Juste!

Glömde förövrigt säga att jag får en helt ny telefon, min  har varit på lagning i säkert mer än en månad och de var inte mycket att laga direkt men de vägrar att ge tillbaka min mobil, så jag sk afå en helt ny! :D Och då slipper jag betala glaset på mobilen som var sönder, bra va!


Tisdag again!

Jag håller knappt ens räkningen på dagarna, känns som om de bara schvissar förbi! Men det är väl något man inte kan göra något  åt. Jobbet gick bra idag, det gick väldigt fort eftersom jag började 07.45 och slutade 12.00, huuur skönt som helst!! Imorgon kan jag sova ut eftersom jag jobbar kväll, älskar att jobba kväll det är så lugnt på ett sätt.

Juste! idag när jag, Madde och Mathias var ner på stan så skulle vi in på ett ställe och Mathias säger: Kolla vad mörkt det är där borta! Och vi tänkte väl inte mer på det sen när vi kommer ut efter kanske en halvtimme så ÖSREGNAR det, vi hade lite tur att det var tak en bit på vägen men sen då? Skulle vi gå i det där regnet, nej, så vi ställde oss under ett tak och väntade och väntade och väntade. Tillslut kunde vi ju inte stå där, så vi sprang det fortastevi alla kunde tror jag förutom Mathias som gick efter oss haha. På ett ställe så var det en vattenpöl, jag tror den var 17 bred och 25 lång och två decimeter djupt och vi springer rakt igenom den och är genomvåta ända upp till vaderna och sen skulle vi bara sitta i bilen i en halvtimme hem också! Ja vad ska man säga om våran svenska sommar?


Kanske får träffa mina små älsklingar ihelgen!

Jag vill ha sol!


Söndag!

Det känns verkligen som Måndag idag, kan vara för att jag jobbade idag vilket bara gick bra, det gick väldigt fort. Känns så skönt att ha såna korta dagar som jag har, jag jobbar ju ungefär bara 5 timmar varje gång om man utslutar de delade turerna jag har. Det var lite segt att gå upp imorse, det är så jobbigt ibland. Jag märkte att det var blå himmel och sol ute, vad bra tänkte jag. Så jag satte på mig shorts och linne och tänkte jag tar en kofta eftersom det kommer säkert vara lite kallt nu på morgon. När jag väl är på jobbet och snart skulle sluta märkte jag att det spöregnade ute och det gjorde det på min cykeltur hem med. När jag väl var hemma var jag dygnsur men det gich bra ändå!

Just nu sitter jag och väntar på baby som är i Hallstahammar och åker vatten scooter efter det ska vi åka till affären och så ska jag handla tuggummi vilket jag måste ha på dagarna när jag är i skolan/jobbet annars är det bara jobbigt. Och så måste jag köpa lite små saker. Senare kanske vi åker ut till Börjes båt och grillar, vi får se! Sen hem och käka popcorn, ska jag göra. Har ju inte ätit något godis eller något den här helgen! Så det ska jag få göra. Sen upp och jobba imorgon.

Min vecka:

Måndag: Jobba
Tisdag: Jobba
Onsdag: Jobba
Torsdag: Ledig
Fredag: Jobba
Lördag: Jobba
Söndag: Jobba

Rolig vecka va?

Lördag!

Idag känns som en riktig Sönd, varför vet jag inte. Kanske är för att jag vet att jag kan inte sova ut imorgon utan jag måste upp och jobba! Blir inte så mycket skrivande nu eftersom jag har så mycket att göra hela tiden och jag har inte alltid tillgång till en dator MEN jag skriver så fort jag får chansen. Nu sitter jag t.ex. och väntar på att min buss som ska ta mig till Västerås ska komma. Jag, baby och Stefan ska antagligen åka och kolla efter en system kamera till Daniel, vilket han vill ha! Senare åker vi hem till hans sysslingar och firar både honom och lilla Mathias, vi ska även grill där ikväll. Men jag skulle vilja komma hem i tid så jag får äta mitt godis jag inte fått på hela helgen och mysa till en film.

