Tröttis..

Gäsp! Jag är verkligen jätte trött, jag satt vid datan och somnade där flera ggr och sedan gick jag till sängen och sov, hur skönt som helst! Men känns jobbigt att sova bort dagen men får skylla mig själv lite eftersom det är ju ingen annans än mitt fel! Nej nu tänkte jag kila ner till statoil och köpa kontantkort! TJAO


Nu är det Torsdag

Igår åkte jag till Enköping för att träffa Astrid och käka lite mat och gå på stan lite gjorde jag också men hittade tyvärr inte något, eller jo två nagellack i samma färg jag köpte sist vilka jag tappade bort andra dagen. Inte fullt så bra gjort. Men iallafall så var det grillnatta i Enköping så jag stannade över natten i Enköping eftersom jag visste att jag skulle ha kul vilket jag alltid har med tjejerna. Vi satt i hamnen till att börja med och mysa och tog oss några öl och bara njöt av livet. Efter några glas gick vi upp mot torget för att se vad grillnatta hade att erbjuda, och ja jag hade roligt! Träffa gammalt folk jag inte träffar längre är det bästa jag vet, det är så underbart.


Tack för att ni är så bra. <3


<3


Och i söndags var vi ut med båten och jag bara älskar det!

Måndag again

Som ni märker så skriver jag inte alls lika ofta nu nr jag jobba som jag brukar eftersom det har blivit mycket jobbande nu på sistone! Men det ger ju några kronor iallafall och jag behöver varenda krona. Om det är någon som undrar så går det alldeles utmärkt att jobba på ålderdomshemmet och det är verkligen ett roligt jobb vilket jag inte riktigt trodde.

Sala festivalen blev väldigt väldigt lyckad, jag hade en super rolig kväll. Började bra hemma hos Natta och jag och Anna hade såklart massor att prata om så vi gjorde varandra myckt sällskap. Senare gick vi ner mot stan och massor av folk träffade vi. Väl inne på sala festivalen så gick vi till baren och ja köpte sen gick vi in för att kolla läget och där träffade vi Simon och Joakim och har inte träffat dem på år och dar så det var kul. Sen senare när vi var ute och dansade så kom Richard fram från folkmassorna (Annas pojkvän) så vi var med dom, dansade ohja vad vi dansade! Senare så fick vi inte vara kvar inne så vi gick ut och då hade det ju varit skumparty vilket vi missade, ioch försig är jag inte så mycket för sånt men iallafall såklart så är det jag som utsätts för allt så Fredrik tog hela famnen full med skum utan att jag såg att han var påväg mot mig och så skumar han in hela mig, ansikte hår, hela rubbet! Så man kan ju säga att jag blev ren iaf om man bortser från allt gräs och grus som följde med. Och allt det här slutade med att det blev skumkrig mellan alla, det var kul! har nog ändrat uppfattning om skumparty, men jag är inte säger! Här kommer lite bilder, blev inte många!


Såhär såg jag ut innan vi åkte!

Tacktacktack för en rolig kväll!

Torsdag

Idag är det torsdag och jag tänkte cykla ner på stan och kolla runt efter ett par skor, glajjer (eftersom mina gick sönder när vi skulle på kryssning) och kanske något att ha på sig på lördag, för då ska jag ju på Sala festivalen med Anna! Efter att jag varit ner på stan ska jag cykla vidare till jobbet och jobba lite. Efter det ska jag cykla hem och sova lite tror jag, eftersom jag jobbar dag imorgon!

Igår var vi hem till Naimy (babys farmor) för hon fyllde år, 60 år! Så där var det kalas. Det var trevligt och jag och Daniel gick sedan iväg ett tag och tog några fina bilder i hamnen, när vi ändå var där.













Bilder från gårdagens kvällen <3

Då var man hemma igen

Som sagt, då var man hemma igen efter våran lilla tripp till Åland, och resa n var helt okej! God mat och bra sällskap, kan inte bli så mycket bättre. Blev dock inte så sent för mig och Daniel på Lördags kvällen eftersom vi båda var väldigt trött och det var tråkigt för jag hade sett fram emot en natt utav stohej! Men det får väl vänta tills på Lördag då jag ska på Sala festivalen! Ska bli ritkigt kul. Idag är jag ledig vilket är jätte skönt och hela veckan kommer att vara skön eftersm jag jobbar kväll tisdag, onsdag och torsdag och dag fredag sen ledig till helgen!



Bilder från en rolig helg :)

torsdag

Tänkte nästan skriva Onsdag men det är ju redan torsdag. Veckan har både gått snabbt och segt, konstig vecka! Ikväll åker jag hem till min svärmor, hon kommer och hämtar mig efter jobbet (jobbar delad tur idag, 07.45-12-45 och 15.45-20.45) så jag ska passa på att packa mig en liten väska att ha med mig, blir endast en natt där eftersom jag gärna vill komma tillbaka hit (babys pappa) och packa en ny väska till kryssningen med kläder och allt. Tänkte faktiskt åka ner på stan imorgon innan jobbet och kolla om jag hittar någon klänning att ha på mig på lördag eftersom jag fick ju pengar igår, så nu har jag råd! 

Måste bara berätta, min fina vän har varit i Småland nu i några dagar och haft lite semester och på tåget hem igår så kom det fram en gubbe till dom och pratade om något de inte förståd så de tog upp en tidning och låtsades inte om honom, och i tidningen stod det om Ninjamannen och blablabla, och han pekade på gubben och skrattade och det var inte först då de såg att det var självaste ninjamannen som stod framför dom och dom gjorde ju nästan i byxan och det kan jag lova, det skulle jag nästan också ha gjort. Jag tycker bara att vart tar världen vägen? Varför har alla dessa människor kommit till, jag tycker bara att det är massa folk som mördar och våldtar osvosv. Det är hemskt! Ska man behöva gå runt och vara rädd nuförtiden när man sitter på tåget eller heöt enkelt bara går på stan och ja inte kunna gå någonstans utan att vara rädd.  Jag förstår mig inte på dessa människor!

Mys stund med mamma!

Då har jag varit och solat med svärmor idag och jaa det var suuuper varmt i solariet idag eftersom det var många som solat tydligen. Men ja lite färg fick man iallafall. Sen kom jag hem och kikade lite på tv och så ringde min mor och ville ge mina anställningsavtals papper så de kom in till Västerås och jag följde med dom ner på stan (mamma och hennes sambo) och så kikade vi runt i lite affärer och sen satte vi oss ner på ett fik och hr god prinsesstårta som helst! Jag vet, jag ska inte äta sånt på veckorna men jag träffar ju ändå inte mamma så ofta så jag tyckte att det kunde jag unna mig då. Och jag fick även en kalender av min älskade mamma vilket jag verkligen behöver, tack <3 Saknar att umgås med mamma men jag älskar när vi väl gör det! Fick även en femhundra lapp av mammas sambo och ska sedan få pengar av både mamma och pappa så jag får lite pengar till kryssningen och kanske även till ett nytt plagg :)

Tänkte snart hoppa in i durrivippen och kanske poppa popcorn! FY MIG! Men jag kan helt enkelt inte stå emot. Sen går jag och lägger mig och sover och väntar på att min prins ska komma hem och hålla om mig! Så mysgos.











Jag älskar sommar <3

Fint väder!

Det är så skönt och jag blir på sånt bra humör när det fina vädret visar sig för en gångs skull. Men såg på vädret och det skulle inte vara sånt här väder. Men jag ska absolut inte klaga! Jobbet idag gick bra, det var lite kul när jag var in till en pensionär så var det en liten pippi fågel som hade flugit in medans jag var inne i badrummet och balkongs dörren var öppen, så ja den kom in. Och det var inte lika enkelt att få ut det, hehe jag sprang runt i lägenheten efter den och försökte skrämma den ut genom dörren vilket inte funkade till en början men till slut flög den ut och då hade den också fått med sig en bull bit från köksbordet. Det var roligt! Lite uppiggande sådär på morgonkvisten.

Fick träffa min älskling idag! Känns som om det var länge sen eftersom han kommer hem ca kl 11.30 varje kväll och då ligger jag först¨s och sover och på morgonen går jag upp mellan 06.00 och 07.00 och då ligger han och sover, har varit så hela veckan. Men nu fick vi ses eftersom jag slutade tidigt idag :) Och det är inte länge kvar till kryssningen heller, då får vi vara så mycket vi vill. Jag älskar dig <3


Just nu sitter jag och väntar på att svärmor ska ringa för vi ska åka iväg och sola, skönt att åka bil! Det var några dagar sen, cyklar ju till och från jobbet varje dag! Men som sagt, måste sola mig innan vi åker :)

Tips!

Tips på hur man ska göra för att håret ska växa så fort som möjligt på enklaste sätt?

Jag tycker inte om veckodagar!

Idag är det tisdag och jag jobbade mellan 07.00 och 15.45 och det är inte alls lika jobbigt som jag har gått och trott. Jag jobbade samma tid igår, eller ja, slutade 15.30 men lika samma. Det är egentligen bara bra att jobba sådana tider eftersom jag tycker att det inte är nå jobbigt. Imorgon jobbar jag 07.45-12-45, SKÖNT! Och idag var jag sådär sötsugen igen och det är så jobbigt, jag tycker inte om veckodagar!

