Söndag

Jag älskar söndagar! Då får man bestämma helt själv om man bara ska ligga hemma eller vara med sina bästa. Dagen började vid ungefär 11.30 då jag vaknade. Åt frukost, la mig och kolla på tv. Sen gick jag hem till Jennifer och Fregan där vi låg och kollade på tv. Busade lite och sen somnade alla tre en stund. Följde efter detta med Jennifer för att städa på stattshörnan och det är ungefär det jag gjort idag. Snart ska jag gå och lägga mig.

Imorgon blir det skola och efter simma och sola. Och efter det följer jag med Hanna hem så ska vi se Hollywoodfruar och jag stannar över natten, mys!


Jag sommaren 08.




Vattumannen 21/1-18/2
Praktiskt sett går inget som du vill,
men du lyckas hålla fast vid optimism och framåtanda trots det.


Jobb 22.00-02.30



Nu vankas det jobb. Ett stort och ett litet öga, bilder kan bli så knäppa!


Äntligen fredag..

skulle man kunna säga om man inte var just jag. Blir jobb fredag och lördag men får dock sova ut i två dagar så det ska jag vara glad för. Ska ändå bli ganska kul att jobba inatt. Den här dagen har varit lite upp och ner, väldigt mycket små strul fram och tillbaka. När jag kom hem hade jag rynkor i pannan för att jag varit lite små irriterad, haha. Hade gått och rynkat pannan utan att tänka på det! Jag har iallafall hunnit med skola idag, efter det blev det lunch med Jennifer på stattshörnan, lövbiff och klyftpotatis med bea. Så himla gott! Sen blev det en lång promenad och sen skulle jag och Hanna ner och simma men då visade det sig att de stängde för tio minuter sen när vi kom!! Så det blev bara en solning, han var snäll och lät oss sola =) Det var riktigt varmt! Det blir ett par till solningar nu så man får lite färg till nästa vecka.

Imorgon blir det förmodligen lunch med Heddy, sen ska jag även försöka hinna med att sola och simma, sen blir det till att cykla hemåt för att vila innan jobbet vilket jag inte hunnit göra idag så kommer bli en seg natt.


Grattis Daniel till ditt nya jobb, är så glad för din skull =)




Jag och två av mina bästa vänner. Gabriella jag och Caroline.






Vattumennanen 21/1-18/2
Du hamnar mitt i andras bekymmer och upplever
att ingen lyssnar när du vill lufta dina egna. Trist.

Jag vill inte se, vill inte höra

Dagen började då klockan ringde vid 08.15. Var tröttare än vanligt, kan vara för att jag sov en timme längre än vanligtvis. Var iskolan till tjugo i tio då jag träffade Hanna utanför. Vi hade sedan föreläsning fram till klockan 12.00. Sen lunch och sen en lektion efter och sen slutade vi. Då gick jag och Hanna och simmade och sen åt vi apelsin i bastun, så himla gott. Cyklade sen hem och bytte om och gick ut en promenad med Zorro som förövrigt var sjuk. Kennel hosta hade han (vet dock inte hur det stavas), stackarn. Vi mötte upp Jennifer, sen lämnade vi Zorro och vi gick hem till henne där Fregan var hemma. Senare gick jag hem, mötte min syster påvägen och följde med till Bålsta för att hämta Hakim och nu sitter jag hemma..

Nu blir det att lyssna på hög musik..






If you´re lost you can look and you will find me, time after time.
If you fall, I will catch you. I'll be waiting, time after time.






Vattumannen 21/1-18/2
Du längtar efter något nytt, kanske har du resfeber.
Vardagen känns tung och du saknar motivation.