Gårdagen; Hamnfestivalen med gänget, hade kul! Förfest hos Viktor sen drog vi ner. Måste säga att jag hellre suttit kvar hos Viktor eftersom alla splittrades så fort vi kom in. Men jag träffade iallafall min underbara bästa kompis där inne, Alexandra <3 Och även Linda och Amanda. Kändes som om vi var där inne bara en kort stund med det var några timmar. Tack allesammans för ännu en trevlig kväll :)



Jobbets riktiga början!

Jahapp då har man ingen introduktion längre, hade min sista intro igår kväll. Känns lite konstigt eftersom nu måste jag klara av allt själv, skulle behöva mycket mer introduktion eftersom det är ändå ett ganska svårt yrke och man tar ganska mycket ansvar inom det här jobbet. Så vi får se hur det blir med det!

Just nu väntar jag på att baby ska komma hem så vi kan åka till lilla Madeleine, jag börjar ju inte förrens klockan 15.45 imorgon så får jag sova litegrann osv. Ikväll blir det till att gå ut och gå tror jag och lite sånt, träna med bollen! Eftersom Daniel och Mathias ska iväg och fiska ensamma :) det behöver dom, mina änglar <3 Imorgon ska jag och Madde ner på stan tror jag eftersom vi ska köpa present till babyälsklingen som fyller år på Torsdag! Oj det är snart, det har jag inte tänkt på. Han får min present när jag fått min lön eftersom jag har tyvärr inte råd just nu! Men baby du får din present! :D



Jag vet inte någonting längre.

Jag har så tråkigt!

Daniel är ute med sin pappa och hålelr på med bilen vilket han gjort sedan klockan tolv imorse, och jag har bara haft jätte tråkgit. Iförsig har jag varit in med Madde och solat och handlat godis osv och hämtade sedan upp Mathias x 2 och Fanny. Sen kom vi hem och åt en stund efter det det blev kyckling och ris, så gott! Och nu sitter jag bara och väntar på Daniel, det är så himla tråkigt verkligen, vet itne vad jag ska göra...Tips?

Ska iallafall gå och duscha snart med eller utan honom och sen fixa godis och chips skålar och sen kura ner mig i sängen med en bra film på :) Mysigt va!

Midsommarafton!

Min midsommar blev inte som planerad iallafall, jag hade tänkt att vara i Enköping med min underbara Astrid men kände att jag orkar verkligen inte sitta på den där bussen och åka ända dit och sen tillbaka, usch har verkligen tröttnat på den där bussresan. Men iallafall så åkte jag och Daniel, Madde och Bengan och käkade hemma hos Ove och Åsa och det var gott. Deras barn är verkligen för söta! Lnus och Amanda, helt sjukt, fik tillochmed en buss och en kram av söta Linus :) hihi charmtroll. Och stackars Amanda hade bara ont i halsen och var sjuk! Efter vi varit där åkte jag och Daniel till Kattis, bellas och pärthas kompis, för att festa lite grann och det var ju full far redan är vi kom dit, så vi hängde på! Kattis hade världens sötaste hund! Lilla Tea, sån ska man ha! Det hände inte så mycket mer där så vet inte vad jag ska säga, men hade en trevlig kväll iallafall :)



Här är jag med Tea!

Funderat!

Jag har funderat lite grann, och jag har kommit fram till att vi ska vara så himla glada för det vi har. Man förlorar det som betyder så mycket när man minst anar det och det är inte först då man märker vad de betyder för en. Man ska hålla fast de som står nära en, även fast det är svårt vissa gånger. Men man måste, för det kan vara avgörande hur allt blir framöver. Att mista någon som står en väldigt nära är inte kul, det kan jag säga med egen erfarenhet. Visa vad ni känner för personen som alltid finns där och som man vet är en som står en nära. Jag vet inte om jag gjorde det tillräckligt men miste gjorde jag ganska rejält. Och det är sådant man ångrar så himla ycket efteråt, varför gjorde jag inte så och så? Det blir ett evigt funderande fram och tillbaka. Och saknande tillbaka förstås. Ibland förstår man inte varför det blev som det blev. Så för er egen skull tänk igenom vilka ni inte vill förlora och håll i stenhårt i dom!




Det är i sånna här stunder jag behöver dig, det var i sånna här stunder vi kunde prata, Bara så att du vet att även fast det är som det är så finns jag alltid där för dig för du är en jag inte släpper. Jag vet att du vet det, och jag vet att du vill inte ha det såhär. Jag vet att du känner som jag. Och jag vet att en dag kommer det bli som vanligt igen, om inte med hjälp av din egen inre styrka så hjälper jag till med min, för såhär är det inte meningen att det ska vara! Det kommer bli som vanligt igen, jag lovar! <3

Hemma och har det bra!

Då var ännu en dag på jobbet avklarad, visserligen slutade jag kvart i ett! Nu är introduktionen avklarad förutom att på Måndag kväll har jag into också. Känns lite små läskigt att helt plötsligt börja jobba, känns inte riktigt som om jag har kommit in i det ännu men jag hoppas de sitter snart! Kvällen häromdagen gick alldeles utmärkt med blev lite skraj när de berättade att det spökade en del där! Jag som inte alls tycker omsådant eftersom jag tror på såna saker! Tur är ju att jag aldrig jobbar natt.

Fick precis låna en mobil av Bengan, jätte snällt! Eftersom den jag har är kass, batteriet dör så fort det är någon som ringer, inge kul alls! Så jag blev bara glad av att få låna den :)

Har egentligen inte mycket att säga. Imorgon är det midsommar förresten och jag är ledig heeela helgen, jätte skönt!





Jag saknar dig.

JobbJobbJobb!

Jag ska åka buss till jobbet idag :/ och jag har aldrig åkt den bussen så det blir läskigt! Tycker inte om att åka helt okända bussar och speciellt inte när det är andra dagen på jobbet och tänk så skulle man hoppa på fel buss! Usch, tycker inte om sånt här. Får hoppas att det går bra! Ska strax klä på mig lite och gå till bussen snart, uuh. Känner bara för att gå och käka en stor godisskål och lägga mig framför en film, åh så skönt det skulle vara! Men det får vänta till helgen.

Baby your´re all that I want when you´re lying here in my arms.


Vart tog vädret vägen?


Onsdag!

Andra dagen och första delen av denna dag avklarad, ska tillbaka 15.45 till jobbet och får komma hem igen kvart i nio. Skönt att komma hem och träffa baby lite! Dagen har gått bra, har inte riktigt hänt något, fick schemat idag iaf så jag kan planera min sommar lite. Men många lediga dagar var det inte! Två kanske? Högst iveckan alltså och då jobbarjag helg också. Uääh vart tar mitt sista sommarlov vägen? Trååk att bara jobba, fast egentligen ska man ju vara glad eftersom det inte är fint väder ute. Imorgon börjar jag 07.45 tror jag och slutar 12.45, SKÖNT! Få lite ledig tid över. Hm det var nog inget mer om jobbet jag skulle skriva om. Jo måste bara säga att man blir ju helt knasig i bollen av att jobba. Jag har pratat saker idag jag inte ens förstår själv varför. Men det är väl något som hänger med!



Tänk på vad du säger, för det du sa sårade verkligen!

Första dagen på jobbet!

Jahapp då var den första dagen på jobbet avklarad, det gick bra och det var bara kul att jobba! trodde mycket annat som inte stämde dock har jag bara jobbat en dag så vet ju inte riktigt. Men dagen hade ju sina minus också, t.ex. så har jag inte schema och vet knappt hur jag jobbar imorgon, ingenting är klart, lönen vet jag ingenting om och lite sånt där. Tråkigt men vad ska jag göra åt de? Bara att vänta och se så ska nog allt klarna upp.

Madeleine (svärmor) kom och hämtade mig och vi åkte och storhandlade, och ja det var verkligen rätt ord! Vi hade en vagn som var storleken större och det rymdes inte ens i den och det kostade ju också endel. Åh herregud, jag vill inte bli vuxen! men det var kul att träffa Madeleine också :)

Det jag tror var morgon dagens tider på jobbet är följande 07.30-11-45 sen slutar jag och börjar sedan igen 15.15-20.45! Jobbig dag men det är väl något jag får ta. Får se det från den positiva sidan och tänka att jag får ju faktiskt träffa älskling då eftersom vi förmodligen ska käka lunch tillsammans och så, han jobbar kvällar den här veckan så vi hinner knappt ses för när jag slutar jobbet har han börjat sitt!


Vila i frid Sebastian Heikkinen Ringqvist..


Jobb nästa

Imorn börjar jobbet!
Känns lite tungt eftersom jag ska jobba hela sommaren. Imorn börjar jag och slutar dagen innan vi börjar skolan, men jag kommer ju få mina lediga dagar också. Och egentligen ska jag bara vara glad för att jag ens har sommarjobb. Det är ju inte alla som har det. Måste också tacka min kära svärmor så mycket eftersom det var hon som fixat så jag fått jobbet :)












Måndag!

Hemma är jag nu, ganska skönt eftersom jag är absolut helt själv hemma. Min syster och min pappa har  åkt till Finland redan vilket jag inte gjorde det här året p.g.a att jag måste ju faktiskt jobba. Idag har jag iallafall vaknad själv i en egen säng, huur skönt som helst! Sen begav jag mig till tandläkaren där jag lagade tre hål, uschiamej! Tycker inte om tamdläkaren, men det var inte så farligt som den där jääkla tanden som inte är lagad än, men jag ialafall några månader från tandläkaren sen är det klart. Efter det så gick jag i rask takt till JC eftersom det verkade som om himlen öppnat sig, så mycket regnade det!Jag skulle kolla på present till Daniel med hittade inget, gick sen vidare till Åhléns men hittade inget där heller men blev ett nagellack till mig själv, hihi. Träffade även Atrid inne på Åhléns, eftersom hon jobbade där idag, stannade och pratade lite och sen cyklade jag hem och somnade lite framför tv:n, skönt måste jag säga. Sen var det bara att cykla vidare till sjukgymnasten på möte och fick då betala hundra kronor extra för att jag tydligen inte varit på en tid och måste bara säga att jag har inte haft någon tid jag har missat, irriterane! Sen hem igen och slänga kläderna i tvätten och nu sitter jag här!

Det blev även lite partajj i Lördags eftersom Nathalie fyllde 18 år!



Lördag!

Jahapp, tråk Lördag! Tråkvädret, kan inte göra något känns de som för vädret, usch! Ska hem till mamma idag och hämta en pilatesboll så jag kan träna min rygg så det eländiga går över. Dock har jag inte haft så ont som jag hade i Torsdag var det va? Jag tror det.

Juste! Jag fick ju jobba igår i Stockholm med babys pappa och Mathias. Det gick super bra. Men sent blev det så kunde inte träffa Anna som planerat, vilket inte var så kul eftersom vi ses ju så sällan som det bara går nuförtiden! Men måste ta det en annan gång, sötan! Men iallafall tillbaka till igår, när vi kom dit så började jag och Thias måla en vägg, det är kul att måla! Sen målade vi rör och lite små saker osv. Sen blev det slipning av golvet och det var inte det lättaste, jobbigt var det! Men kul att göra något av dagen än att bara sitta hemma och inte göra någonting alls. Var väl hemma runt sex.
Kul att umgås lite med dig ensam Mathias, det är inte ofta det händer!

Jobb

Imorgon ska jag tydligen få jobba lite grann, vilket är JÄTTE BRA eftersom jag inte har några pengar alls just för tillfället, jag ska med babys pappa och bror och jobba och jag ska få måla litegrann eftersom de gärna vill bli klara imorn så jag är snäll och hjälper till ;) hehe.  Och jag hoppas bara att jag hinner hem så jag hinner duscha och fixa mig lite iallafall tills jag ska träffa min Annis och shoppa lite grann!
 

jagälskardig.

Mätt och belåten!

Då var man mätt och belåten då, det förtjänade vi! Stog och slet med de där jädra pankakorna! Alla gick sönder och ingenting gick ibörjan med det funkade tillslut, baby och jag ska nog inte bli pannkaksmästare iaf, hehe.

Imorgon ska jag äntligen träffa min Anna, som jag har längtat och saknat! Först gå runt och kika i affärer här i Västerås och förhoppningsvis komma hem med några kassar, och sedn äta mat och senare åker jag nog hem medans de kollar Rix fm, får se kanske blir kvar ett tag, ingen som vet ingen som vet! Ska bli roligt iallafall att träffa sötnosen :)

Saknar honom redan!

Snart slutar Daniel jobbet, jippie! Om en kvart slutar han och då åker vi nog till hans mamma, tror jag iallafall. Inte säker! Annars stannar vi kvar här, och så färgar jag Fannys hår. Längtar efter honom redan, min älskling prins!

Ja idag har jag ju inte kunnat gjort så mycket eftersom jag haft ont i ryggen :@ Mötte Fanny efter att hon varit på stan och vi gick till Statoil och lite sånt. När vi kom he gjorde vi spaghetti och köttfärssås eftersom vi var hungriga! Annars har jag inte gjort mycket alls, bara latat framför tv:n och datan!

Imorgon tror jag att jag vill gå lite på stan dvs om jag får låna pengar av baby :) Köpa lite nagellack och lite små saker, ni får se imorn om det blivit något förmodligen!


Här är jag då jag praktiserade på H&M i februari!


Fixat!

Åååh  har så ont i min rygg! Uschbläää. Vaknade inatt av att jag har sån himla värk nere i svanken (har problem med den),  och  kunde knappt vända mig för det gjorde så ont då. Kände av lite igår också men varför har jag såhär ont? Jag har varit hos sjukgymnaste och tränat upp den för att jag haft ont och sen slutade jag där och ville börja träna hemma och det har inte blivit så eftersom jag inte hämtat min boll som jag ska träna med hos mamma, tror det är därför jag har så ont för att jag inte tränat alltså. Men såhär ont har jag faktiskt aldrig haft! MÅSTE hämta bollen snarst mäjligt!

Iallafall så är jag nu hos Babys pappa själv, eftersom de andra jobbar och Fanny hade ett ärende på stan med hon kommer nog snart tillbaka. Under tiden så har jag städat lite men insåg att jag kan inte göra de för min ryggont! Det gick över ett tag där när jag låg och kollade på film men såfort jag bärjade städa så kom det tillbaka!

Och sommarjobbet är fixat, så himla skönt! Börjar jobba den 23 Juni till den 17 Aug och redan nästa vecka börjar min introduktionsvecka. Känner verkligen sån lättnad nu när det är fixat och pengar kommer jag få, jajaja ;)

Nu måste jag lägga mig ett tag i soffan så jag inte dör av smärta!


Sommarlov!

Jahapp då har man sommarlov nudå, för mig känns det absolut inget speciellt vilket är jätte tråkigt. Jag vill ju vara glad för att vi fått sommarlov som jag har varit alla de tidigare åren. Det här med att bli äldre känns helt enkelt inge kul längre! Men man kan ju inte stoppa tiden, tråkigt nog.

Sitter iaf här och dricker en kopp kaffe och äter en bulle i väntan på att klockan ska bli halv tre eftersom då går min buss till västerås. Ska vara där till Måndag förmodligen för då ska jag till tandläkaren, sjukgymnasten och så sk ajag tvätta och städa här hemma och sen senare den veckan till mamma för att jobba och tjna mig en slant :) Så långt fram vet jag vad som händer ungefär iaf, sen får vi se!

