<3



Jag kan skatta mig väldigt lycklig med alla de fina
människorna jag har runt omkring mig.


Nya tag, ny vecka

Måndag eftermiddag är det och idag har jag hunnit med att diska lite på morgonen och sen blev jag hämtad utav pappa för att vi skulle ivög och handla och lämnade sedan av hand kompis för att sen åka till Bålsta och åka till en utav hans kompisar där och dricka en kaffe. Brukar inte följa med sådär men kände att varför inte, hade ändå inget bättre för mig. Och nu är jag hemma och har tvättid, snart tönkte jag ta sån där egentid och ta hand om mig själv lite. Tänkte även försöka få orken att kila ner till badhuset och sola, det skulle vara skönt. Senare får vi se vad som händer och sker.

Helgen har varit bra. Jobb både fredag och lördag. Men som sagt så trivs jag det jag jobbar med. Fredags kvällen spenderades hemma hos Caroline med henne, kvällen bestod av mat, godis och Idol och sen åkte vi ner och träffade Jennifer en stund innan vi började jobba. På förmiddagen på lördagen åkte vi till västerås för att handla lite på elgiganten och ikea, en mysig dag blev det. Och senare jobb vilket blev ett roligt arbetspass eftersom jag fick träffa några av mina kära. Och sedan blev det mys och sen sängen. Söndagen blev också mysig, åka och handla en sväng och sen hälsa på Jennifer på Masoud och sen tillbaka och laga mat, tacos! Jätte gott. Och senare åkte jag till Gabriella där hon, jag och Becca skulle julpyssla, det är så roligt.



Fredagsmys

Fredag idag och det kommer bli en bra dag för min del. Snart ska jag gå ner och möta Jennifer och Fregan och ta en lunch/fika och umgås lite. Sen tror jag nog att jag ska ner till badhuset en sväng och sola lite för att få lite färg. Senare ikväll ska jag iväg till Caroline för att käka mat och kika Idol och sen åker vi ner och jobbar tillsammans, det ska bli väldigt kul. Känns som det var evigheter sen jag jobbade för att jag var ledig i lördags så jag ser faktiskt fram emot det. Och efter jobbet blir det mys och sen sova.

Igår hade jag en också en bra dag. Spenderade dagen/kvällen mestadels hemma hos Isabella förutom när vi tog en kaffe på Wendys. Vi lagade middag hemma hos henne, korvstroganoff blev det, eller ja ska jag vara ärlig så var det Isabella som lagade maten. Jag satt och hjälpte hennes lillebror med läxorna och spelade även lite kortspel med honom. Bra tv-program var på tv också så det var kul. Sen traskade jag hem i mörkret och satte mig en stund vid datorn men blev inte så länge eftersom jag fick ett samtal från en bra person som jag efter det åkte hem till och myste framför en film. Sen var det sängdags :)


Städat och klart

Vet ni den där känslan man har efter att ha städat och verkligen lagt ner all kraft man har för att det ska bli fint och fräscht? När du plockat bort alla grejer som stör dig och du känner den fräscha doften av nystädat. Och att du efteråt bara kan sätta dig ner och känna lugnet.

Den känslan sitter jag med just nu, jag älskar den känslan. Att bara kunna sitta och slappna av och slippa tänka på att behöva plocka och fixa. Nästan hela dagen gick åt att städa här hemma men jag lovar att det behövdes. Det blev en riktig storstädning, skönt att det är gjort. Snart tänkte jag ta en varm lång dusch och bara njuta och senare får vi se vad kvällen har att erbjuda.

Börjar ni få den där otroligt sköna julkänslan än? Den börjar komma till mig lite smått. Jag älskar julen och allt som har med den att göra. Snön, de tända ljusen, sällskapet och de fina juldekorationerna man har. Jag ser alltid fram emot julen ett bra tag innan eftersom jag tycker det är den mysigaste högtiden då man umgås, har mysigt med en varm kopp choklad och bara njuter av att julen är här. Jag längtar till julen!!



Goddag

En väldigt seg morgon för min del, kan lätt bli så om man inte har mycket för sig. Jag kom upp till slut och fixade mig lite och traskade sedan iväg mot Isabella där jag sitter nu. Isabella själv tvättar sitt hår och fixar lite. Idag på schemat står det först en kaffe med Isabella med lite skitsnack. Senare mot kvällningen när Gabriella kommer hem från skolan far jag dit och vi ska ha våran mysiga pysselkväll som vi planerat vilket jag ser fram emot. God mat för det första, sedan te och pyssel med mina lådor jag fått ifrån mamma. Vi ska fixa och trixa och göra julkort vilket passar bra såhär innan jul. Efter detta far jag iväg ännu en gång för att ha myskväll med en speciell person.
Jag är inne i någon slags Michael Jackson period. Lyssnar på hans låtar dag in och dag ut. Jag älskar honom, hans röst, hans musik och sist men absolut inte minst han dans, vilken kille!



Trist väder

Nu har jag ganska nyligen kommit hem från att ha kikat lite på stan med Gabriella, vi tog även en kaffe och myste på Wickmans där vi även planerade vår mys-pyssel kväl imorgon. Vi tänkte pyssla och fixa med julkort och även lite andra grejer. Och förmodligen blir det lite slingor i Gabriells hår, det ska bli mysigt! Och ikväll har jag också ganska fullt upp, tvättstuga är det som gäller nu och senare blir det att gå hem till Isabella och ha lite myskväll. Ska även försöka fixa några saker innan jag åker dit.

Helgen visade sig bli en toppen helg. Det var jobb i fredags för min del då jag även fick veta att Lördag skulle jag få vara ledig om jag ville. Och jag ville det eftersom senast jag var ledig fredag eller lördag var ett bra tag sen. Så jag och Lalla bestämde oss för att parta till lite och tillslut blev vi ett stort gäng som hade riktigt roligt Kvällen slutade på Stattshörnan för min, Jennifers och Alexandras del och vi hade riktigt roligt.

Nu tänkte jag nog ta och ha ett litet fotbad för fötterna och pyssla om mig själv lite med nagellack och så vidare.


Lördag

Igår var det Fredag den 13:onde och ja det märktes på jobbet. Jag själv märkte inte av det men på andra såg man att kvällen/natten inte var den bästa. Att jobba igår var roligt även fast att jag var väldigt rastlös och var då tvungen att retas med ordningsvakterna. Tiden gick ganska fort ändå så jag ska inte klaga. Fick även veta igår att en annan tjej gärna ville jobba istället för mig inatt och jag blev bara glad, en ledig kväll på helgen är jag väl ändå värd, efter ungefär en och en halv månads jobb fredag och lördag.

Imorse vaknade jag av klockan och att jag hade två missade samtal av Hakim och fick nästan panik att jag missat att klockan hade ringt men så var inte fallet. Jag klädde på mig och begav mig sedan mot busstorget för att ta Zorro och vara hundvakt eftersom Hakim skulle bort och min syster jobbar. Så hela förmiddagen har jag lekt och kikat på film osv med Zorro. Blir troligtvis promenad med Zorro och annat bra sällskap. Senare har jag inte planerat så noga men eftesom kvällen är ledig från jobb för mig så hittar jag gärna på något roligt!

Blev tyvärr inte något besök hos min bror för att fira lilla Noah, som förövrigt på bilden är jätte liten, det var ganska tråkigt eftersom jag sett fram emot att få träffa dessa underbara små barn.


Noah och jag för ett bra tag sen.


2012



"Filmens handling kretsar kring en forskare (John Cusack) som öppnar en portal till ett parallellt universum och får kontakt med sin dubbelgångare i ett försök att stoppa jordens undergång som förutspåtts av Mayaindianerna. 2012 är enligt sägnen det år då jorden kommer drabbas av upprepade naturkatastrofer i form av vulkanutbrott, orkaner och smältande glaciärer."



Bra dag med mina käraste vänner

Idag har jag haft en bra dag med mina kära vänner. Dagen började med att jag vaknade och det var nog inte den bästa morgonen, varför vill jag inte gå in på. Iallafall så duschade jag och fixade mig för att sedan gå hem till Isabella men innan jag ens kommit över torget träffade jag Jennifer och co och bestämde mig då för att vänta på Isabella nere på torget. Jag satt sällskap med dom när de åt och det var trevligt att få prata och umgås med dom ett tag. Efter detta blev det biblioteket, fråga mig inte varför. Jag och Jennifer fixade bland annat ett varsitt lånekort så nu blir det bibblan emellan åt för oss, rätt mysigt faktiskt.

Senare kom Isabella och vi tog en kaffe på Wendys och snackade skit och efter det gick vi hem till henne och spelade bland annat kort, inte så ofta man för det faktiskt så det uppskattas när man väl har tid och ork att spela.


Klippa lugg igen eller inte?


Måndag

En skön dag som start på veckan! Jag vaknade upp och somnade om ett par gånger sen begav jag mig hemåt eftersom jag hade tvätt tiden som vanligt en gång i veckan. Väll hemma plockad ejag ihop tvätt och lämnade ner till tvättstugan. Under tiden som tvätten tvättades så hade jag fotbad och lite manikyr, vilket var skönt. Och efter att ha tvättat allting var det dags för att stryka och sedan blev det soffan för min del.

Efter att ha sovit ett tag ringde Caroline mig och ville komma över en stund och det gjorde hon. Blev lite prat om allt möjligt och de som hänt nu sen vi sågs sist, dvs i Lördags när vi jobbade tillsammans.

Snart är även en kryssning inbokat på mitt schema för December och det känns bra.


Kalas för Noah på Lördag.


Influttningsmys

Idag gick jag upp klockan 05.45 för att möta upp Hakim vid busstorget och för att sedan vara hundvakt åt Zorro eftersom Hakim skulle till jobbet och min syster redan var på jobbet. Det tog verkligen emot att gå upp så tidigt måste jag säga. Jag som sover precis hur länge jag vill på mornarna än så länge, det var verkligen ovant. Jag och Zorro gick sedan hem till min syster och Hakims lägenhet och jag åt lite frukost och satte på en film som jag sedan somnade till, jag älskar verkligen att somna till film, det är å skönt. Och vaknade sen utav att min syster kom hem vid 10.30.

Snart tänkte jag hoppa in i duschen för att fixa mig lite och sen åka iväg mot Västerås där jag, Madde och Mathias ska ha lite inflyttnings mys men god dricka och bra sällskap utav varandra. Jag ser verkligen fram emot det, jag trivs så himla bra i deras sällskap. Det ska bli riktigt trevligt :)

Jag sover kvar där imorgon för att sen ta bussen till Enköping och möta upp Alexandra vid bussen. Vi blir hämtade utav pappa, syster, Hakim och Zorro och sen beger vi oss med full bil mot Norrtälje, där mamma bor ungefär och hälsar på. Och senare blir det jobb för min del.

Jag och Madde i Thailand.


Jag och Mathias i Thailand.


Godmorgon

Inatt har inte varit en bra natt. Jag har haft jätte ont i min arm där jag tog svininfluensa sprutan igår, jag har inte kunnat sova på den armen, på den sidan alltså. Och jag som vrider och vänder på mig hela natten lång, så jag har vaknat x antal gånger pga att jag råkat lägga mig åt det hållet, ajaj.

Nu ska jag iallafall alldeles strax cykla iväg mot bussen som tar mig till Västerås där jag ska hjälpa Madeleine med flytten. Hon har äntligen fått lägenhet, det är kul. Då kanske jag till och med åker till Västerås oftare och hälsar på. Ska bli kul att träffa dom eftersom det tyvärr inte blir av så ofta.


Michael Jackson- They don´t really care about us






Godkväll!

Nu börjar jag bli lite trött så det blir nog sängen för mig alldeles strax. Känns lite skumt att sov hemma inatt eftersom att jag inte gjort det på ett par dagar men skönt ska det absolut bli. Idag har jag faktiskt varit och tagit sprutan för svininfluensan även fast jag inte planerat att göra det. Men jag läste lite på internet idag och förvånad och lite rädd som jag blev så stod det att de som har problem med astma är en utav riskgrupperna för svininfluensan. Jag sa åt pappa ganska omgående och vi åkte ner till sjukhuset och tog sprutan vilket gick väldigt snabbt och smidigt, jag fick fylla i ett pappersformulär och därefter sätta mig i kön och vänta på att turen skulle bli min. Efter detta så gick jag upp på torget här i Enköping och kikade runt lite överallt i väntan på att jag skulle träffa min vän Caroline på en kaffe och snacka strunt. Och det gjorde vi, jätte mysigt har de på Wickmans nu måste jag säga, jag stormtrivs där! Och sen efter det här så var det dags för mig att traska hem men det blev en liten promenad med min syster, Hakim och Zorro och därefter hem till dom och äta mat, spela lite tvspel och till sist läsa skvallerblaskor. Och sen hamnade jag här efter att ha haft ett trevligt samtal och en kopp te.

Nu tänkte jag faktiskt tvätta av mig sminket och sätta på mig pyjamasen och krypa ner till sängs framför tvn och somna gott. Godnatt på er =)


Dags för vinterjackar alldeles snart, antar jag.

Jag och Caroline för snart ett år sen.