Skolan med AnnsanPannsan!

Just nu sitter jag här iskolan med AnnsanPannsan (: Vi har precis varit ute i den härliga solen! Det är så skönt. Satt där och bara njöt. Snart börjar vi, så ska inte skriva alltför långt. Några fiskmåsar tänkte bajsa Anna i huvet! HAHA.


image20image19
Lisa <3 Anna

Kärlek!

Jag hittar inte orden, för vad jag ser i dig. Men dom finns här i mitt hjärta.
 Dom finns här just för dig. Och jag lovar och jag svär fast än tiden flyr sin väg,
att aldrig lämnar jag dig. Aldrig i min värld. Så vill du bli min egen klippa.
Vill du bli min livskamrat. Vill du följa med på vägen genom livets alla kval?
För jag vill ge dig allt jag äger, jag vill ge dig allt jag har.
Jag vill dela alla dagar med dig som jag har valt.


K?rlek!




Jag är så glad att jag träffat dig. Jag trodde inte på kärlek längre faktist. Men jag gav kärleken en chans till oc se vad jag fick. Jag har haft en väldans tur faktist.
Du är underbar, Daniel. Du är något jag aldrig lämnar. <3 



´Bara du och jag, Daniel och Lisa´

Lov (:

Igår var jag bara hemma på hur länge som helst på en Fredag. Jag kände bara för att ta det lungt och spara mig till idag. För idag ska jag Lalla och Jenno till Västerås. Och festa förhoppningsvis (: Vi ska till DanneSöt och dricka där iaf. Vi sover kvar där också,  blir så krångligt att åka på natten. Sen imorgon kommer vi hem och då vet jag inte vad som händer, det är ju söndag. Sen på Måndag så fyller min Koffe och min Anna år :D <3 Världens söt ungar.
Så ska gratta dom. Sen resten av lovet har jag inte bestämmt något faktist. Eller jo den 14onde ska jag såklart på Simons fest. Min gamla klasskompis<3 (: Ska bli kul att träffa alla igen. Träffar dom inte alls så ofta. Så det ska bli jätte skojj!


Snart sommar, åh så skönt. Har beställt den här klänningen till sommaren fast i vit (:
Lov (: