Fredags eveningen!

Kvällen var så bra som den bara kunnat ha blivit, jag hade verkligen super kul! Det började med att jag fixade iordning mig här hemma och gick till Astrid efter det och tog en öl på balkongen :) hur skönt som helst. Sen gick vi ner på stan och mötte Bella och så gick vi till Viktor och där var det jätte kul må jag säga! Världens största balkong, jag lovar! Man skulle typ kunna ha en fest där, så stor var den! Och fint var detär också, så jag storm trivdes! Sen var vi där ganska länge och gick till Baltar (eller ska jag säga Balder ;))ungefär vid tolv skulle jag tippa på. Där var det så himla kul verkligen! Det är så kul när nästan alla man känner är på ett och samma ställe på samma stund, jätte kul verkligen. Men där nere var det föör varmt! Svetten nästan rann när man dansade där, och ändå hade jag bara mina jeansshorts och enmin tubtop, bilder från igår kommer senare om ni undrar!

Men de stängde Baltar vid ett tror jag det var, och då gick vi vidare till Joar, och det var en mycket snäll man som gav mig lite pengar så jag kom in, orkade inte gå till bankomaten och ta ut, hehe! Så iaf dansen fortsatte där inne, i någon timma skulle jag tro. Snipp snapp snut och sen var den kvällen slut!
Måsbara säga till alla som var där, Tack för en underbar kväll!

image102



Här är shortsen jag köpte igår!
Och en bild som man ser lite vad
 jag hade för kläder igår!

Fredag!

Nu ska jag snart cykla och möta Astrid eftersom vi ska ner till Klosterparken och sola, jätte skönt! Klockan 11 har jag prov och måste därför ner till skolan, och halv ett börjar en lektion som jaghar men den varar bara i 40 minuter, I think! Och då går jag tillbaka till Klosterparken och solar med några sötisar :)
Senare går jag hem för att fixa iordning mig osv. Sen går jag väl kanske hem till Astrid, jag vet inte riktigt vart v ska hehe men Astrid lät bra! För att senare gå ut och ha kul :)
image99


Önska mig lycka till på provet, detta är mitt tredje omprov!

Citat eller liknande!

image98

Någon som har något bra citat eller liknande som skulle passa på mig,
jag ska nämligen tattuera något liknande i nacken :) Kom gärna med förslag!

Härligt!

Har inte blivit mycket skrivande nu eftersom jag har varit ute i det fina vädret så mycket, det är ju helt sjukt hur man kan vara på så bra humör hela tiden bara för vädret!

Igår åkte jagh ju hem till min baby och det visade sig att vi skulle åka u tmed båte, hur härlig som helst i den här värmen! Iallafall så var vi ute riktigt "sent" och det tar verkligen på kraferna att vara ute sådär i solan, var helt slut när jag kom hem, så somnade bra iaf! Vi ska åka ut med Börjes (babys farfar) båt på söndag,  vilket jag verkligen ser fram emot! För de har en stor båt där man kan ligga flera stycken och sola där fram på båten :) Så åker vi och hämtar Mathias, Adde, Fanny och Jossan med båten på en ö där de vernattat så de också får följa med, kommer bli jätte mysigt med grillning, solning och bara umgås! :)

Idag så har jag varit iskolan först och det var helt okej, bortsett från att jag fick IG i foto kursen bara för att jag fått IG på ett prov, ganska störande! Sen gick jag och Anna upp mot stan och uträttade några ärenden, och så hittade jag en kjol på JC för bara 75 kronor! Allt var på rea så jag passade på att gå dit och kika
! Sen gick vi till Papillon och fikade lite och träffade Linda och umgicks. Sen upp på stan igen oh satt i solen en stund, och sen åkte jag hem för att sola och plugga!









Bilder från igår!

Onsdag!

Godmorgon godmorgon!
Sitter iskolan nu och har håla till fem i elva. Skönt men ändå inte, skulle bara vilja ha alla lektioner nu och sluta tidigt. Menmen det är som det är. Vi har ändå bara två lektioner kvar så. Sen ska jag hem till mig älskling! Har saknat honom så himla mycket, jag är som nykär! Ska bara mysa hela dagen/kvällen i det härliga vädret kanske?


Jag saknar dig så mycket.

Härliga väder!

Jag har kollat lite och har märkt att det kommer vara jätte bra väder hela veckan och heeela helgen!
Så ja den här helgen kommer bli lyckad tack vare allt bra väder!

Fredag: Sola kanske nästan hela dagen med Astrid, senare gå till Olearys på någon öl och senare till Baltar!
Lördag: Jag och min baby ska bara ta det lungt, och förmodligen sola. Mysdag helt enkelt!
Söndag: Gå i Västerås stad med älskling, jag tänkte leta efter en klänning som jag kan ha på älskling student. Och kanske kolla om jag hittar något annat fint såhär innan sommaren :)

Älskar verkligen vädret.

Tisdag!

Har inte skrivit något idag, har bara inte blivit av eftersom jag knappt suttit vid datorn.
Idag så har jag varit iskolan där det inte alls hände mycket, jag fick en genomgång på traktamentet som jag ska ha på fredag, mitt tredje omprov på just det. Jag förstår inte, det sätter sig inte i mitt huvud! Men får försöka göra allt jag kan såklart! Vi ändrade även idé på UF, jag kanske ska berätta lite vad UF är för någonting, UF är en förkortning på Ung Företagssamhet och man har ett liten företag (ett riktigt) genom skolan dådå. Man ska komma på någon produkt man vill sälja under ett helt år osv. Man åker på mässor och visar upp produkten och så, så det är ju en jätte rolig grej. Vi har inte riktigt bestämt oss för vad vi ska sälja ännu men det kommer, vi har våa smarta ideér!

Efter skolan så cyklade jag hem med min syster och vi gick ut och gick med pappas kompis hund, verkligen en härlig hund. Sen lämnade vi hem henne eftersom hon har så mycket päls, och det kanske kan vara jobbigt i den här värmen och för att jag tror att hon inte orkade gå längre p.g.a värmen d.v.s. Sen efter det så gick vi ut och gick på riktigt vår lilla runda som vanligt. Sen hem och åt och nu sitte jag här. Ska snart ner till tvättstugan eftersom, att jag har tid idag!

Imorgon bär det av till min älskade pojkvän, wiiho! <3


Mysdag!

Nu för ett tag sen kom jag hem, efter att ha ätit på Kakelugnen med Astrid, en nacho de luxe blev det, super gott! Vi satt och pratade om allt möjligt och bara tog de lungt, sen påväg upp mot stan så träfade vi på Bella så vi gick med henne till Papillon och satt där i några timmar, hihi och bara tog det lungt, det är mysigt!
Sen efter många timmars snicksnackade gick jag upp på stan för att handla lite, blev mjölk, fil, mackor och flingor. Intressant va? ;) Och nu så är jag hemma och pratar med min underbara baby! <3

Ska gå och lägga mig och kolla på tv och mysa med mig själv snart!
Godnatt <3


Härligt!

image83
Sommar!

...

För det första, Vad har jag gjort som får dig att tro och känna att du gör fel hela tiden? Jag förstår inte, jag har inte gjort någonting alls, jag har varken gjort eller sagt någonting dumt så jag förstår inte varför allt blir mitt fel? Någon som kan förklara. Det är lite jobbigt att veta att jag inget kan göra.
För det andra så har jag aldrig gjort eller sagt något dumt så jag förstår inte var allt kommer ifrån?

Måndag!

Jahapp, då har man i princip slutat för dagen.
Imorse vaknade jag bredvid min älskade pojkvän av klockan som ringde och jag ville verkligen inte gå upp eftersom jag hade så mysigt och min älskling låg där så himla söt och sov. DU ÄR BÄST!
Men det var bara att gå upp och äta lite och hoppa in i duschen och fick sen skjuts till skolan av babys pappa, tack:)

VG i både näthandel och turism har jag, fick veta det alldeles nyss, det är kul.

Nu får jag sitta här i ett tag och vänta på att jag ska gå upp till sjukgymnasten för att träna lite och sen till Astrid som sagt och umgås lite <3


Fredag ska bli kul!

Söndags kväll

Nu sitter jag äntligen hemma i soffan och äter mackor, så gott!
Det blev kalas idag ändå, vi var över ett tag och fikade pratade och grattade. Sen gick jag och baby till affären och handlade lite. Vi kom hem, myste och pratade lite. Senare åkte vi till hans träning, brukar inte följa med men gjorde de nu eftersom jag ville inte vara helt själv hemma. Vi hann även med en liten tur med bilen efter träningen, mys att åka bli på kvällen! :)

Imorgon är det skola och sen sjukgymnasten efteråt. Jag hade tänkt att sluta att gå dit och istället börja träna hemma, känns som om deras tider kraschar lite med skolans så. Efter sjukgymnasten bär det av hem till Astrid förmodligen. Eller ja jag ska träffa henne iallafall! Nu ska jag fortsätta äta mina mackor och mysa framför tv:n sen blir det till att sova!

Nattinatti!

Tvättid

Idag har varit en ganska skön dag. Vaknade imorse och kollar ut genom fönstret och det är hur fint väder som helst, härlig start! Jag och baby gick upp och åt frukost osv. Efter det gick vi ut och gick rundan som jag brukar gå, vi tog även med hunden, vilken han blev väldigt glad över, söt hund!

Nu är vi hemma hos Stefan och tvättar vilket är ganska vanligt att vi gör på söndagar, ganska mysigt faktiskt när man gör det tillsammans. Tvättiden är håller på till fyra och sen kanske vi går över till Daniels pappas mosters dotters pojkvän och fikar, hehe lite långdraget kanske menmen. Eftersom han fyller år idag :) Grattis!
Något mer är väl inte direkt planerat, kanske en sväng med båten senare hörde jag något om, får se. Älskling har träning ikväll så blir väl en hemma kväll framför tv:n med hans pappa.

Du är underbar.


Sådärja!

Nu har jag tvättat fönstrena i hela detta hus! Guud vad duktig jag är! Kanske ska säga att jag är hemma hos min baby fortfarande. Ville vara snäll och hjälpa till lite, och det visade sig faktiskt vara ganska kul :)

Annars så har jag inte gjort mycket alls, kollat på lite när baby och hans pappa hållit på lite med hans bil. Annars har det varit helt lungt. Just nu sitter jag och väntar på att älskling ska komma in så vi kan duscha och fixa iordning oss eftersom vi ska ut och äta ikväll, mysigt!



Bästa vän!

image80
En bäst vän är den som vet allt om dig men som fortfarande älskar dig.

Härliga Lördag!

Idag är det lördag och det är hur härligt väder som helst! Så himla skönt. Jag tänkte att jag går ut och går en sväng, behöver rensa hjärnan för mig själv, och på samma gång tänkte jag ta med hunden så han också får en liten prommis.

Igårkväll blev det som jag önskade dock inte precis som jag vile ha det, vi var hemma och kollade på film, Svensson Svensson blev det :) Rolig är den. Men jag somnade som vanligt snär halva filmen gått så vi gick och la oss istället.

 Vaknade imorse av att baby glömt stänga av väckarklockan så vaknade av den TVÅ gånger. Men somnade ändå om igen men vaknade sen av att han sa att han var hungrig, förstår faktiskt inte varför han säger det när jag sover, hm? Förövrigt idag vet jag inte vad som händer, lägger väl mig och solar efter promenaden och sen får vi se.

Det går inte, det vet du.

Hemma

Nu kom jag hem till min älskling. Vi var och köpte godis och Daniel var in och beställde blinkers till sin bil. Åh ska bli så himla gott med godis sen, har hållt mig hela veckan p.g.a att jag vill hålla formen och inte förvärra tänderna i min mun. Men jag ska vara ärlig, har redan tjuv ätit några godisar! Ikväll ska vi bara vara hemma och äta godis och kolla på film och bara mysa och ta tid för varandra hoppas jag för orkar verkligen inte göra någonting. Skönt med en myskväll!


En bror är inte bara en bror för ett år eller två. Han är en vän för livet.

Inget att göra

Nu har jag haft provet på alternativ medicinen, det känns lite bra iallafall. Svarade på de flesta frågor, kanske hoppade över 3-4 frågor så hoppas jag får G för det påverkar mitt betyg. Förövrigt har jag inte gjort något, har håla till 12.15. Och då har vi bara en liten lektion som har med UF att göra och efter det har jag håla igen och sen har vi Praktiskt Marknadsföring och sen slutar jag, och då ska jag hem till min baby!! Har saknat honom så mycket nu den här evckan, och det kommer bli jätte mysigt, jag älskar dig <3


Fredag!


Nu ska jag strax åka ner på stan för att möta Anna och sen ha Alternativ medicin, där jag har prov! Har bara läst igenom någongång, så det går väl som det går. Önska mig lycka till, det behövs! :)


image79

Åh vad jag saknar!


image78Du är en underbar person!
Kommer aldrig glömma vår lilla tripp till Göteborg, det var kul. Du, jag och Daniel i ett rum, haha stackars mig! Vi har haft så kul måste jag säga. Jag saknar allt som varit, och jag längtar verkligen tillbaka. Allt har bara försvunnit känns de som, vi är inte som vi var då. Du förstår nog inte hur jag känner, du kommer nog aldrig förstå hur mycket det här tär på mig. Jag förstår bara inte. Varför är det såhär? Jag vill inte ha det såhär, vill du det? Du är som min lillebror, på riktigt, men vet inte vart allt tar vägen. Jag kan inte bestämma hur du känner eller hur du vill ha det. Men jag kan säga att för mig är du guld. Att allt blir precis som förut står högt upp på min önskelista!
Mathias, jag älskar dig! <3


Jag fick Godkänt!

Idag efter skolan så gick jag hem, och när jag kom hem så pratade jag lite i telefon med min baby sen kom jag på att jag ville sola idag också, så försty gig ut och gick en promenad ett tag för att försöka komma i form och sen cyklade jag till Meddo där jag fick vänta ungefär 50 min på att det skulle bli min tur, och det var ganska tråkigt. Men jag soade iaf och nu kom jag hem. Har packat lite eftersom jag ska till baby och vara där hela helgen, mys! Jag önskar att alla hade en lika underbar pojkvän som har jag, då skullla vara glada! <3



Åhh jag är så glad, jag fick G i Matte A, jag svarade på två frågor som min lärare ställde och svarade rätt också fick jag G :D! Är så skönt att bli av med matten nu alltså. Så nu kan jag putsa ut när det gäller det iaf.




Matte

Sitter här och väntar på att min matematik lektion ska börja, eftersom jag fortfarande har det, för att jag fick några poäng under G på matte nationella. Men what ever, jag ska iaf få svara på några frågor och bara jag får ett rätt så får jag G i matte A och det känns skönt. Det är bra med snälla lärare :)
Jag tror att jag nästan håller på att bli sjuk, hade en lite konstig känsla i halsen igår och har kännt av det lite idag. Men får väl hålla tummarna att jag inte blir sjuk.
 



Tack för att du altlid finns där vid min sida när jag behöver de som mest <3

Skolan!

Just nu sitter jag iskolan och gör inte mycket. Så glad över min fina blogg som Anna har fixat åt mig, Tack sötnos <3! Vi börjar vår lektion om ungefär en halvtimme då vi förmodligen bara får reda på våra betyg. Sen har vi lunch med äcklig fisk, blää! Efter skolan ska jag bara hem sen sk ajag nog ta mig i kragenoch gå ut och gå. Inte mycket annat planerat. Eller jo lite plugg måste jag pressa in! Prov imorn i alternativ medicin, som förmodligen inte kommer gå så bra.

Jag förstår inte, vad gör jag för fel?

Tar lite tid!

Bloggen håller just nu på att omdesignas :)