Idol ikväll med blåbärs smoothie

Sitter här fast jag egentligen måste plugga, idol börjar snart vilket jag ska se här uppe hos min syster och hon är så snäll som gjord en blåbärs smoothie till mig till idol, gott! Sen ska jag plugga lite på pauserna, har två texter jag ska läsa till imorgon. Handledarkursen igå gick väldigt bra dock blev jag väldigt trött men helt okej var det. efter den var dte bara att åka och hämta hunden och sen hem och sova. Det var kul att åka hem dit en måndag när jag inte alls är van att göra det.
Allting har börjat klarnat upp inom vårat UF företag riktigt rejält och det känns så himla bra! Allting är i princip fixat nu och nu är det bara att börja sälja riskkapitalsedlar, man kan köpa för 10 kronor, 50 kronor, 100 kronor och 250 kronor sugen?:)

Måste skynda mig nu eftersom idol börjar strax, tjoallahopp!


Det här var då ett tag sen, dock en bra tid!

Handledarkurs idag

Sitter iskolan och väntar på att vi ska sluta den här lektionen eftersom vi inte har mycket mer att göra, vi har just nu UF (Ung Företagssamhet) och det mesta har klarnat upp. Vi ska till banken imorn och öppna ett nytt konto för vårat företag och även betala registrerings avgiften som ska vara betald om 63 dagar. De har även skickat ett prov exemplar på en fryspåse och vi kommer snart få den i brevlådan så det känns skönt att veta att det också är påväg så vi har lite aningar om paketen ser ut.

Efter skolan kommer Stefan och Mathias och hämtar mig och vi ska på handledar kurs så snart får vi köra!! Hihihihi.

Läggdags?

Sitter här och har precis kommit in från att ha varit och solat, tog en promenix dit. Det är ganska skönt att gå på kvällen men läskigt. Man vet aldrif vad för läskiga typer som gömmer sig i buskarna! Jätte skönt var det att sola. Hoppas bara det blir resultat för det är ju inte super billigt. Visst har det vari hur skönt väder som helst idag? Jag har varit ute och njutit för fulla muggar. Jag var och träffade bästis och vi käkade den efterlängtade pizzan och sen köpte vi en kaffe och satte oss i hamnen och njöt av vädret och så vidare. Och nu sitte rjag och nöter Bo Jovi vilket jag gjort en igår! Jag älskar honom, så är det bara. Han är en underbar sångare!

Imorgon ska jag Mathias, svärfar och svärmor gå handledar kursen så jag och Mathias kan börja köra snart, haha som vi längtat! Sen är det bara vägarna som väntar. Nej inte riktigt faktiskt, först ska jag lära mig grunderna eftersom jag bara kört lite på gården. Efter det åker jag förmodligen  med svärmor hem och sover kanske vad vet jag?  Och träffar mitt hjärta <3


Söndagar är helt enkelt tråkiga

Nu har jag lagt in alla bilderna från gårdagen på min fina dator så jag tänkte bjuda på ett par bilder:



Tack för en trevlig kväll tjejer + killar <3

En sån här dagen efter känsla

Sitter här och proppar i mig massor utav godis, och ingen frukost har jag ätit så det känns inte bra, men ibland får man. Gårdagen var rolig, lite knas osvosv men det var helt okej. Väl inne på Oktoberfesten blev det inte mycket dans för min del faktiskt, varför vet jag inte men jag hade trevligt ändå, dock såg jag inte Ola sjunga men det är inget ovanligt, jag är rätt bra att missa sådana saker. Men jag lider inte utav det. Senare eller om ett tag hoppas jag ska jag träffa Alexandra och vi tänkte käka pizza, gott va? Sen ska hon nog hem, eller dre beror på när hon kommer. Jag ska även försöka lägga ut bilderna ikväll och jag kan och orkar, ska försöka gå till sängs i tid ikväll, eftersom jag inte sovit många timmar, men å brukar det bli. Man kommer hem sent och så vaknar man tidigt, för mig är det iallafall så! Nej nu ska jag nog springa ner till pappa och hämta kläder och sen duscha  och lite sånt :)


jagvetjagvetjagvet.

Massor utav godis + Wallander

Nu åt vi precis upp vår mat och nu kollar vi på Sing a Long och smälter maten och snart vill jag ha godis förhoppningsvis eftersom vi köpt en del, och chips osv. Blev sen middag idag eftersom att jag och Madde inte iväg förrens vid fem och skulle åka och handla. Först gick vi in på media market och jag skulle köpa den där "krustången" jag pratade om, jag och Madde delade på den eftersom jag ändå ska flytta dit så kan man börja köpa saker tillsammans så blir det billigare. Smart va? Och sen gick vi in på Systemet och sen in på Ica maxi och sen åkte vi hem, tre timmar tog det att handla osv. Så går det ibland, eller ganska ofta. Men iallafall så ska vi börja kolla lite tv och äta godis om vi orkar nu!

Pusshej!


Fredag så skönt!

Vi kom hem för ett litet tag sen, jag coh baby. Vi åkte in till Västerås och letade jacka och det hittade vi, vi köpte likadana fast jag hade dammodell och baby herrmodellen så vi ser inte helt likadana ut men jag köpte faktiskt en röd. Sen letade jag även efter ungefär en räffeltång fast "räfflorna" blir större. Men hittade tyvärr ingen, så jag ska åka med Madde in senare när hon ska handla mat så förösker jag hitta någon där påvägen. Sen ska jag försöka spara resten utav min lön eftersom jag gärna skulle vilja åka utomlands så snart som möjligt. Sen har det nog inte hänt så mycket mer idag. Vi köpte godis som vi ska ha ikväll och mysa med. Åsa och barnen kommer även förbi en stund och efter det åker jag in till Västerås igen.

Och imorn blir det fest! Åh vad roligt, hur länge sen som helst jag festade eller överhuvudtaget träffade min bästa vän, Alexandra! Ska bli så roligt och så min underbaraste Astrid också <3




Här är min jacka.


Och här är Daniels. 
 


Kanske inte så ovanligt att det händer just mig..

Har tvättid idag så springer fram och tillbaka till tvättstugan för att sth ta ur osvosv. Annars sitterjag och pluggar men nu behövde jag ett break. Så satte mig här. Dagen har varit helt okej, inte hänt särskilt mycket för min del vilket är ganska skönt. Pratade lite med min underbara för ett tag sen och sådär. Imorn ska jag åka hem till honom och han jobbar inte och det är så skönt att kunna träffa honom då. Han känner sig fortfarande inte bra därför är han hemma från jobbet.
 
Men iallafall nu ska jag berätta en rätt pinsam sak, eller det är vad jag tycker iallafall. När jag kom hem idag så bytte jag kläder till ett par små shorts och ett linne och skulle springa ner och stoppa i tvätten, sen när jag skulle gå hem igen så kommer jag på att jag glömde hemnycklarna, tvättstugenycklarna och min mobil inne i tvättstugan och varken min syster eller min pappa är hemma och jag får liksom panik och så möter jag en man i vårat trapphus och jag frågar honom om han nycklar till tvättstugan på sig, i mina små kläder där och jag tycker det är super pinsamt eftersom han lär väl undra varför jag går klädd sådär men iallafall så fick jag följa med honom upp till hans lägenhet för att kolla om han hittade nycklarna och det gjorde han som tur var och jag fick låna dom av honom snäll som han var. Men jag kan lova att det inte var speciellt kul att stå där med dom kläderna! Uschja, vill inte göra om detta! Så nu är jag noga med att kolla så nycklarna är med mig ut..




duärmittallt.

Döm inte innan sanningen kommit fram!

Sitter iskolan och har lunch rast och har varit och ätit korv stroganoff för ett tag sen Med Lindis och Anna, men Anna tog bara en knäckemacka för att sedan gå ut och äta med pojken. Och nu sitter vi i datasalen och har inte alls mycket för oss och då tänkte jag skriva en rad. Idag slutar vi fyra och då ska jag hem och tvätta och göra lite små saker. Sen ta det lungt och lägga mig i TID ikväll.

På Lördag är det nu bestämt att vi ska ut, åh jag längtar! Älskar er tjejer <3

Inte skrivit på ett tag...

Har inte blivit mycket att skriva nu på de senaste dagarna eftersom jag haft "fullt upp", mycket att göra helt enkelt. Och just nu sitter jag och sjunger för min prins i telefonen, Joaquian Phoenix-folsom prison, super bra låt. Jag älskar honom, (Johnny Cash).  Haha stackars pojk! Ikväll ska jag nog inte göra så mycket mer än att läsa igenom lite texter som vi fick iskolan idag och sen lägga migoch kika tv och mysa. Jag är förövrigt själv hemma till Onsdag eftersom min pappa åkte till Helsingfors för att hjälpa en kompis att flytta så jag blir själv hemma, hur skönt som helst att bara spendera tid med sig själv.

Papprena är påskrivna, nästan allt är klart och nu är d bara att hålla ögonen öppna... :)

UF går uppåt igen för oss, det är verkligen en bergochdalbana men nu ser det ljust ut och jag hoppas och tror att det kommer rulla på som det ska nu. Så håll tummarna!


Här är några mysiga bilder från i Lördags när svärmors väninna kom förbi med sina underbara små gull och fullrulle från morgon till kväll var det, jag älskar barn!!

Idol ikväll

Håller på att tvätta förfullt här hemma hos svärfar just nu och baby åkte till sin träning för att testa ut klubba de skulle få gratis. Frågan är bara hur han orkar åka och göra det men inte göra något annat? Och snart börjar idol som jag ska se tillsammans med min älskling och resten av familjen, mysigt. Sen ska jag väl sova skulle jag tro, om inget annat kommer i min väg sen ska jag även ta upp all tvätt nerifrån källaren.

Nej nu måste jag springa ner och fixa det sista innan idol börjar!


Snart helg igen!

Sitter och väntar på bussen som ska ta mig till praktiken nu, ska strax gå. Min älskling ligger hemma och är sjuk så jag kommer också antagligen bli sjuk jag med, för man kan ju inte hålla sig ifrån att pussa på han. (a) Idag ska jag testa mina älskade skor på min praktik, hoppas de inte är slut bara!! Efter praktiken kommer nog baby eller hans pappa eller båda två kanske och hämtar mig och så åker vi hem och så har vi tvättid. Förövrigt blir det en lugn kväll. Helgen blir också lugn men jag längtar ändå, slippa tänka på så mycket.

Nu måste jag kila till bussen. Hejsvej!

Onsdags morgon

Onsdags morgon är det nu och jag fick som vanligt inte sova ut helt här hemma eftersom jag och min pappa bor i en etta tillsammans och jag sover på soffan och han går upp och kollar på tv, och ni tror inte jag vaknar då? Jo jag vaknar bara av att han sätter sig i fåtöljen, suck. Fast ni ska veta att jag tycker om att bo såhär men emellanåt kan det bli väldigt jobbigt.  Jag som inte börjar förrens 10.20 idag, men vet ni vad? Snart kanske det blir flytt för mig, säger inget mer, hihihi!