Efter jag slutat på jobbet så cyklade jag ner till solstudion och solade i 24 minuter och jag sov de flesta minutrarna, och det är ju bara så himla skönt. Men mindre skönt är det ju när man vaknar av att det är väldigt varmt. Måste försöka sola så mycket som möjligt nu innan kryssningen så man är brun och fräsch då! ååh jag längtar!

Jag och min älskling har varit tillsammans i 15 månader idag och jag vill bara säga att jag älskar honom mest av allt och han är världens bästa!
 

jag är såå sötsugen!

 Jahapp, då var det Tisdag igen och här sitter man efter jobbet och tvättstugan har jag lånat nu eftersom det börjar välla över tvätt över tvättkorgen så ja det var dags nu. Kommer nog knappast hinna tvätta allt idag, tyvärr! Och hela dagen nästan så har jag varit så sugen på godis osvosv, men jag ska inte! Helgerna är okej att äta onyttigt på men nej inte på veckodagarna, måste tänka på mina små stackars tänder!

Nu är det bara några dagar kvar till kryssningen som jag ska åka på! Jag längtar faktiskt väldigt mycket, eftersom det var år och dar sen jag var kryssning sist. Ska bli riktigt roligt. Vi åker buss till hamnen på Lördag efter 14.00 och båten pker 17.30 tror jag det var, nästa dag är vi hemma runt 18.30 och då ska jag och baby vara hundvakt och jag är ledig måndagen där och så får jag sova ut och återhämta mig!


loooove!

Idag är det Söndag och jag rent ut sagt hatar söndagar. Dom är så tråkiga, finns knappt något att göra osvosv. Fast vi har ändå gjort något, jag var på stan med min älskling och handlade lite, baby köpte ett par shorts och en t-shirt och jag köpte en tröja, fyra par trosor och en väska, vilket behövdes! Vi åt även nere på stan, mysigt. Jag älskar dig min älskade pojkvän <3




Gårdagen blev väldigt lyckad, vi åkte hem till Alex och Denice och åt middag och umgicks. Blev även till att kolla Borat senare! Mycket skratt och stoj. Tack för en trevlig kväll <3



Saturday

Idag är det Lördag och jag har precis kommit hem och ätit så nu är det bra. Jag och Madde var in till stan för att lämna Mathias (babys bror )och hans tjej eftersom de ska till Rhodos imorgon. Så vi satt där ens tund och sen åkte vi vidare för att handla present åt en som fyller år. Sen hem och så åt vi och så fick jag träffa min älskade pojkvän. Senare ikväll ska jag och baby till Alex för att äta middag med han och hans tjej, sen får vi se om jag förmodligen ska till Jeanette och umgås, vi får se hur sent det blir med middagen. Imorgon hade vi tänkt att åka ner på stan en sväng och kolla lite, för jag tänkte nämligen köpa mig underkläder och sen även köpa ett solkort så jag kommer in och kan sola.

Mulle skulle precis komma in nu och ja han var ju inte ren haha, han har alltså gått och rullat sig där de håller på att fixa med brunnen, bland avföringen typ! Hund rackare. Så det var bara raka vägen in i duschen.


Fredag

Nu var det fredag igen, vilket är underbart eftersom jag är ledig lördag och söndag :) så himla skönt att få ledigt ibland. Nästa vecka blir ltie jobbigare eftersom då jobbar jag varenda dag förutom lördag och söndag för då ska jag på kryssning, jippi! Var huur länge sen jag var på kryssing sist så det ska verkligen bli jätte kul! Jag åker med baby och hans familj från faderns sida. Som sagt så kommer det nog bli kul.

Vad helgen har att erbjuda vet jag inte ännu, kanske blir en tripp till Daniels kompis imorgon kväll och ta det lungt och umgås, we´ll see!



Det stämmer faktiskt!

En kvinnas vänlighet slutar alltid i kärlek.

Visst stämmer det?

Glöm inte


Don´t forget to love yourself.

Promenaad

Kom precis in ifrån min lilla promenad som kanske tog en halvtimme kan vi väl säga. Åhh det är så varmt och skönt ute, och jag blir såklart genast på bättre humör när det är fint väder ute. Vill egentligen inte sitta inne nu men vet inte riktigt vad jag annars ska göra eftersom det inte finns någon ute plats förutom balkong. Vi får se vad jag hittar på. Känns även lite jobbigt eftersom jag ska jobba vid fyra, känns som om jag inte riktigt kan hitta på något utan att stressa.

Tänkte egentligen damsuga här idag men jag får se om jag orkar nu, så jag får ta mig en allergitablett eftersom Mullebus har varit här och jag är faktiskt allergisk, väldigt allergisk så jag får väl helt enkelt ta mig ett allergituggummi eftersom jag alltid har det till hands när jag vet att jag skulle behöva, men det är ju inte alltid man har det och då kan det bli trubbel.

Vad jag ska göra ihelgen? Än vet jag faktiskt inte vad helgen har att erbjuda, vi får helt enkelt se. Men en kväll med min underbara pojkvän skulle jag vilja ha och bra mysa och ha det bra.


jagälskardig.


Onsdag

Veckorna springer iväg och jag hinner knappast med! Men vad kan man göra? Idag jobbar jag kväll så därför fick jag sova ut idag, jätte skönt! Mina planer var att cykla ner på stan och kanske hitta någon fin klänning eller liknande, men det kommer nog inte bli så. Jag är för slö. Blir nog bara en promenad i min ensamhet. Skönt att gå helt själv tycker jag och få lite ensamtid. Och ett plus på kanten är ju att det är underbart väder. Så kanske blir en längre promenad, vem vet? Igår hade jag delad tur vilket betyder att jag började 07.45-12-45 och här cyklade jag hem och började 15.45-20-45 och där cyklade jag hem igen och åt paj som min svärfar fixat! Fick även nycklar hem hit igår, jätte skönt och jätte snällt. För blir bra massor med krångel eftersom jag ofta är här. Tack!




Min lediga dag!

Så skönt med en ledig dag just idag! Jag är så himla trött osvosv. Igår sov jag nästan hela dagen efter jag kommit hem från jobbet, så nej jag gjorde inget speciellt. Jag orkar faktiskt inte skriva nå mycket mer för jag är helt slut verkligen, jobbet dödar mig!

Fredag sköna Fredag!

Äntligen Fredag är det första man tänker när man öppnar ögonen på morgonen! Men jag borde egentligen inte tänka så eftersom jag ändå jobbar hela helgen, men jag ska ju träffa Astrid och c:o ikväll så då kan jag tänka äntligen fredag :)
Vi får se vad som händer ikväll, kan bli vad som helst!

Kom hem från stan för ett tag sen och sitter här och ska snart börja fixa mig tror jag eftersom jag måste ta bussen till Enköping först och sen hem och sådär och sen iväg :) Nere på stan köpte jag presenter till Madeleine och även lite saker till mig själv! Bla ett par skor jag ska ha på mig ikväll hade jag tänkt!



Ska förmodligen ha denna tuptop ikväll :)

..

"PLUMS", ja så lät det när jag tappade min nya mobil i toalettstolen efter ha haft den i en timma! Det känns verkligen inte kul, nu när jag fick en helt ny telefon, och såklart funkar den ine heller, vad skulle jag vänta mig att den skulle göra de? Sån otur som jag haft nu på senaste tiden, nej! Men livet går vidare, hänger inte upp mig på en liten mobil!

Åhh visst är det härligt väder? Jag har solat hela dagen. Vaknade unger 10.30 och åt frukost sen direkt ut i de nya sol stolarna som är helt suveräna! Klockan 17.00 ungefär gick jag in för att duscha och sen åka iväg med Madde och Bengan och storhandla! Och så såg man alla gamla bilar åka runt och se hur kul de har, JAG VILL PÅ POWER MEET! Men inte kommer det bli så för de för att alla ska gå på Lördag, men jag ska ha kul ändå :)

Idag har jag haft min lediga torsdag, så skönt! Och imorgon bär de av till jobbet, 07.45-12.45 och sen ner på stan och hitta present till Madde som fyller år på Lördag. Om man kommer fram någonstans vill säga p.g.a av allt folk.


Jag är rätt bra ändå!

Igår när jag tränade ryggen inne på rummet så kommer plötsligt Madde in och typ tvingar mig att komma och sen visar det sig att jag ska köra bil! och ja hur mycket harjag kört, aldrig! Så jag blev väldigt nervös. Till en början gick det inte bra alls eftersom jag aldrig fick igång bilen, fick bara motorstopp. Men sen när jag vågade gasa lite så gick det faktiskt väldigt bra, jag körde en bit, svängde helt själv och vände bilen helt själv, efter lite träning förstås då. Och imorse när jag och baby skulle åka för att lämna mig här hos Stefan eftersom han skulle jobba så backade jag bilen och körde en bit själv! STOLT!

Gott med kexchoklad!

Sitter här och väntar på att klockan ska ticka iväg så jag kan få komma och jobba och sen sluta eftersom jag är helt själv hemma så har jag ganska tråkig. Börjar jobbet 16-15 och slutar 21.15, det är så skönt egentligen att jag har så korta tider, oftast är det bara 5 timmar jag jobbar sen finns de ju sånna dagar som är längre. Jag hoppas bara inte att det börjar regna när jag ska cykla till jobbet eftersom det har kommit rejäla skurar under dagen. Åt precis en kexchoklad och det är så himla gott ibland, tycker inte ni det?

Jag har fått min mobil nu!!