väldigt länge, skönt att bara sitta och umgås, kul att träffa Jennifer och Malin också! Efter detta gick vi hem och nu sitter jag här och är så trött, ska lägga mig framför tvn snart och ha det bra.

Imorgon är det Onsdag och då fyller min lilla Mathias år (Daniels lillebror) så jag ska åka dit och fira honom,  det ska bli jätte trevligt eftersom nästan hela deras släkt kommer att närvara och det var ett bra tag sen jag träffade alla. Så det ser jag fram emot. Efter att jag varit där så åker jag hem och packar en väska och sen går jag till Isabella eftersom jag ska sova där, och på Torsdag morgon åker vi till Uppsala för att fira Valborgm även det ska bli kul.

Nej nu blir det pyjamas, borstning av tänderna och sen soffan! Puss godnatt =)




Okej Anna, nu kör vi!!


Söndag

Har inte blivit myckey skrivande här för min del de senaste dagarna, har haft en del att göra. Helgen har varit toppen. I Fredags blev det grillning ute i bresse, vi badade och bastade också, skönt! :) Jätte trevlig kväll! I Lördags så blev det på dagen till att njuta av vädret med pinglorna, och på kvällen åkte jag och Astrid ut på landet för att grilla och umgås med grabbarna, också en jätte trevlig kväll! Och idag blev det en liten trip till donken, för mig, bella, astrid jennifer och fregan, jätte gott! Och astrid fick äntligen sin efterlängtade Chicago star, haha. Som hon suktat efter den! Och sen handlade jag mat hem och sen gick jag och Bella hem och jag har nu tvättid, ganska tråkigt men det funkar. Senare går jag nog till Bella och kollar på Wipe out med henne, trevlans! Men ska endå försöka komma i säng i tid för att orka morgondagen, åh herregud, haha! :) Vi har nämligen en liten klassfest imorgon eftersom det inte fanns något annat tillfälle, men det ska bli riktigt skojj faktiskt!

Nu ska jag springa ner i tvättstugan och hänga upp tvätt och sen även stryka det som är torrt :) Puss!


Den här bilden är då tagen för ett par år sen.

Tisdag

Tisdag idag och dagen har varit bra. I skolan var det slappt eftersm vi ställde oss vid ett bord med våra UF-produkter och stog där och visade upp för ettorna och tvåorna i ett par timmar och sen hade vi en väääldigt lång lunch och då spang vi runt lite på stan och fixade några saker och jag hittade även en fin studentklänning men köpte den inte förrens senare.Sen hade vi bara en lektion kvar på dagen då vi fick arbeta på egenhand och det gjorde jag och jag blev nästan klar med ett arbete vilket känns skönt! Efter skolan gick jag till småprat och träffade Bella och Jennifer var även där eftersom hon jobbade och sen kom Astrid efter ett tag för att jobba. Kvart över fyra gick min och Bellas buss till Västerås där jag skulle kolla studentklänning vilket var svårare än jag trodde men jag köpte den jag sett i Enköping iallafall eftersom den var ungefär sås om jag ville ha den. Sen åt vi på donken, jätte gott! Och sen gick bussen hem. Träffade Anna och vi gick till småprat och satt där resten av kvällen. Och nu sitter jag här och har målat naglarna precis. Var även hos mamma över natten från Måndag vilket var kul. En mysig kväll blev det, planerade lite inför studenten och sen blev det bastu och sen sängen, skönt!

Imorgon är det Onsdag och då är det skola och efter blir det träning med Astrid, Jennifer och kanske Bella. Ska bli lite roligt. Och efter ska vi kika på jobb i Norge eftersom vi åker dit i höst förmodligen om vi hittar något, trevligt! Sen blir det film och mys :)

Nu ska jag sätta på pyjamas och krypa ner i sängen och sova, godnatt!


Saknar mina älsklingar <3





<3




Söndag

Söndag idag och jag är riktigt nöjd med min helg! fredagen spenderades som sagt hemma hos Daniel, vilket var både lungt och trevligt. Igår så var jag, Gabriella och, Rebecca iväg till Bålsta för att gå på en födelsedagsfest för beccas två kill kompisar och kvällen visade sig bli riktigt lyckad, jag hade så roligt och det hade de andra garanterat också! Både dans och trevligt sällskap var det, en riktigt bra kväll vilket måste göras om. Och idag är det Söndag då och jag har spenderat mig dag med Bela och Astrid, vi kikade lite på marknaden och sen satte vi oss på Papillon där Carro jobbade, även Gabriella kom förbi och hade oss sällskap, trevligt. Senare gick jag, Astrid och Bella hem till Astrid där vi låg och degade framför tvn, mysigt. Sen begav vi oss till affären för att köpa cola och chips, men jag gick hem eftersom jag var så himla trött. Så jag ska strax göra mig iordning för sängen.

Imorgon är det Måndag och skola som gäller, vi får våra studentmössor då!! Det ska bli så roligt och se hur man ser ut i sin egna studentmössa. Efter skolan tar jag bussen ut till Fjärdhundra eftersom jag ska hem till mamma, det ska bli jätte roligt eftersom att det inte alls är ofta jag åker dit nu för tiden, tråkigt nog. Så det ska bli trevligt. Jag sover över till Tisdag då jag åker till skolan från mamma på morgonen!

Godnatt!


Lördag

Sitter just nu hemma hos Daniel i Västerås och gör inte så mycket,har duschat precis och vi ska snart gå ut och gå med Mulle. Sen, vet inte när men så ska vi åka och då ska jag förmodligen sola och sen åker jag till Enköping och där ska jag först och främst gå till småprat och hälsa på Astrid eftersom hon jobbar, sen ska jag hemåt för att duscha och packa lite och sen går jag hem till Gabriella för att fixa iordning mig med henne och Becca eftersom att vi ska åka till Bålsta och det ska bli roligt! :) Imorgon är det Söndag och vi får se vad som händer, blir nog en väldigt lugn dag skulle jag tro. Igår så blev jag hämtad utav Daniels pappa direkt efter min praktik och vi åkte och beställde pizza, jätte gott var det! Blev en vesuvio med bearnesås, namnam! Och sen åkte vi hem och jag väckte Mathias eftersom han låg och sov och sen kom Daniel hem efter att ha tränat och sen åt vi tillsammans. Jag Mathias och Daniel åkte  sen iväg för att köpa godis och sånt inför kvällen fast jag var hur mätt som helst, hehe. Och sen på kvällen blev det iallafall tv tittande med alla tillsammans, en jätte mysig kväll! :)

Nu ska vi gå ut och gå med Mulle, puss!


Torsdag

Torsdag idag och jag är lika trött som jag varit hela veckan. Har haft praktik idag och det har gått bra, jobbade ett par timmar på slutet och kom hem vid sju, då det bara var att sätta igång och tvätta. Hann tvätta klart allting på den lilla tid jag hade kvar som tur var. Kvart över nio ikväll var första gången idahgförutom när jag ätit och suttit på bussen som jag fick sätta mig ner, är det inte sjukt? Jag kan egentligen förstå att jag är så trött som jag är, hinner ju inte riktigt vila någon gång. Iallafall så har dagen gått väldigt fort, på praktiken fanns det massor att göra och det gillar jag.

Imorgon är det praktik igen och det är fömodligen lika mycket att göra då som det såg ut idag iallafall, så det känns bra. Praktiken slutar klockan 17.00 och då går jag förmodligen och solar på solstudion i Västerås och sen blir jag hämtad av Daniel och vi åker hem till honom, blir en lugn kväll med godis och film.

Nu ska jag hoppa till sängs, godnatt!


Äventyrsbana snart igen?



Onsdag

Onsag idag och igår blev det inget skrivande för min del eftersom att jag hade en del plugg och var bara så himla trött vilket jag är idag med! Skolan gör en galen..Iallafall så har dagen varit bra, lite bus och sådär, alltid trevligt :) Sista lektionen hade vi idrott då, Carro, Johanna och Evelina höll lektionen, den var riktigt jobbig! Gud, fick springa skottkärra t.ex. två ggr i rad men jag hade kul och lektionen gjorde ni bra! Efter idrotten gick jag direkt in till badhuset och solade, slumrade till flera gånger i solariet, skönt! Efter detta bastade jag en stund och sen duschade mig och gick sen iväg för att möta upp Isabella och Jennifer, vi kikade lite inne på Åhléns och gick sen till småprat och satt en stund med Astrid. Och efter det gick jag hem med sällskap utav Jennifer och Bella. Kom sedan hem och lagade mat och matlåda till imorgon då  jag har praktik och nu sitter jag här.

Imorgon blir et praktik för min del, börjar cirka 10.30 och slutar 18.00 eftersom jag ska jobba ett par timmar mot slutet. Efter jobbet åker jag direkt hem för att tvätta, kommer tre timmar för sent men hinner förhoppningsvis tvätta endå! Och annars blir det bara en lugn kväll.

Nej nu ska jag lägga mig framför tvn och slappa, puss!


Caroline och jag i Lördags <3

Måndag

Måndag idag och jag har haft en slappdag kan man väl säga, legat i soffan hemma hos syster hela förmiddagen och till klockan tre ungefär då jag tog tag i dagen och gick och träffade Carro och Isabella, vi satt och pratade om allt möjligt men mest om helgen och sådär, det var roligt. Sen gick vi ner på papillon och åt lite och sen kom även Astrid och satt med oss. Det var trevligt. Efter detta gick vi hem till Astrid och gjode inte speciellt mycket utan pratade mest och sen ungefär vid halv nio gick jag hem och träffade Isabella påvägen och vi pratade en del. Och nu sitter jag här och ska snart lägga  mig tänkte jag.

Igår blev det utgång för min del, det var riktigt roligt. Jag och Isabella satt på Olearys och tog några öl och sen gick vi ner på joar och roade oss. En händelserik kväll kan man säga, men riktigt kul. Sen var det slut på det roliga och jag och Isabella hade sällskap hem och sen la jag mig och somnade direkt hemma hos syster.

Imorgon är det skola och såklart är det lite jobbigt men ändå kul ska det bli och träffa alla osv. Eftersom att vi har lång lunch så ska jag gå och träna eftersom jag ska komma igång, inga undanflykter längre! Och efter skolan blir det förmodligen solning med Isabella, antingen direkt efter skolan eller senare mot kvällen.

Nej nu ska jag lägga mig och läsa en bok jag börjat läsa sen sova, nattinatti :)




Lördag

Humöret är ständigt på topp när vädret är såhär fint, älskar det. Idag har det varit riktigt varmt och skönt. Har tråkigt nog jobbat som sagt men vara ju bara tre timmar. Efter jobbet träffade jag Daniel och Mathias, daniel köpte ett par skor av mig hihi, lite roligt. Och sen kikade vi runt lite mer men hittade inget. Fick sen skjuts ner på station eftersom att min buss gick. Nu sitter jag hemma hos min syster och ska snart ner till pappa och hämta grejer för att sen fixa mig i ordning, roligt. Kvällen kommer nog bli toppe, grillning hemma hos Carro och sen en öl på olles och sen ner på joar.

Nej nu måste jag sätta fart, puss!



Lugn fredag

Är just nu hemma hos min syster och det blir en lugn kväll som sagt eftersom jag jobbar på Nilson imorgon mellan klockan 12.00 och 15.00, dock inget långt pass men jag vill vara pigg och fräsch ändå. Imorgon kväll däremot blir det utgång, dte kommer bli riktigt trevligt. Lalla kommer förmodligen hit ifrån Bålsta och vi ska vara hemma hos Caroline imorgon och grilla och ha trevligt och efter det blir det nog en öl på olearys och sen ner mot joar. Ser fram emot det eftersom jag tror att det kommer bli riktigt roligt. Hittade en klänning i min syster garderob som är riktigt fin också den ska jag ha på mig imorgon, blommig nästan cocktail klänning kan man säga, jätte fin! Ni får se bilder senare.

Nu ska jag och min syster lägga oss och kolla på film och ta det lungt innan läggdags, godnatt!


Min syster

Fredag

Idag är det fredag och vädret är underbart, jätte skönt ute. Idag kom jag hem efter att ha varit borta ett par dagar. I Onsdags åkte jag iväg till Rimbo, till Madde (mitt ex mamma) och där sov jag över en natt. Ja, dagarna jag var där var väl som vanligt helt tokiga. För det första skulle jag bli hämtad i Västerås och det slutade med att jag var tvungen att springa över stora vägen för att sen hoppa in i bilen vid rödljusena, mer behövs nog inte säga. Dagen efter gömde vi oss för påskkärringar, haha. Roligt hade vi iallafall. När jag kom dit så blev det tacos till middag, hon vet att jag älskar det och på kvällen blev det spabad i ett par timmar, jätte skönt. Jag lovar att jag sov bra efteråt! Dagen efter åkte vi ner och kikade lite i affärer (i de som fanns) och sen hem och såg Sex and the city filmen, älskade den från första stund, ska se den snart igen! Sen senare på kvällen när Micke kommit hem från jobbet så åkte vi till Stefan (mitt ex pappa) och där fikade vi och hade trevligt. Även Daniel var hemma, det var kul. Jag blev kvar över natten eftersom att det blev så himla sent.

Och idag kom jag hem och träffade Bella direkt när jag kom hem. Vi satt på stan och hade mysigt och sen kom Carro och hon och jag gick till småprat eftersom att Bella skulle iväg till farmor, där blev vi kvar ett tag och sen gick vi till papillon och hälsade på Gabriella som jobbade. Efter detta gick jag hemåt och nu sitter jag här och ska nog strax gå upp till min syster som städar och står i, kanske blir en sväng och gå ut och gå för oss annars ska jag träffa Gabriella och Carro hos Gabriella, vi får se vad jag orkar :) Skulle såklart vara trevligt men jobbigt att smyga sig in i min syster lägenhet sen ikväll eftersom jag sover där ikväll och hon ska lägga sig väldigt tidigt.


Nu ska jag springa upp till syster, här orkar/kan man inte vara!








Tisdag

Idag har jag haft en bra dag med bästis på Åland, jätte mysigt. Dock var vi väldigt trötta nu påvägen hem men det kanskr är förståligt eftersom vi var uppe vid fem halv sex imorse. Klockan tio ungefär gick vi på båten då vi satte oss ganska direkt och kollade på trubaduren och sen var vi framme och åkte runt lite på Åland och gick runt lite i Mariehamn, trevligt. Det blåser väldigt mycket på Åland, och jag och Alexandra kom fram till att det är antagligen för att det är en "liten" ö. Iallafall så gick vi på båten sen och hem resan avr väl lite mer fatfylld kan man säga, kul kul. Vi stannade i Rimbo påvägen hem och hälsade på Madde som var själv hemma, jätte mysigt hade de hemma. Ser fram emot att komma dit imorgon, och spa badet skulle ni ha sett! Gud vad skönt, där ska vi ligga och bubbla imorgon kväll hoppas jag. När vi kommit hem till Enköping träffade jag Bella en stund och sen var jag tvungen att gå hem för jag frös nästan ihjäl. Nu ska jag snart lägga mig i sängen och sova, är väldigt trött efter denna långa dag.


Nu ska jag borsta tänderna och lägga mig, godnatt!





Vart är mitt starka jag?

Underbara Måndag

Idag har jg haft en jätte mysig dag med min bästa vän Alexandra, vi har suttit i hamnen och myst och haft trevligt och pratat massor om massor. Du är underbar <3 Sen har vi kikat runt lite på stan och sådär och sen blev det även en nacho på Boulevard (tänker inte säga wickmans). Jag kom hem för en liten stund sen ensam eftersom Lalla skulle hem och hämta grejer, sen kommer hon tillbaka! Imorgon blir det en tidig morgon, vi åker till Åland imorn med pappsen och hans kompis. Det ska bli trevligt, skönt att komma bort lite och slippa denna stad för en stund. Snart ska jag möta upp Bella och vi ska gå ner mot hamnen och sitta och mysa där, sen kommer Lalla och kanske Astrid om hon mår bättre i magen :) Vilket hon förhoppningsvis gör!


Nu ska jag fixa lite sen iväg och möta Bella, puss!













Jag blir så trött på allt. Så fort jag är uppe på toppen och har det bra så är det alltid något som drar mig ner fort som tusan. Jag vill slippa allt det här och bara känna mig glad och inte gå och oroa mig och tänka så himla mycket på allt som är. Det är jobbigt. Det här tar upp så mycket utav min energi, jag orkar inte. Väljer jag fel eller är det mig det är fel på? Jag har så mycket mer att ge men får aldrig chansen att visa. Jag vet inte vad jag ska göra..



Söndag

Söndag idag och jag är så himla trött efter en helg av bland annat festligheter, men jag har haft kul. Snart tänkte jfág hoppa ini duschen för att sen gå och handla godis med Bella och sen gå hem till henne och tjocka oss. Sen får vi se vad som händer, man vet aldrig. Denna vecka kommer nog bli ganska rolig, kommer inte vara mycket hemma känns det som och det tycker jag om, det kan bli så tråkigt. På Tisdag åker jag förmodligen till Åland med pappa, kan bli kul. På Onsdag har jag tvättdag, i alla fall från elva till fyra och sen blir det nog till att ta en buss till Uppsala där jag blir hämtad av Madde och/eller Micke, och sen beger vi oss till Rimbo där Madde nuförtiden bor. Jag sover kvar där för att sen åka hem senare på Torsdag kväll. Det ska bli riktigt roligt att åka iväg faktiskt, jag skulle ha med mig bikini så något slags bubbel blir det nog. Och på Torsdag eftermiddag ska vi tre (jag, Micke och Madde) åka till Västerås för att fika med Stefan och Carin, då Daniel också är hemma och förhoppningsvis Mathias också. Så det blir två flugor i en smäll på Onsdagoch Torsdag eftersom jag lovat så länge att jag ska åka och hälsa på både Madeleine och Stefan, nu blir det av!

Nej nu måste jag hoppa in i duschen för att sen gå och handla gottis, pusshej!


Lördag

Hinner inte alls skriva något långt inlägg just nu eftersom att jag vilken sekund som helst måste klä på mig och gå ner på stan och möta Astrid och Malin, vi ska nämligen hem till Bella och ha lite grillparty, och sen kanske det blir utgång, man vet ju aldrig :) Dagen har varit underbar, vaknade upp ganska sent men i hyffsad tid, klockan 14.00!! Sov bort halva dagen, men det är lungt. Iallafall så duschade jag och fixade och sen tog jag cykeln och cyklade ner på stan för att träffa mina finaste diamanter, och alla var samlade idag, jätte trevligt! Vi satt i hamnen och hade det mysigt i solen. Sen gick några stycke utav oss hem till Astrid för att färga hennes hår, det blev sååå fint, bild kommer!

Allt känns så underbart, jag är glad att problemet är löst, skönt!
Och vädret älskar jag, inget kunde ha varit bättre just nu :)



Nu ska jag klä på mig och kila ner på stan, pusshej!


Torsdag

Idag är det Torsdag och dagen har varit bra i stort sett. Åkte in till Västerås med tjugo i tio bussen och var på plats strax innan halv elva då jag började praktisera. Idag fick jag stå själv inne på Radical (sport sidan), inte för att dte var första gången men nu hade de planerat det iallafall. Det gick bra och det var kul, fick fixa och trixa lite där och sådär. Vid halv två gick jag på lunch, och när jag ätit upp träffade jag Madde och vi kikade runt lite på stan och jag hittade en tröja på Gina Tricot, jätte mysig och fin. Sen började jag och vi kramades hejdå, och som vanligt gick man tårögd därifrån! Sen tillbaka till praktiken och ssen slutade jag halv sex och då tog jag bussen hem. Mötte upp Isabella strax efter jag kommit hem och vi gick ut och gick en lång promenad, jag stannade påvägen och solade och sen gick vi hemåt, skönt!

Imorgon är det fredag och sen loov, wihoo! Imorgon blir det praktik, dock inte hela dagen eftersom jag ska till tandläkaren 13.50 och ta bort stygnen och sen ska jag möta upp mamma och vi åker till Västerås igen och kollar balklänning och senare får vi se, har lite planer men vi får se :)

Nu ska jag borsta mina tänder och sätta på pyjamas och krypa ner i sängen, godnatt!





Onsdag

Härliga härliga väder! Jag älskar vädret och dagen har varit underbar förutom ett par missförstånd som var mindre roliga. Idag hade jag iallafall svenska nationella som sagt, och jag tror det gick bra. Efter provet slutade jag, jätte skönt eftersom jag då slutade klockan tio över tio, efter detta blev det lunch och sen smälta maten och sen en sväng förbi gymmet och tränade lite och sen även solning, sen dusch och sådär. Efteråt mötte jag upp Astrid på stan då hon köpte hårfärg, kuul! Och efter blev det småprat och träffade Becca och Anna och sen kom även Bella men då hade de andra tjejerna dock hunnit gått. Sen blev vi sittandes där en stund och jag åt en macka och sen ner på stan för att njuta av den sista kvälls solen och sen en promenad hem med Bella, och nu sitter jag här.

Blir inte till att laga någon mat ikväll eftersom att det blir en eventuell lunch med Madeleine och Mathias imorn, trevligt! Och efter praktiken åker jag hem och ska gå ut och med Astrid och Bella och sen även träna, duktiga vi! Sen hem och sova. På fredag blir det praktik dock bara ett par timmar eftersom jag ska till tandläkaren och ta bort stygnen efter tand borttagningen, och sen blir det Västerås igen med mamma och vi ska kolla balklänning, jätte kul! På kvällen får vi se vad som händer, vet inte än.


Nu ska jag snart lägga mig så jag orkar upp imorn, pussgodnatt!










sucksucksucksucksucksucksucksuck..






Svenska B, nationella avklarat!

Sitter i skolan just nu och har slutat för dagen just för att vi bara hade Svenska nationella idag, och det var klart cirka 10.20 så denna dagen var skön likaså som de andra dagarna denna vecka. Snart ska jag bege mig till badhuset där jag ska träna på nautilus, efter det ska jag sola och efteråt kanske basta och sen ska jag duscha, jätte skönt! Efter detta ska jag gå upp till småprat där jag ska träffa Arrebarre och de andra. Även Becca kommer dit och äter, trevligt. Hoppas också på att Carro och Gabriella kommer ner och gör sällskap, har juinte träffat Carroplutt på lääänge!

Imorgon är det praktik som vanligt och efteråt får vi se vad som händer, kanske går ut och går och solar, låter ju som en bra idé :)

Nu ska jag gå och träna tror jag, pusshej!