Och jag vet att jag inte skrivit mycket alls på senaste tiden med det finns ingen tid! Suck, känns somom tiden bara rusar iväg!



Här är iaf jag från i Lördags när det blev lite fest :)

Studenten!

Nu ska vi snart åka till min älsklings utspring från skolan! Jag kommer tjura ihjäl mig vill jag lova! Annars kommer det nog vara en underbar dag, kolla när de åker i vagnen och så klart åka på fika efteråt hemma hos babys pappas moster eftersom hans syssling också tar studenten, så det blir en dubbel firning, jätte kul!
Nej nu måste jag kila iväg så vi inte kommer försent!

Ha en bra dag!

Onsdag!

Solstinget är över, så himla skönt! Men halsonten sitter kvar! Hoppas de också går över.

Nu sitter jag här och gick upp för ett tag sen, jag vaknade klokan åtta imorse för att min syster kom hit och skulle låna datan och jag som inte börjar förrens halv ett, och jag vaknar såå lätt, kul! Menmen get att göra åt nu. Tänkte hoppa in i durrivippen och sen fixa mig lite smått, måla naglarna osv och sen gå till skolan för att göra Anna sällskap! Ska tömma ut mitt skåp idag också, inte kul alls. Det är så tråkigt!

Efter skolan ska jag till Västerås där jg först ska klippa mig vid klockan tre, och sen kolla lite på stan där om jag hittar något att ha på mig till Babys student, och sen också kolla på studentpresent! Efter det åker vi hem till Baby och gr inte så mycket, ska hjäla älsklings mamma med kläder till hans student ikväll också:) Det är kul!

Funderar på om jag ska gå på stadsfesten på lördag eller inte?

Solsting!

Sitter och pratar med min baby i telefon just nu! Och vet ni vad, jag har fått solsting idag! Usch, jag mår ila och har ingen aptid alls. Det är jätte jobbigt! Vill bara lägga mig och sova imorn och vakna upp och vara pigg! Låg ju i solen i typ två timmar utan att knappt dricka! Kommer inte gra om det, trodde inte det var såhär jobbigt!

Annars idag så har jag inte gjort mycket, en lektion och sen sola. Och nu har jag tvättid som är jätte tråkigt! Usch ingenting är kul just nu! Bara fför att jag var i solen för länge! :(


jagälskardig.

Tisdag!

Sitter iskolan just nu och gör inte mycket alls, lektionen börjar 10.25. Min och Annas plan var att från början gå till Kloster och sola innan lektionen men vi ångrade oss och gick ner hit till skolan istället. Vi går och solar där efter lektionen eftersom vi inte har några andra lektioner idag, jätte skönt!

Vädret är ju toppen idag och det har det varit i många dagar nu och humöret står ju verkligen på topp hela tiden då :)



ge mig helg.

Du&Jag

image119
Att gå vid din sida medans alla kollar på är som att visa upp något ingen annan kan få <3

Måndag!

Då var det redan Måndag igen, fast jag skulle kunna ha helg några dagar till! Ska egentligen inte klaga eftersom vi är lediga torsdag-fredag, jätte skönt! Idag har varit en jätte skön dag, en lektion bara och resten av dagen letat student present till ölskling, måste bara säga att jag hittade knappt någonting här i Enköping till studenten till en kille, dåligt! Men sen kan det ju bero på att jag är just i Enköping. Kanske skulle ha letat någon annanstans.
Sen kom jag hem och gick direkt ut och gick min runda som vanligt och nu sitter jag här och degar!
Vad ska man göra ikväll?


image104
Jag ser förövrigt ut som ett litet barn när jag är osminkad här!


 Bilder från helgen? JA, klart jag har!

Kvällen var verkligen toppen och jag vill tacka alla som var där och gjorde den så bra!