Onsdag

Idag har varit en dag som alla andra ungefär, en bra dag alltså. Skolan började 09.00 som vanligt och vi fick gå lite tidigare så ungefär vid 14.00. Vi hade lite rollspels redovisning inför läraren då vi skulle ta hand om en patient som i detta fall var en i vår grupp, visade sig vara rätt kul. Efter skolan tog Hanna och jag vårat pick och pack och cyklade ner till badhuset där vi skulle simma, blev 30 längder. Inte så många eftersom jag tycker inte det behövs då vi ska försöka med att simma varje dag, eller rättare sagt jag ska inför nästa vecka. Efter detta cyklade jag hemåt för att fort byta om och sätta på mig mjukis kläder då jag och Isabella skulle ta en långpromenad i solen runt en stor del av Enköping. Såhär ska jag även göra imorgon (alltså simma och gå ut och gå) och alla de andra dagarna då det inte regnar, annars blir det bara simning.

Imorgon blev jag påmind av Hanna nyss att vi inte börjar förrens klockan 10.00. Och klockan 10.00 kommer det en demenssköterska förbi och ska ha en föreläsning vilket ska bli riktigt intressant. Få se hur det är i "verkligheten". Sen slutar vi klockan 14.10 och då blir det samma visa igen, först sola sen gå ut på en långpromenad.



Jag och Isabella sommaren 08 <3



Vattumannen 21/1-18/2
Om du omger dig med människor som du verkligen
tycker om så blir onsdagen riktigt lyckad. Annars inte.


.



Såhär såg jag ut i Lördags när jag och Jennifer var ute och partade =)


Jobb 22.00-02.30




Min lugg börjar bli för lång.
Iaf så blir det jobb inatt och partajj imorn! =)


.

Under ytan
Finns stora och små
Under ytan
Finns det skratt och gråt
Det finns mycket där som händer
Som vi inte kan förstå
Men vi hittar alltid svaren
Där i botten av oss själva
Under ytan

Jag vet, jag vet, jag vet att du finns där
Jag vet, jag vet, jag vet att du finns där
Jag vet, jag vet, jag vet att du finns där
Jag vet, jag vet, jag vet

Det skrattas och det skålas
Men slutar snart i kaos
Någon sparkar och slår en stackare där
Som är helt utan chans
Jag ser att ingen verkar bry sig
Och inte heller jag
Rädslan är för stor och stark
För att göra något alls

Under ytan
Skäms jag för mig själv
Under ytan
Bränner bilden mig

Jag vet, jag vet, jag vet att du finns där
Jag vet, jag vet, jag vet att du finns där
Jag vet, jag vet, jag vet att du finns där
Jag vet, jag vet, jag vet

Jag tänker på det ofta
Om det varit min egen bror
Då hade också jag förvandlats
Till ett monster utan ord
När jag ser all den ondska
Som vi människor släppt lös
Det meningslösa lidandet
Då har jag svårt att förstå
Att alla har vi varit barn
Och hjälplösa nån gång
Älskat utan gränser
Älskat utan tvång

Under ytan
Är vi alla små
Under ytan
Kan en god själ förgås





Sista chansen

Idag har varit en riktigt mysig dag! Blev en fika på tammerfors med Heddy, Kim, Filippa och Johan och efter det beslutade vi oss för att åka till Barkarby för att kika lite, fanns dock inte mycket men sällskapet och allt var trevligt. Påvägen hem åkte vi och hälsade på Kims och Heddys gamla hund, jätte fin var hon. Ikväll blir det partajj, sista chansen innan påsken är slut, blev ju jobb fredag och lördag, så nu gäller det. Kommer bli bra!

Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa och så vidare, ha en bra kväll alla underbara =)


Jag på vår balkong i Thailand 09.




Vattumannen 21/1-18/2
Du är riktigt irriterad på någon men struntar i
det och fokuserar på söndagens finare sidor istället.

I skolan

Sitter nu iskolan med Hanna bredvid mig. Vi ska börja på ett arbete om olika missbruk, och jag kommer förmodligen att välja att jobba om alkoholmissbruk. Vi fick precis veta våra resultat av proven vi hade i förra veckan, jag hade i både utvecklingsstörning och utsöndringar VG, känns bra. Måste bara säga, vilken tur att jag tog på mig gummistövlarna idag, det ös regnar utomhus!

Nu ska jag fortsätta arbeta om alkoholmissbruk!


Synd att jag inte tog med mig paraply!