Bästa vänner!


Gumman, vi har en livslång historia bakom oss
Vi har gått igenom så mycket tillsammans, du har funnits för mig jämt.
En vän som dig går inte att beskriva i ord. Vi har gjort allt tillsammans i stort sett. Vi har gått igenom dåliga stunder och bra stunder, allt har vi gjort tillsammans. Jag glömmer till exempel aldrig tiderna i fjärdhundra.
Evelisa, som vi sa förut (:

Underbarast!

image21Den här helgen har jag spenderat med min älskling Daniel. Jag åkte till honom redan i torsdags eftersom vi var lediga på fredagen. På torsdagen gjorde vi inte inte så mycket, jag kom dit så åkte vi hem med hjälp av Erik, som skjussade hem oss. Sen myste vi bara hela kvällen. Lördagen blev väldigt lyckad, först var vi bara hemma och tog det lungt, sedan på kvällen åkte vi ut till gropen, och det var bara såå mysigt, en stor grop med vatten, nästan som en sjö fast mindre. Vi var några stycken, vi grillade, pratade och bara tog det lungt. Det var så mysigt när jag och Daniel bara satt där och kollade på vattnet vid brasan. Finns bara ett ord för hur det var: Underbart!
Och det finns bara ett ord för dig älskling och det är Underbarast! Du har fått mig att se livet från en annan sida. Det är bara du för mig!




Det är bara Du och ingen annan.