Åh jag kan sakna tiderna när man var "yngre" när man var i den perioden man började upptäcka så mycket, det är svårt att förklarar hur jag tänker. Men när man kom upp ett snäpp från barnvärlden när man blev ungdom kan man säga, visserligen är jag det fortfarande men just där i början. Drömde inatt om en period i början där och jag saknar det så mycket, och man får ju upp så många minnen och tankar på hur det skulle vara om jag gjorde si eller så. Man kommer allting så nära med hjälp av drömmar, jag älskar att drömma! Dagens plus :)

Anna jag cyklar till skolan nu, om du läser min nu på morgonen :P


Här hade jag fortfarande min piercing :)

Dagen har varit bra men även haft sina dåliga sidor

Dagen för min del har varit bra och den har gått fort tycker jag och det visar ju bara att jag har kul. Jag trivs så bra med allt vad det gäller nu, allting känns bra! Och det tycker jag om eftersom det finns ju perioder då man kan vara på botten i flera veckor och det är ju bara super tråkigt. Skolan var rolig idag faktiskt, vet inte riktigt hur många skrattanfall vi fick, glad att jag har dig iskolan Ansan! Efter skolan sprang jag upp på stan för att träffa Anna och Sara och vi tog en fika på Tammerfors och satt det i någon timme skulle jag tro, och sedan gick vi och kikade på lite skor och sådär men jag har fortfarande mina favoriter på min praktikplats, i love them! Dom är så fina. De kostar en del men vad gör man inte för att vara fin? Funkar tyvärr inte att lägga upp bild på dem förstår ej varför men ni får se dom sen om jag köper dom :) Träffade även Jocke på stan och det var jätte trevligt eftersom jag inte alls träffar honom ofta. Så dte var kul!

Imorgon är det Onsdag och då ska jag hem till min plutt och vara där som vanligt och sen på Fredag så ska jag även på en kurs som jag ska få nu när jag ska börja extra jobba, jag har inte riktigt förstått vad de ska prata om men det får jag ju reda på snart. Efter praktiken där så har baby en träningsmatch och det ska bli riktigt kul om jag hinner med och se den eftersom jag slutar fem och den börjar sex, we´ll see!





Studenten!!

Snart ska jag springa ner i tvättstugan eftersom jag har tvättid här hos pappa idag och jag har en del att tvätta. Tvätt korgen gick sönder haha när jag bärde ner grejerna till tvättstugan. Skolan idag gick bara bra, gick ganska fort.
Nu går det bara bättre för vårat UF företag, tur att dte inte går neråt iaf eftersom det skulle vara jobbigt att börja på ruta ett en gång till! Efter skolan sprang jag iväg till cykeln för att hinna till min tvättid. Tiden börjar halv fyra och jag slutar fyra så det blir lite tight. Senare ska jag gå ut och gå också men blir tyvärr själv att göra det, tråkigt! Men imorn får jag förhoppningsvis sällskap om jag ens ska gå då! Fast det är lite läskigt att gå ut och gå nu när det börjar bli lite mörkt och sådär ute så jag får se om jag kommer iväg ikväll!

Studenten måste vi planera inför klassen! Något man inte tror behlver fixas så tidigt, men det måste vi ta tag i snarast!

Nu springer jag ner till tvättstugan..Bilder från helgen kommer senare.


Tvätt idag då

Kom nästan precis upp från tvättstugan från att ha lagt i lite tvätt och ska snart ner igen och ta ur och hänga upp och stoppa i mer. Hur mycket tvätt kan det bli av fyra personer som bor tillsammans till och från? Mycket! Jag förstår inte. Iallafall så gick praktiken bra idag och det gick ganska fort. På lunchen sprang jag till Make Up Store och skulle kolla om de hade något sånt där "läppglans" som gör läpparna större/fylligare och jag fick testa och sådär men jag tyckte faktiskt inte att den funkade så väldigt bra på mig så jag undrar om någon kan ge mig ett tips på var man kan hitta något liknande att köpa? Eftersom jag jätte gärna skulle vilja ha något sådant.


Elinor och jag för c:a två år sen, vart tar tiden vägen?
Saknar det <3

Snart hamburgare!

Nu kom jag nästan precis hem från att ha gått runt på stan och försökt att hitta något att kunna festa i och jg säger då det, det är inte lätt! Vart tar alla festkläder vägen?! Men jag hittade iallafall en helt vanlig tröja på gina tricot som man kan ha till mycket och festa om man har snygga smycken till så det ska jag också försöka hitta. Men iallafall så var jag ute och gick och målade naglarna faktiskt innan jag blev hämtad i Enköping av Stefan och Mathias. Och nu är jag här och väntar på mat! Jag är så hungrig så det ska bli gott med mat, hamburgare och pommes frites, namnam!

Du ger mig många skratt gubben och det är jag så glad för<3


Solning

Nu kom jag precis hem från att ha varit och solat och det vad hur skönt som helst, verkligen på tiden. Har inte gjort det nu på ett tag så dags att börja igen eftersom man inte får någon färg ute i höstvädret. Och förresten så kan man verkligen säga att det är höst nu. Usch vad det är kallt ute alltså, helt sjukt hur vädret ändras så fort. Och då tänker jag bara på alla utsläpp som släpps ut hela tiden. Varför måste alla åka så mycket onödiga resor med sina bilar för? Det förstör ju bara miljön och nu har man ju ett märkligt reslutat av allt bilåkande och att buss och tåg höjer sina priser gör ju inte direkt saken bättre. Varför höja priserna när man ska försöka få så många som möjligt att åka just tåg? Det är något jag inte förstår. Och jag förstår heller inte varför inte de flesta bilåkare tar sitt förnuft till fånga och slutar åka de där onödigt sträckorna när man egentligen skulle kunna gå eller cykla, det är ju bara bra på alla sätt. Detta är något som kan göra mig arg. Men hjälpter inte att säga något så vi skiter i det.

Kom på att jag nog åker till Västerås lite tidigare och kollar om jag hittar något att ha på mig på Lördag och kanske fredag också eftersom jag inte har några kläder alls känns det som och affärerna har inte heller något men får göra allt jag kan för att hitta något :) Hoppas på att få plats i bilen med Stefan och kanske att de åker förbi i en passande tid så jag kan åka med där ist för att bära med mig väskor och allt vad det är på bussen.


Snart åker vinter kappan på!

Vissa är bättre än andra!

Tänkte bjuda på lite bilder från allt möjligt, men mest från sommaren då :)































Bilderna gör mig lycklig, jag blir lycklig så fort jag kollar igenom bilderna och inser att det faktiskt är mina vänner och min släkt. Jag är så stolt att kunna kalla er det för ni är underbara och ni ger mig så mycket av att bara finnas. Gamla som nya bilder la jag upp eftersom vissa har funnits med en bit tillbaka också. Vad skulle jag vara utan er?

(Känn er inte träffade om jag inte lagt upp någon bild på just dig för jag tog bara bilder på måfå)



Tisdag

Jahapp nu har jag pluggat lite och sådär så nu känns det bra annars har jag inte gjort så mycket sen jag kom hem så vi får väl se vad som dyker upp, annars ska jag bara gå ut och gå med en vän lite senare och ja det är väl vad ja ska göra idag. Imorgon är vi lediga vilket är super skönt. Då ska jag passa på att åka och sola och gå ut och gå, måla naglarna och sånt som jag inte hinner annars, skriva lite på mina inlämningsuppgifter sen bra ta det lungt och packa måste jag också göra eftersom jag åker till baby senare imorn. Jag behöver inte riktigt åka dit så tidigt eftersom baby ändå är på jobbet och slutar 23.00, men såklart så vill jag ju träffa de andra killarna där hemma också :) Så vi får se när det blir.



Plutten <3


UF (Ung Företagande)

Sitter iskolan och vi jobbar lite med vårat företag och det går sakta men säkert framåt för oss. Får hoppas på det bästa för det är väl roligare att det går bra än att det går dåligt. Läraren är inte här idag och vet inte varför, han har inte ens berättat att han ska vara borta idag :/ konstigt. Men det går bra ändå. Idag händer inte så mycket efter skolan, ska hem och plugga lite tror jag och senare gå ut och gå.



Vissa människor förstår jag mig inte på. Onödigt.


Husmanskost är faktiskt gott!

Idag var väl en helt vanlig dag. Vaknade och fixade lite, gick till skolan och var där till runt halv fyra och gick senare hem till Astrid och vi snicksnackade lite och gick sedan och kikade i några affärer oh jag kom fram till en sak, det finns inga festkläder alls i enköping för tillfället att köpa och knappt i Västerås heller, ska man åka till Stockholm för att handla kläder varje gång eller? Det blir ju för mycket. Så jag vet inte riktigt hur det blir med kläder. Får komma naken nästa fest tror jag. Iallafall så gick vi hem sen och lagade mat och det var så gott med potatis mos och köttbullaroch gräddsås, jätte gott verkligen! Tror att man underskattar den svenska husmanskosten faktiskt. Efter så fikade vi lite och sådär sen var jag tvungen att gå hem och ut och gå eftersom det inte blivit mycket utav det nu på senaste två tre veckorna, så det var på tiden! Fick även reda på att jag är ledig på Onsdag, sköntskönt! Och sen är det bara praktik och sen är det helg och fest :) Astrid berättade förresten för mig angående Lördag som hon och Jennifer planerat och det ska bli kul säger jag bara!


<3

Inte blivit mycket skriva

Inte har det blivit mycket skrivande nu under helgen eftersom jag varit hos mamma och då vill jag helst ta vara på studen till hundra och sen var vi ju till daniels mamma i lördags och där fungerar bara internet på hennes och Bengts data så det är synd. Såklart får jag låna hennes data men har bara inte blivit av. Jag och baby har haft en riktig myshelg och det var riktigt länge sen vi hade det. Och det behövs verkligen ibland. Tillbaka till i fredags, ja då träffade jag ju Leo och Noah och oj vad Noah växer fort, ni ska få se bild, har inte lagt in dom på datan än. Men han står redan själv och snar börjargå kan jag lova :) Och Leo då han är nog den bästa ungen som finns. När han berättar om sina saker och sådär. Han är så söt och är glad att de finns i mitt liv. I Lördags var vi på kalas hos Lena och Micke och var där ett par timmar och sen åkte vi hem till Madde och åt mat och sen la vi oss och kolla på film, Walk the line. En film om Johnny Cash, se den om ni har möjlighet! Den var så bra. Och jag som älskar hans låtar, åh jag älskar filmen. Idag har vi bara tagit det lungt också. Daniel fixade lite med sin bil och jag strök lite kläder medans, någon nytta måste man väl göra :) Men jag tycker faktiskt om att stryka. Det är kul när det blir fint. Nej nu ska jag nog gå och borsta tänderna för att sedan lägga mig och kolla tv.. Nattinatti!

Daniel du är så underbar, vad skulle jag göra utan dig?



Bäst!


Hemma hos mamma

Just nu sitterjag hemma hos mamma, kag och baby kom hit igårkväll. Just nu är Daniel nere i källaren och spelar Hercules med Leo som vanligt, det gör dom alltid. Iallafall så har Noah växt hur mycket som helst sen vi såg honom sist, lite tråkigt att man inte kan vara med under heela uppväxten, men jag är glad att jag har mina solstrålar. Jag märker verkligen nu hur lycklig dom gör mig, t.ex. när Leo bara sitter och pratar om någonting, inget speciellt alls under bara babblar, jag behöver bara titta på honom och se honom prata och jag har den där känslan direkt. Jag älskar dom helt enkelt. Jag ska ta bilder på dom, har inte gjort det än tyvärr men jag ska! Noah ligger och sover lite nu. Kari (min bror)  kommer någon gång nu på förmiddan och han ska sova kvar här, så jag får träffa honom också en stund, det är kul eftersom det inte händer så ofta. Jonna har också sovit här inatt så henne träffade vi med, men hon åker hem nu vid halv ett och vi åker vid två eftersom vi ska på kalas hemma hos Daniels släktingar. Och efter det åker vi till Madde och sover kvar där :)


Mina solstrålar <3

Hund valpar är söta!

Jag är så himla sugen på att skaffa mig en liten hund, skulle inte det vara kul? Jag har kollat runt lite och sådär men jag kan inte skaffa det än eftersom jag inte alls har tid för det, men skulle vara riktigt mysigt :) Jag har aldrig haft någon hund, så det skulle vara kul iförsig är jag allergisk men jag kan ju försöka fixa det på något sätt, har hört att det finns någon spruta man kan ta, stämmer det? Isf skulle det ju vara toppen. Slippa tänka på det. Bir nog att skaffa hund när jag flyttat till eget och vi får se när det blir!


Åååh beeebis.





HAHA rätt åt dig!! xD

Utflykt idag med klassen!

Idag var vi på utflykt med klassen, vi var först till vikinga gravar i gamla uppsala sen åkte vi till Carl Von Linnés hem hus och gick runt lite och vi fick även gå in i hans hus där han bodde, det var jätte spännande! Jag får ofta en sån där konstig känsla i magen när jag går in i sådana ställen. Men iallafall så åkte vi efter det till Ekolsunds slott och gick runt där och blev guidade utav tvåorna, dom var jätte duktigt :)  Och jag och Anna satt längst upp och längst fram på vår dubbel däckare vi hade att åka med, det är så roligt att sitta där hihi, känner sig som ett litet barn som tycker det är kul att göra sånt. Men iallafall så var det trots allt en trevlig dag!

Imorgon är det praktik som gäller för mig och jag är som vanligt på Nilsons skor och hoppas jag inte glömt massor imorgon! Men det tror jag inte. Efter praktiken vet jag inte riktigt vad som händer, åker väl hem skulle jag tro och myser med bebis.


Tisag

Dagen iskolan har bara gått bra, gick fort eftersom vi slutade redan vid två. Sen traskade jag och Anna upp på stan för att handla lite. Och sen gick vi och fika och bara snacka massa skit och sen var det hemdags. När jag kom hem blev jag städ tokig och skrubbade alla dörrar, dörrkarmar, skåpsluckor och toaletten och ja gud vet vad, dammade damsög och sen var jag helt slut fast då skulle jag sätta mig i ett fotbad och fixa min fötter fina sen måla naglarna och packa väskan som jag ska ha till baby imorn.

Imorgon har vi utflykt med tvåorna, vi ska åka till Uppsala vad jag förstått och lite sånt där. Efter åker jag till baby och är där ett tag. Jag vet inte hur jag ska göra på lördag, lugn kväll eller fest kväll? Hjälp mig!


I skolan!

Sitter just nu iskolan och väntar på att vår sista lekition ska börja vilket den gör om ungefär 45 minuter, tills det får jag sitta och nörda mig här eller något. Efter lektionen ska jag och Anna gå upp på stan och kika lite, tänkte köpa en tröja jag såg igår, jätte mysig! Sen lite små saker som hudkräm osv. Efter det får jag väl lov att cykla hem och där ska jag väl ta och städa lite eftersom jag inte hann igår och sen ska jag ta mig en runda i spåret senare mot kvällen och sen bara sätta mig och ta det lungt hade jag tänkt.

Ringa min älskling för att höra hur det är och sådär ska jag göra också. Jag måste säga att det är bra på sätt och vis att vi bor en bit ifrån varandra eftersom då är vi inte lika mycket med varandra, såklart så skulle vi kunna vara det men vi tänker ju på framtiden. Vi tänker på att man kan inte vara hela tiden, man måste sakna varandra. Och det är precis det vi gör! Men jag ska flytta till honom ändå, det ska jag. Jag längtar till att kunna säga att hans hem är mitt hem och bara kunna bo där och bara ha det bra. Såklart så vill jag bo hos min mamma men eftersom det är så långt borta och sådär så funkar det inte för min del, jag kommer behöva ständig skjuts och det funkar ju inte, det är synd! Jag längtar bara tills dagen kommer då jag flyttar :) Tack Madde <3