Tisdag

Ännu en fin dag, dock började det regna nu. Vi hade en lektion idag, knappt det så det var jätte skönt. Jag och Anna gick efter det upp på stan för att kika efter kläder till mösspåtagningen som vi har på Torsdag och jag hittade en helt vanlig enkel vit tub klänning som jag ska ha på mig då. Köpte även en vit bh så det ser bra ut till klänningen både på  mösspåtagningen och studenten. Och det är ju så himla nära till studenten och jag håller på att bli galen för jag är så nervös och jag vet inte vart jag ska ta vägen! Men den dagen, åh vad den kommer vara bra. Jag ska träffa min moster och mina två kusiner som jag säkert inte träffat på tio år så det ska bli riktigt riktigt roligt! Iallafall så idag har jag även träffat Astrid och vi har suttit i solen och sådär, mysat!

Imorgon åker vi till Uppsala med vår klass till något handelsföretag där vi ska lyssna massor och efter det blir det kina buffé och det ska bli så gott!! Och sen åker jag hem och träffar mina flickor på en fika tror jag, mysigt eftersom att det var ett tag sen vi samlades och träffades!

Nej nu ska jag springa ner till tvättstugan!

En av mina pinglor <3


Måndag

Blir inte alls mycket skrivande nu såhär innan studenten mentänkte endå skriva ett par rader nu. En skön dag idag, slutade vid elva i skolan och efter det blev det bara att kika runt på stan, blev ett par jeans och kontantkort och senåkte Anna hem och jag mötte upp Astrid och vi gick och åt på Papillon och sen tog vi med kaffr ner till hamnen, mysigt! Sen satt vi i solen vääldigt länge. Och efter ett par timmar gick hon och tränade och jag solade och sen mötte vi upp Martin och Isabella också och satt och njöt av solen och åt piggelin och sen köpte vi en kanna öl på Olearys och satt och njöt av sista kvälls solen :) Väldigt mysig dag men mysiga personer.

Nu får det räcka, pusskram!


FÖÖÖÖÖR vi har bara festen kvar festen kvar festen kvar!!!!

<3


Det kommer aldrig kunna bli som då.. jag saknar det.


Torsdag

Dagen på praktiken har gått alldeles utmärkt, det har varit mycket kunder just eftersom vi har 20 % på hela sortimentet både idag och imorgon, så passa på! Efter praktiken åkte jag direkt hem för att byta om och sen möta upp Isabella och gå och sola. Det blev till att sola uppe på badhuset, väldigt varmt dock men det gick bra. Och efter det var det bara raka vägen hemoch laga matlåda till mig så jag klarar mig imorgon. Efter praktiken skulle jag egentligen ha träffat Daniel, men så blev det dock inte, tråkigt. Men vi ska ses en annan dag snart hoppas jag :) Så imorgon ska jag nog träffa mina hjärtan när jag kommer hem. Och ska sen sova hemma hos Astrid eftersom på Lördag ska vi upp och åka på studentkryssning!! Woho! Jag längtar så himla mycket, kommer bli så roligt!

Nej nu ska jag borsta tänderna och lägga mig framför tvn, godnatt <3


Jag har världens bästa vänner, och här är två av dom.

..



I don´t wanna know if you´re playin me, cause my heart can´t take it anymore..

Onsdag

Denna dag har varit helt okej, riktigt skönt med fint väder! Har inte riktigt hänt något speciellt, har varit i skolan och efter det gick jag och solade och sen träffa Bella. Vi satt på stan ett tag och sen åkte vi till donken med hennes mamma och Alexander, trevligt. Usch på mig som åt där när jag ska börja äta nyttigt. Iallafall så gjorde jag det. Efter det gick jag och Bella till skokanonen som öppnat här, fanns inte jätte mycket att välja på men jag hittade ett par skor jag ville ha. Älskar skor! Sen gick vi hem, och jag gick hem och bytte om och sen ut i skogen och gå min vanliga runda och sen träna med bollen, jätte skönt! Och sen lagade jag matlåda tills imorn på praktiken och efter det målade jag naglarna. Och nu sitter jag här och tar det lungt, ska snart lägga mig framför tvn och försöka sova eftersom att jag ska upp tidigare imorn och gå ut och gå, duktiga jag!

Efter praktiken imorn vet jag inte riktigt precis vad jag ska göra, gå ut och gå ska jag göra iallfall och träna men bollen. Sen blir det kanske solning med Isabella, vi får se :) Sen ta det lungt, kanske plugga lite..


Bättre får man leta efter <3

Sovdags!

Nu sitter jag här och ska direkt efter detta inlägg fixa min för sängen och sen lägga mig framför tvn, det ska bli skönt. Efter skolan idag träffade jag Isabella på småprat, vi sattoch pratade en stund och jag åt en grillat baguette, (min favorit, ät det där någon gång). Jennifer jobbade så hon fick tillbaka sina kläder jag haft hemma hos mig. Sen gick jag och Isabella vidare till Boulevard där vi träffade hennes Gabbe och hans kompisar, även Daniel var där. Satt där en bra stund faktskt men det var trevligt. Och efter det gick vi till Astrid en stund för att bara säga hej eftersom klockan hunnit bli så mycket, och hon kom hem senare än planerat. Och sen gick vi hem och jag gick direkt ut och gick min sträcka i skogen och sen upp till syster för att träna med bollen och sen hem och äta banan och sitta och slöa här. Imorse var faktiskt Daniel förbi här hemma hos pappa och det var jätte trevligt att träffa honom, pappa blev också glad eftersom att det var såpass länge sen han träffade Daniel, så det var en bra födelsedags present.

Grattis pappa på födelsedagen!

Nu ska jag borsta tänderna och krypa ner under täcket, godnatt!

Lite fler bilder ifrån balen:




Tisdag

Nu har det inte blivit av att skriva på huur länge som helst med anldeningen att jag antingen inte haft tid eller haft ork. Det går helt i perioder det där tror jag. Det har iallafall hänt en del saker nu sen senaste inlägget och det är bland annat balen (bilder nertill) och det var en riktigt rolig dag/kväll/natt. Jag gick med Niklas som jag står med på bilderna och det är jag glad för. Jag blev hämtad utav Viktor och Gio hemma hos mig på dagen och sen åkte vi hem till Niklas i Grillby och hämtade honom och sen till slottet där balen höll till. 15.50 skulle jag och Niklas kliva in i limousinen för att sen kliva av på slottets framsida där alla människor var och kollade på oss. Det togs bilder och allt vad det var. Och sen gick vi upp på trappan där ännu fler bilder togs och de sa vad vi hette och önskade oss välkomna. Efter detta gick vi till andra sidan för att bli fotograferade av en fotograf och sen fick vi ta oss ett glas champagne var. Sen blev det mingel och så, träffade mina sötisar Jennifer och Isabella en stund och sen fick vi vänta till halv sex för att komma in på slottet och påbörja middagen. Miiddagen, förrätten och efterrätten var helt okej. Efter middagen började festen då även baren öppnade, så då var det bara att sätta igång och det visade sig bli en jätte trevlig kväll :)

Här kommer ett par bilder som togs ifrån balen!