Lördag

Idag är det Lördag och jag har städat hela dagen tills nu, jätte skönt att få det gjort. Och snart ska jag hoppa in i duschen för att sen gå ner mot stan och sitta på småprat och plugga lite men även äta, gottis! Vid fyra ska vi på sminkkurs, jag, Astrid, Jennifer och Malin. Det är faktiskt roligt, efter det går jag och Astrid ner och solar och sen hem och duschar och fixar. Sen blir det myskväll med alla tjejerna :)

Igår blev det ett oväntat biobesök för min del. Jag kollade med Marta, Astrid och Gabriella och vi såg Män som hatar kvinnor och jag säger bara att det är bland de bästa filmerna jag sett! Ni måste se den, hur bra som helst verkligen var den. Jag som alltid annars somnar när jag kollar bio eller överhuvudtaget kollar på film var pigg från början till slut av filmen.





Nothing last forever, Im sorry I can´t be perfect!

Torsdag

Idag är det torsdag och jag har varit på praktiken för första gången på lääänge eftersom jag varit så sjuk sista tiden. Det var riktigt kul att komma dit faktiskt. Och ska dit imorgon med såklart. Och efter får vi se vad som händer, vet inte än. Något kul hoppas jag. Igår var det en mysig kväll, jag och Daniel lagade mat eftersom vi var själva hemma sen kollade vi på film och sådär. Idag lagade vi också mat, kyckling, ris och sås blev det, namnam.

Nej nu ska jag plocka ut diskmaskin och sen stryka, Puss!



Ni gör så mycket av att bara finnas, ni är bäst! <3

Snart läggdags

Snart är det läggdags för min del. Kände bara att jag var tvungen att sätta mig här ett tag och varva ner. Ska kolla på tv strax och somna till det, älskar det! Idag har jag varit iskolan som sagt och efter skolan gick jag direkt till småprat och satt där jätte länge, jag hjälpte dom faktiskt at stänga lite, så länge var det. Men jag pluggade och gjorde klart en uppgift så det var bra. Sen gick jag hem och tränade med min boll och nu sitter jag här.

Imorgon blir det skola och efter det åker jag till Västerås, till Daniel. Där jag blir kvar ver natten. Då blir det nära till praktiken nästa dag, skönt. Kan gå upp sent då, och då kan man ju hoppas att jag blir piggare över dagen än jag varit under den här veckan. Vi ska kolla på antingen Bedtime stories, Yes man eller Benjamin Button, jag tror det blir bedtime stories, den verkar jätte bra!



Här hittade jag massa bilder på mig som Astrid lagt upp!












Skola

Sitter iskolan just nu och vi har lunch, nästa lektion börjar 12.50, jätte skönt! Det är verkligen skönt med så lång lunch. Igår blev det en plugg dag hemma med Anna, eller ja det var så sagt iallafall. Vi pluggade en del men sov mestadels utav kvällen. Och det behövdes kan jag säga, det var så skönt. Idag blir det ytterligare ltie plugg dag, men efter skolan går jag först till småprat och sitter ett tag. Kanske blir det plugg där tillochmed, skulle vara skönt att bli av med det. Så vi får se när jag kommer hem därifrån. Tänkte att jag skulle hinna med att gå ut och gå också och träna lite med min boll men vi får se hur det blir med det, men skulle vara bra om jag hann!


Sitter och pluggar lite svenska och valde denna dikt att ha till ett litet arbete, bra att få det gjort nu iskolan där jag kan skriva ut.

Bland miljoner stjärnor
så är det ändå du
som är ljuset i mitt liv.
Miljoner stjärnor
och du som strålar klarast
är allt jag ser.
Stjärnor
nästan lika vackra
som dig.



Fredag

Just nu sitter jag hos min bästa vän, Alexandra. Jag sov här inatt eftersom att allt inte blev som planerat igår. Men det här var nog bara bra, då jag får mer tid med mitt hjärtegull! Idag får vi se vad som händer, vet varken ut eller in. Antingen hem till Enköping eller ut på lite äventyr kan man säga, hehe.

Igår hade jag iallafall en jätte trvlig dag. Tog 10.45 bussen till Bålsta och mötte upp mina änglar, Alexandra och Rebecca och vi satt och väntade på tio över pendeln som skulle ta oss in till stan. Medans vi satt och väntade kom Minea och hon var med oss resten av dagen. Vi fikade med min syster som vi mötte upp när vi väl kommit fram. Satt ett tag och sen gick vi och kikade i affärer. De köpte lite kläder osv men inte jag eftersom pengarna inte räckte till. Hem åkte vi ganska sent men dagen gick fort endå. Vi kom hem till Bålsta och gick till Bifrost och tog en öl, hehe. Vi kände för att efter en lång dag bara sätta oss ner och prata lite skit. Och efter detta handlade vi nudlar och åkte  hem och åt det och popcorn, namnam.

Nu sitter Alexandra och pluggar, duktiga hon! Och jag sitter här och gör ingen nytta alls. Snart tänkte jag nog göra iordning lite att äta medans hon pluggar och sen hoppa in i duschen och sen fixa mig, man vet ju aldrig vad som kan hända idag! :)

Pusspuss!


<3

Jag vill att du ska veta att du är den som står mig närmast, du är den som vet mest om mig. Du har stått vid min sida ända sedan vi från första gången träffades, du har ställt upp på mig alltid alltid alltid, likaså jag för dig. Det jag känner för dig är något speciellt, du är något speciellt. Även fast vi inte är pojk- och flickvän så kommer du alltid ha en speciell plats i mitt hjärta. Du kommer alltid finnas i mina tankar. Allt det vi upplevt och haft tillsammans är inte något man bara glömmer... Jag hoppas du någon gång läser det här, för det kan vara svårt att bara säga det. Du är min närmaste och min bästa vän och jag älskar dig av hela mitt hjärta och kommer alltid göra det, för aldrig i hela mitt liv har någon stått mig så nära som du gör och det du gjort för mig har aldrig någon gjort.

Ab imo pectore


Onsdag

Onsdag och ungefär halva lovet har gått, räcker det verkligen med en vecka? Knappt! Iallafall så har den här dagen varit lite av en stress dag men det har gått bra endå. Nu har jag tvättstuga så är hemma, var precis och hängde upp lite tvätt. Efter att jag är klar med tvätten tänkte jag åka ner med pappa och sola (pappa ska bara skjutsa) sen går jag nog en sväng till småprat och sitter och sen hem igen och packar lite granna och sen bums i säng med tanke på att jag ska upp redan klockan 08.00 för att fixa och sen åka till läkaren och sen vidare till Bålsta och träffa systrarna Gustafsson och sen vidare in till sthlm.

Nu tänkte jag tillaga lite mat innan jag blir alldeles för hungrig, pusskram <3


Tisdag

Snart ska jag hoppa in i duschen och fixa iordning mig lite och sen iväg ner till småprat för att sitta lite och sådär eftersom jag efter att Astrid slutat praktisera gå hem till henne. Astrid slutar vid nio så jag hoppas jag får lite sällskap, kanske får ner med Isabella, vi får se :) Vad jag och Astrid ska hitta på sen får vi se, vi tar det som det kommet helt enkelt. Jag sover kvar hos Astrid övernatten, mysigt! Och imorgon måste jag hem lite senare för att tvätta och så kommer förhoppningsvis Anna till mig och även då blir det lite myskväll!

Och sen kommer den efterlängtade Torsdagen, det kommer bli spännande!


Nu ska jag hoppa in i duschen, så puss! <3



Jag saknar mina, skatter! <3


Hosta och hosta och hosta

Det är så himla jobbigt, jag hostar och hostar och det tar aldrig slut. Ni vet rethosta fast när jag hostar gör det hur ont i halsen som helst? Usch, jag vill bli helt friskt så jag kan träna och sola och göra allt sånt. Vi får se när det blir av. Jag har i princip bara suttit hela dagen, det är skönt eftersom man vilar ut sig så himla mycket utan att man tänker på det. Jag hade tänkt och bara ha en hel dag med mig själv, kanske redan skrivit det men då får ni läsa det igen helt enkelt. Ikväll hade jag tänkt att ta med godis och cola upp till min systers lägenhet och bara gotta mig och kolla på Beck som kommer ikväll, mysigt!





Söndag

Det har bara blivit mindre och mindre inlägg på sista tiden och det beror på att jag inte är hemma någonting alls nästan om dagarna eftersom jag flänger runt och gör olika saker. För det mesta är jag med mina vänner. Jag har iallafall varit sjuk nu de senaste dagarna, låg i 40 graders feber i Torsdags så jag blev hemma Fredagen för att ta det lungt. Och Alla Hjärtans Dag spenderads med mina kära vänner, Astrid och Bella på dagen och Astrid och Gabriella på kvällen. Blev chips dipp och mys till Melodifestivalen. Martin kom öven över ite senare och var där med oss men då var jag förmodligen inte så social för jag låg och halvsov, så jag gick hem istället och kollade på Bruce den Allsmäktige och somnade på soffan till den, jätte mysigt faktiskt.

