bla


-

Bloggen håller på att göras om.

Godmorgon!

Godmorgon på er!

Idag var jag tvungen att gå upp tidigt efter ett jobb pass som jag var hemma ifrån ungefär vid klockan tre inatt och det känns sådär att vara uppe, men det är självklart jag ställer upp för mina nära. Jag är nämligen hundvakt åt min syster och Hakim och jag tycker det är roligt så jag ska försöka att inte klaga om vad klockan är.

Mitt arbetspass igår gick lika bra som gången innan. Det är ett riktigt roligt jobb, och jag trivs som handen i vanten, hihi. Man får vara social med så mycket människor och de uppskattar en och är snälla och trevliga, man får se massor utav folk och till sist man kan få se lite action om man har tur, det gillas! Jag tycker om mitt jobb.

Snart hade jag tänkt att gå upp till min systers och Hakims lägenhet och lägga mig och kolla på en film och ha lite allmänt mysigt, jag och hunden. Senare får vi se om jag kanske träffar Caroline och Jennifer. Eller antagligen går till pokerklubben och lär mig lite poker, vi får se. Och senare ikväll ska jag iallafall jobba, 22.30-02.30.


Bra dag!

Idag har jag en bra dag framför mig, känner jag. Alldeles strax ska jag sätta igång och ha lite jag-tid, då jag bla annat ska ha fotbad, måla naglar och allt som hör till. Efter det ska jag börja göra mig iordning eftersom det blir att träna lite poker förmodligen då och sen vid klockan sex ska jag och Jennifer traska upp mot Caroline där vi tre ska äta middag tillsammans och ha en allmänt trevlig kväll, kika idol förhoppningsvis osv. En kväll med bästa vänner är det bästa, jag längtar! Efter detta någon gång strax efter elva åker jag och Caroline ner och jobbar på Stattshörnan tillsammans och även det ser jag fram emot, en bra dag/kväll/natt helt enkelt.


Nu ska jag börja min spadag tänkte jag.

Puss!


Kvällen spenderas med dessa två underbara tjejer <3