Iveckan får vi se vad som händer, lite planer har jag men får se vad som blir av, kommer nog bli en riktigt bra vecka :)

Nu tänkte jag ta mig ett fotbad och ha mysigt etttag, PUSS <3



Här är förövrigt några bilder från ett tag sen!




Onsdag

Sitter just nu iskolan och väntar på att vår dans ska börja, 13.00-16.00 ska vi danska polka, vals och allt vad det nu är. Får se hur kul det är, eftersom att jag har ont i halsen så ska jag försöka ta det så lungt som möjligt. Efter detta ska jag duscha och fixa och sen ta bussen till Västerås där jag ska bli lite firad med tanke på att jag fyllt år, ska bli mysigt. Efter det åker jag hem och kanske lagar mat, vi får se om jag behöver matlåda till Torsdag eftersom vi ändå ska vara på Mälardalens högskola.







Nej nu ska jag kila iväg och dansa!

Söndag

Idag är det Söndag och jag har inte skrivit på ett bra tag, känns det som iallafall. Har inte tiden att sätta mig här på helgerna. Helgen har iallafall varit riktigt rolig, mysig och underbar. Massa roliga saker har hänt osvosv.

Imorgon ska jag och Astrid sätta igång med träningen igen eftersom vi lagt de på is ett tag. Bella och förhoppningsvis Jennifer följer med, vi får se. Efter blir det till att bara ta det lungt för att orka nästa dag. Denna vecka jag väl inte riktigt planerat vad jag ska hitta på, jag tar det som det kommer. På fredag ska dock Caroline ha sitt 18 årspartajj och det ska bli riktigt riktigt roligt, ser verkligen fram emot det!


Har inte så mycket mer att skriva känner jag, puss <3





Torsdag

Idag är det Torsdag och jag har varit på praktiken och det gick bra. Dock lite segt eftersom jag får lätt huvudvärk där. Men jag klarade mig. Imorgon är det praktiken som gäller igen och efter det fika med min syster osv. Träffar antagligen pluttarna på kvällen också, jag vet inte riktigt hur kvällen slutar men det visar sig. Lördagen spenderas hemma hos Becca där vi ska fira oss. 90-tals tema, någon kändis ska man vara och det ska bli roligt. Jag och några till ska vara tjejerna rån Spice Girls, och jag är Emma :) Det ska bli riktigt roligt faktiskt.
















-Jag smälter!

Min födelsedag

Sitter iskolan nu och idag är det faktiskt min födelsedag, känns inte riktigt som om det vore det men det känns bra endå. Även fast 19 år inte riktigt är något speciellt så är det bara kul att fylla år. Nu har vi precis varit och ätit lunch och ska om ungefär en halvtimme åka till Uppsala för att gå på en mässutbildning och klara där är vi ungefär halv fem så jag tänkte att senastsenast är vi hemma i Enköping igen, och där ska jag fika med mina pinglor på en fika, myspys! Jätte glad att jag får träffa alla er idag :)


Nu ska jag kila, pusspuss :)





Nu är jag 19 år!

Måndag

Nu har det inte blivit mycket skiva här i bloggen på flera dagar, men det är för att jag haft väldigt mycket att göra. Men nu hinner jags kriva några rader! Helgen har varit bra, i Fredags blev det studentfest på Joar och förfesten hölls hos Nathalie i min klass med några från klassen, jättre trevligt var det verkligen. Sen åkte vi ner och gick in på Joar och där träffade jag Astrid och Bella som pirater för första gången. Vi hade väldigt roligt men jag försvann titt som tätt enligt dom. I Lördags blev det tjejmiddag hemma hos Astrid, jätte trevligt. Kul att alla som var där var där. Senare åkte vi dock in till ENköping och det blev lite strul men det löste sig tillslut. Efter detta var det bara att gå hem och sova. Och igår vaknade jag upp, åt en mysig frukost och senare fixade jag mig för att sedan jobba klockan 13.00 till 16.00, det gick också bra.

Och idag är det Måndag och just nu har vi UF iskolan men har inte mycket att göra just nu. Imorgon åker vi på mässutbildning och därför kan vi inte riktigt planera något nu innan den. Imrogon iskolan har vi inte alls så mycket lektioner, vi har bara en faktiskt och det är ju skönt, PLUS att det är min FÖDELSEDAG imorgon, hur kul som helst, 19 år redan. Känns konstigt!



Lite bilder från i Fredags: